ההפתעה שלי
(1)

../images/Emo77.gifההפתעה שלי../images/Emo77.gif (1)

אני מפרסמת אותה היום ולא בתאריך המתוכנן (8.3) כי זה יום אחרי המפגש כי פשוט לא יגיבו וזה גם יומולדת של מורי...אז אני אתחיל: שנה. אין לי מושג איך להתחיל לכתוב. אני חיכיתי ליום הזה כבר כמה חודשים, וכל החודשים אמרתי-אז מה אני אכתוב כשיגיע הרגע? אז אני פשוט אתחיל. יום בהיר אחד הכרתי ילדה בשם דנה מאתר פירשונים של עברי, התחלנו להכיר שם ועברנו לשוחח באי מיילים, כי מנהלת האתר אמרה ש-"כאן זה לא פורום! " אחרי כמה אי מיילים נחמדים היא כתבה לי-"נועה, מצאתי מקום מגניב, שהוא באמת פורום, והוא נראה לי ממש טוב.." נכנסתי וראיתי מקום עם כל מיני שמות וכינויים ובלאגן ואמרתי-באמת נראה נחמד...קראתי כמה זמן וקלטתי שזה מקום של אנשים בדיוק כמוני אבל קצת שונים, שאוהבים את השירים של עברי ושמכירים אחד את השני דיי טוב...החלטתי לכתוב הודעה ולהצטרף לחבורה המרשימה פה בפורום. (הקישור הראשון למטה). לאחר כמה ימים ואולי שבוע צביקוש היקר כתב לי משהו מרגש, ואני נשבעת שבכיתי ממנו.(קישור שני) לא היה לי מושג איך משתמשים בהכל, ומה זה כרטיס אישי?! התחלתי להכיר אנשים מדהימים דרך האי סי קיו ואמרתי-זה מקום טוב! הגעתי ילדה קטנה קופצנית ומעצבנת, ולא מתתם עלי בלשון המעטה! שלחו לי הודעות "נעצה" כמו-"נועה, תעופי כבר מהפורום, זה לא בשביל אנשים כמוך" ו-"אולי תסתמי כבר יא זונה?!" נבהלתי והפסקתי לכתוב. אז באה החברה דנה שכולם הכירו בתור דנה בטטה או משהו בסגנון. גם עליה התעצבנתם והבנתי שהיא ילדה –בואו נקרא לזה ככה-מפחידה! היא כתבה עלי דברים,פה ושם ואנחנו כבר לא בקשר. אז קיבלתי מסר ושגשג-"נועה, אני אאלץ להעיף אותך מהפורום אם לא תפסיקי עם השטויות.." אמרתי-אוקי! אז אני אפסיק. כמו שאמרתי-הגעתי ילדה קטנה, ולאט לאט, בעזרתכם, במו ידיכם, עיצבתם אותי, הבנתי את כל הקטע של "פורום" ופשוט-התבגרתי!! לא בעזרת חברים שאני מכירה אלא בעזרת החברים ה"וירטואלים" שלי השתניתי לגמרי. אתם מכירים את כל הצדדים שלי, הטובים, הפחות טובים, הבכייניים, את המאושרים, את הדיכאונות, את הריגושים, אתם מכירים אותי ממש טוב. אני לא מוצאת שום מילה שתתאר עד כמה אתם חשובים ועד כמה,עד כמה אני כל כך אוהבת אתכם! כי אם לא הייתי באה לפה בזכות דנה, ולא הייתי נפתחת לאנשים ולא הייתי מכירה את כל האנשים המדהימים שכבר אני אפנה אל כל אחד אישית-אז מה הייתי עכשיו? איזה מין בנאדם?! בלי החוכמה שלכם ובלי העזרה והעיצוב שלכם, הייתי נשארת ילדה קרצייה מעצבנת וקטנה (יש הטוענים שאני עדיין כזאת). אני עדיין לא מוצאת את המילים לבטא את האהבה שלי אליכם. אני רק רוצה להודות לאנשים שאני מכירה יחסית טוב מפה,וכבר אני אפנה לכל אחד:נדב,תומר,נושי,מורי,הדס,צבי,כרמית,זוהר,מרון,שגיא,ספיק,גל,טים,לירן,חופית,מייקל,ואופיר. אני באמת רוצה להגיד לכם-אין יותר טובים מכם, אין יותר נחמדים ויותר חכמים ויותר חשובים ויותר מדהימים ויותר אהובים מכם! זה בסך הכל פורום, פורום של זמר ענק בשם עברי לידר, שמרגש את כולנו, פורום עם מלא מלא אנשים,שאני מכירה ומכירה פחות ואפילו בכלל לא מכירה, שנפגשים ומדברים המון המון פה במחשב וגם בטלפון,שאוהבים ומכבדים ופשוט-אנשים טובים! כבר אין לי איך להגדיר ואיך להסביר לכם עד כמה האהבה שלי ענקית,וכמו שעברי אמר לי לעשות –אני פשוט אגיד-אני אוהבת אתכם אהבה ענקית.

