היום לפני שנה.
לא רציתי לפתוח שרשור חדש אז סורי על הנצל"ש. היום בדיוק לפני שנה היתה ההופעה הראשונה שלי..אני כל כך זוכרת את זה כאילו זה היה היום. זה היה אולי שבועיים אחרי שהתחלתי לשמוע את המוזיקה של עברי ובכלל לא הכרתי שירים. זה היה שבוע אחרי שהקרינו בטלויזיה את ההופעה ממועדון התאטרון אז ישבתי שבועיים ושיננתי את המילים תוך כדי ההופעה. ההופעה היתה בלתי נשכחת..יש משהו בצוללת הצהובה (מועדון בי-ם) שנורא מיוחד משאר המקומות בעיקר החוסר מרחק בין הקהל לאמן. בכל אופן, היה מעולה. בתום ההופעה מרוב התלהבות לא יכלתי לשבת לשניה ופחדתי שאחותי שהיתה אמורה להחזיר אותי+ 2 חברות, תחשוב שהתפגרתי. אז חיכינו קצת. כמובן זה לווה באימרות של חברות שלי 'הנה עברי!' וכל הזמן האמנתי. בסוף הוא באמת יצא ולא האמנתי שניה לפני שהוא נסע נדחפתי איכשהו אליו ללא כל קושי כי אף אחד שם לא הקיף אותו חוץ מסתיו שקיבלה ממנו חיבוק ועמדה שם. בזמן 'השיחה' שלי עם עברי סתיו אמרה לעברי:
" ועברי תיכנס לפורום שלך בתפוז יש שם אנשים שממש אוהבים אותך" יום למחרת ישר נכנסתי לכאן. ככה הגעתי לפה. אני לא חובבת פורומים במיוחד וגם לא את הקשרים עם האנשים דרכיהם. אבל הפעם זה היה שונה. בהתחלה באמת לא לקחתי ברצינות אף אחד מפה. היה כאן שקט מידי. בהשוואה להיום? בעצם אי אפשר להשוות. לאט לאט התמכרתי לפה. זה היה המקום הראשון שהייתי מגיעה אליו לפני כל אתר אחר שברשימת מועדפים שלי. להיפגש עם אנשים מפה? היה ניראה לי מגוחך. מלקרוא הודעות קודמות שלי זה פשוט לא אני. התבגרתי ניראה לי גם כאן. שנה שעברה ללא ספק אחת השנים הכי קשות שהיו לי אבל כאן מצאתי תומכים. באמת יש כאן אנשים כל כך איכותיים ומדהימים שאין מילים לתאר אותם. יש כאן הרבה מאוד אנשים שהפכו לחלק פעיל מאוד בחיים שלי בין אם זה לצחוק באייסיקיו ובין אם זה בטלפון. שלא נדבר על הופעות. חלק מכאן (חופית, ספיר, אופיר, גל, נועה, טים, מורי וסלחו לי אם שכחתי) פגשתי בניצנים ולפני כמה שבועות פגשתי את השאר במועדון התיאטרון. באמת, הפכתם לחלק בחיים שלי. ממחר זה שנה להיותי בפורום. וזה ניראה לי מוזר. להיות ותיקה פה.. עברתי כאן יותר מידי דברים, מן תהליך התבגרות כזו... גם התהליך של הערכה כלפי עברי..מוזר. בכל אופן, לא יודעת איך לסיים את ההודעה הזו. ספיר, נדב, נושי, נועה, נועה, רעות, תומר, גל, מורי, הדס, צבי, שלומי, ניצן, ענבל, אורעד, אלינור, סיוון, טים, מיטל, ענת, מרון, רותם, אופיר, סתיו, לירן, תמר, דן, מייקל, חופית, זוהר, דור, זהר, ענבר, עדי, עמית, אופיר וכל מי ששכחתי
אנחנו האנשים החדשים!