../images/Emo77.gifההפתעה שלי../images/Emo77.gif (2)

למרות שאני לא באה למפגשים (כי אני ביישנית) ולמרות שאני לא מכירה פה את כולם-אני עדיין לא מוותר כמעט אף יום על להיכנס לכאן, למרות שהיו לי במשך השנה הזאת כמה שבועות שחלטתי שאני לא באה כי הייתי עצבנית או כי העליבו אותי, עדיין אין מקום יותר טוב מפה (חוץ מבית ובית ספר..חחח) אז עכשיו שאתם יודעים ומתארים לעצמכם עד כמה אני אוהבת אתכם (זה הרבה יותר ממה שאתם מתארים) אני רוצה לנות אישית לאנשים שאני מכירה וכל כך אוהבת- נדב-אני ממש לא יודעת איך להתחיל-מזה שאתה מתוק,או מזה שאתה מדהים או יפה או פשוט בנאדם טוב. אתה תמיד עוזר, ואין יותר נחמד ממך. אתה כל כך חכם ואוהב מאוד לדבר, אתה פשוט מותק ותזכור שאני מאוד מאוד אוהבת אותך!! נושי-קוליסטית מגניבה שלי-למרות שאת כמעט לא פה אני עדיין אוהבת אותך, עם החוש הומור והמגניבות שלך, את מדהימה!! תומר- אין לי מושג מה להגיד לך,פשוט אין לי מושג. היחיד בעולם שיודע הכל עלי,ממש הכל, היחיד שיודע להגיד את הדברים הכי טובים והכי משמעותיים בחיים שלי שאני זוכרת אותם לתמיד זה אתה! אני לא יודעת עוד כמה פעמים אני אגיד לך את זה, אני מקווה שכבר קלטת-אתה בנאדם טוב,ואני אוהבת אותך! וכמובן תודה על העזרה הענקית שנתת לי במתמטיקה... מורי-יפה שלי, הכי מצחיקה בעולם, גם עם חוש הומור בשמיים וכל כך אוהבת. תמיד יש לך זמן בשבילי ואת בנאדם טוב ומבין בכל כך הרבה דברים! אפשר לספר לך הכל ואת תמיד תמיד תעזרי ותדעי מה להגיד. אני כל כך אוהבת אותך!! (אני ידועת שאני אומרת לכולם שאני אוהבת אתכם אבל אני פשוט אוהבת אתכם..) הדס-אותך אני מכירה יחסית מעט זמן, אבל בחיים שלי לא ראיתי אישה, נערה, מצחיקה,עם המון אומץ וחוכמה, שגם תמיד בשבילי ואת פשוט-אישה טוב! אין לי מה להגיד הרבה חוץ מ-גם אותך אני אוהבת מאוד!!!! כרמית- הצטרפת באותו יום שאני הצטרפתי לפה, והכרתי אותך ראשונה נראה לי. אמנם אנחנו לא מדברות הרבה אבל אני יודעת שאת מדהימה. את מצחיקה בצורה מטורפת,את והו...,ואין כמוך, אני אוהבת אותך! וכמו שאמרנו פעם על חברת הסוכריות כרמית-(ממזמן!) אז את כמו סוריה..חחח צביקוש- וואו, אותך אני מכירה המון המון זמן...גם בך יש לא מעט אומץ וחוכמה, אחד המצחיקים בעולם, ואחד המתוקים. תמיד שאתה נמצא אתה מעודד אותי, בהומור המטורף שלך,ובכלל אתה פשוט...פשוט מותק!! אין לי איך להגדיר! אני אוהבת אותך המון! טימוש- מתוק שלי, כמה מתיקות יכולה להצטבר בבנאדם אחד? אתה פשוט מדהים ומתוק, עם כל מה שאתה עובר, אתה עדין נשאר הכי חמוד בעולם,מתחשב ואהב,אני מתה עליך המון!! אתה מדהים אותי בכל שיחה מחדש!!!! אני אוהבת אותך!! אופיר- אופיר מותק, גם אותך אני מעריכה, למרות שכעסתי עליך, ולא חשוב על מה-אני עדיין אוהבת אותך מאוד.אתה מדהים, גם מבחוץ וגם מבפנים עם השאלות הכי מגניבות, ותודה על העזרה בהכל (גם אם אני בסופו של דבר מקבלת 40...) מייקוש- מסתורי שלי, למרות שחלק פגשו אותך, בשבילי אתה תמיד תיהיה המסתורי. אתה חמוד כל כך, ותודה על החמאות שאותן אני לא אשכח בחיים-קיבוצניקית שלי (כן כן-זה מחמאה!), הפלפלת של הפורום, וכו'..אתה מדהים! אני אוהבת אותך! מהרומנייה שלך .

../images/Emo77.gifההתפעה שלי../images/Emo77.gif (שלישי ואחרון)

חופית- אותך אני מכירה הכי פחות מהשאר שציינתי, אבל בכל זאת מספיק הכירות קצרה איתך וכבר להתאהב. ברוח נעורים הזאת (אני מדברת כמו סבתא או שנדמה לי?), בנחמדות המקסימה, וזוהר וביופי מבחוץ ומבפנים, אני מתה עליך למרות שלא יוצא לנו לדבר הרבה, את מדהימה. וגם אותך-כן כן, אני אוהבת! לירן-גם אותך אני מכירה רק קצת אבל מספיק להבין שאת מותק, למרות שא לא פה הרבה כולנו זוכרים אותך, את מדהימה! אני מתה עליך! שגיא- גם אותך אני מכירה מעט, למרות שבהתחלה הטלת עלי איום כבד, וידוע לי שאתה שנאת אותי, נראה שבסוף דיי הסתדרנו, ולמרות שאני מכירה אותך מעט אני יודעת שאתה חמוד בצורה מטורפת, שאתה טוב לב ושאתה מקסים! מתה עליך! מרוני- החכם מכולם, המתוק והשרמנטי, אין עליך, מתה עליך!!הגדול מכולם, היחיד שאומר הכל בלי לשים XXX אתה מקסים,ף אני מכורה לשיחות שלך, אני שומרת את כל ההודעות ששלחת לי לפלאפון, אני אוהבת אותך בצורה שאי אפשר לתאר את המימדים שלה, אתה פשוט חבורה של אנשים הכי טובים בעולם בגוף אחד, אתה מקסים!!! טוב שהכרתי אותך!! מיותר לציין ש-אני אוהבת אותך! רותמוש- כמובן שתבואי אחרי מרוני, את בכלל אין מה לדבר, עד כמה אפשר לדעת ולהבין?! את מותק,ף אני מתה עלייך, כל יום חמישי דבר ראשון שאני עושה זה לחכות לך שתכנסי לאי סי קיו , ונשלים שבוע. את מותק, אני מתה עליך!!!! (נשארו רק עוד שניים) ספיר- פעם הכרתי אותך הרבה יותר ואפילו ישבנו ודיברנו בניצנים, אבל משום מה נעלמת. את ילדה מקסימה ופשוט מותק, אני מודה לך על העזרה שנתת לי בהכל לפני איזה 6 חודשים שעוד דיברנו הרבה, ותודה שהייתה לך סבלנות בכל ההצקות שלי כשהתקשרתי כשנסעת להופעות, אני אוהבת אותך! ואחרון חביב-והוא בהחלט חביב-גלוש- עולות לי דמעות לא רק בגלל השיר שצביקוש שלח לי אלא בגלל שאני אוהבת אותך, אהבה עצומה וענקית, שבחיים לא תבין, ואף אחד לא יבין. אתה הגאון שלי המתוק שלי והיפה!!עם הכי הרבה קסם בעולם, עם כמות אדירה של נחמדות. אני אוהבת אותך מאוד!! מאוד ואולי יותר מידי! ובשבילך-יש משהו טוב בפופ. כל השאר-שאני מכירה קצת, ושאני לא מכירה בכלל-אנחנו יצרנו פה ביחד בית ענקי וחם עם כל כך הרבה אנשים טובים שבחיים לא היו נפגשים לולא לא היו אוהבים את האחד והיחיד-הזמר המוערץ והמוערך, שכולנו מתחברים אליו-עברי לידר! אז תודה לכם אנשים טובים, כל כך תודה, הכי גדולה שבעולם, על זה שאתם קיימים ועל זה שאתם כותבים פה. אני פשוט בוכה פה, לא מעצב חלילה- מהעובדה שאני כמריה אנשים כאלה טובים כמוכם. אני פשוט, דיי! דיי להגיד את זה! טוב פעם אחרונה- והפעם אין בי כלום חוץ מכוונה עמוקה למה שאני אגיד עכשיו-אני –אני אוהבת אתכם בכל הלב שלי. אפשר להגיד שאתם גידלתם אותי, אתם מכירים אותי מכל הצדדים שלי (ואולי חבל שכך?) אני לא אגיד שוב שאני אוהבת אתכם כי כבר בטח קלטתם אבל אתם מדהימים-כולכם ביחד וכל אחד לחוד. תודה לכם!! עברה שנה, ואני ממשיכה לעוד שנה (אני מקווה שאין מתנגדים, מאוד מקווה!) אין אנשים שיותר ריגשו אותי מכם (ואולי בגלל זה בכיתי כל כך הרבה!) אני מאושרת, אני לא יודעת מה עוד להגיד! רועדות לי הידיים מרוב התרגשות, אין כמוכם. נועה.

Ez sLeeP

New member
ילדה מקסימה שלי.

אין כמוך. צריך אומץ רב כדי לשתף רגשות בדרך שאת בוחרת - ואת אכן בחורה אמיצה. כנות זו תכונה מקסימה, ואני חושב שיש לך אותו בכמות האידיאלית. עם המון אהבה שוגרר, נדבו'ש.

Arielcohen

New member
מאמי...

את ממש חמודה וגם אותי ריגשת. גם לי יש רגשות עזים כלפי חברי הפורום, כל אחד ואחת בפני עצמו ועצמה, ולקרוא משהו כזה בהחלט יוצר אצלי הזדהות... רק שנה, מה?

iLoveIvri

New member
../images/Emo8.gif

קראתי הכל הכל הכל... מה שכתבת לכל האנשים מהמם.... ומרגש..... אני הצטרפתי כבר לפני חודשיים אם אני לא טועה.. ועוד לא התאקלמתי.... ואני עוד לא מכירה את כולם... ולפי מה שראיתי עד עכשיו... באמת כולכם אנשים מקסימים ומאוד אהבתי מה שכתבת...

זה לוקח זמן!

אני גם הגעתי לפה כשהיו אנשים אבל שעדיין לא הכירו טוב ובגלל זה התאקלמתי מהר-אבל תראי כמה קשיים היו לי....?! אז תחכי, תכתבי פה הרבה, תדברי עם אנשים באי סי קיו (126703883) ותתאקלמי לך...!

נועה יא מקסימה אחת!

אם יש תכונה שאני אוהבת באנשים ומנסה כמה שיותר להשתמש בה אצלי זה היכולת להביע רגשות באופן פומבי ואמיתי. יש לך את זה בשפע. אני מאוד שמחה על שהפורום הזה הוא נקודת אור בשבילך ובפרט על האהבה שלך אליי. גם אני מאוד אוהבת ב>ובה (זה היה איפה לשים ת'דגש) יקרה שלי, ואני אשמח אם בפעם הבאה זה לא יהיה מכירה הכי פחות. אולי קצת יותר
. זהו, הפתעה נעימה ומאירת פנים

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

המון המון מזלטוב.. הצלחת לרגש גם אותי.. שכן ירבו השנים:] ושיהיה לך רק טוב...בעזרת הפורום ואף לא בעזרתו. הפורום הזה באמת מקסים..

נוע'לה בובית שלי!

נראה לי שניתן לך את תואר רגשנית הפורום!! שוש עולות לי דמעות בעיניים מההודעות שלך!! איזו חמודה את! אני גם אוהבת אותך ואני מקווה שתמשיכי להציף את הפורום כרגיל ושאני אהיה כאן כדי להגיב לך... מזל טוב!! נושי.

לירן מם

New member
נועה מתוקה!!!

חחח אני בעיקרון עם טים... יש פה אנשים שכותבים הרבה יותר טוב ממני... אז אני אשאיר להם את הבמה... ורק שנה?! זה נראה ממש מוזר...חחח כאילו כבר שנים את פה..(למרות שאני פחות משנה פה..חחח) אני מקווה שתהיה לך עוד שנה טובה ומוצלחת שכזאת! גם
אני אוהבת
אותך חמודה!!
ואני ממש מצטערת שלא הייתי איתך בקשר כבר המון זמן...!! שיהיה לך רק טוב!!

J e w l

New member
ואוו...../images/Emo24.gif

אז אני אהיה קיצ'ית ואגיד שזה היה מאמם... אבל זה באמת היה!
בובה, אני חלק סביל מהפורום (לא אמרתי "נסבל", אמרתי "סביל"!), אבל אני מזדהה עם כל כך הרבה ממה שכתבת, במיוחד על האנשים... שאת רובכם אני לא מכירה כל כך טוב (לצערי), ואת מיעוטכם אני מכירה מכל צד אפשרי. כולכם מדהימים. ואת, בובה, מהדודבנים (שעל הקצפת, כמובן!
) התרגשתי לקרא, גרמת לי לחשוב (זה הישג אדיר
) מעריכה, מעריצה, אוהבת ג'ול

Rain Star

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

אני אודה שלזה לא ציפיתי, כמו שאמרתי לך, אני לא בטוח שאני ראוי לכל המחמאות שהומטרו עלי בהודעה שלך. מה שאני כן בטוח שאת ראויה לכל אחת ואחת מהמחמאות שקיבלת. כמו שכתבתי לך באייסי, את ניחנת ביכולת שבאמת מדהימה- לכתוב את כל מה שאת מרגישה, בלי מסכות, על גבי פורום שכל אחד יכול לקרוא בו. מעבר לזה, את אדם נפלא, את מקסימה, יש בך מהכל. תזכרי שיש בך את הזכות להיות מאושרת, ובהחלט מגיע לך להיות הכי מאושרת בעולם. יומולדת שנה שמח, ואוסיף רק שגם אני אוהב אותך

../images/Emo24.gif כפול.

נועה - קראתי הכל, הזדהיתי עם המון תחושות שלך וממש ריגשת אותי. אבל האמת, שאני חייבת לך תודה ענקית. תודה על זה שלפני כמה חודשים מסיבה ממש לא ברורה הגעתי לפרטים שלך באיי סי קיו, שם הייתה הכתובת של הפורום. בלי שום ידיעה לאן אני מגיעה (נשמע מותח) הגעתי לכאן. אחרי כמה ימים של ניסיון להבין מה קורה כאן ומי זה כל אחד - נרשמתי. הפכתי להיות באופן רשמי חלק מהפורום המדהים הזה. ועל זה אני מודה לך. כי באיזשהו מובן בלי הפורום הזה, אני חושבת שחלק גדול מהאהבה שלי כלפי עברי - לא היה קיים. ולא הייתי זוכה להרבה רגעי אושר. אז בעצם, תודה לך ולפרטי האיי סי קיו שלך שהביאוני עד הלום...
כרמית - קראתי גם את ההודעה שלך. וגם את ממש ריגשת אותי. בכלל זה חלק ממש מרגש. ותודה גם לך, שבחרת לרגש אותי יותר ולכתוב אותי תחת כותרת של האנשים החדשים (יותר נכון מעל
) ותודה אחרונה למי שיקרא את זה.. אם בכלל.

אויש גאד! שחכתי את זוהרית!

זוהרית שלי!! את בפולין עכשיו אבל בכל זאת ולמרות הכל מגיעה לך התיחסות! את כזאת מותק!! (אוף..אני לא במוזה אבל את כבר יודעת עד כמה אני אוהבת ובכל זאת-)את זוכרת ששלחת לי מסר-נועה, שלום אני זוהר ואנחנו באותו הגיל, אני קוראת פה בפורום ואני לא מצליחה להבין איך אתם מכירים את כולם כל כך טוב? אתם מכירים חוץ מהפורום? זה נראה לי מקום נחמד! וממש שמחתי שמישהו חושב ככה! כי אנחנו בהחלט מקום נחמד! אז מתוקה שלי- את מקסימה ואני מתה עלייך, בתקווה שתפסיקי עם השטויות שלך ואז אני יאהב אותך הרבה יותר (ואת יודעת לאיזה שטויות אני מתכוונת...) ו...אין לי יותר מה להגיד חותץ מזה שאת מקסימה ממש ואני מתה עלייך!!!! אני מצטערת ששכחתי אותך!!

יפה שלייייייי../images/Emo25.gif../images/Emo187.gif

עד עכשיו אני לא מאמינה שאת פה רק שנה זה נראה הרבה יותר
תודה על הפירסום חינם למומולדת שלי
אוהבת אותך מלאנים מלאנים מלאנים

טוב..הפעם כבר לא היחיד להגיב..

אני לא אגיד שזה נראה כמו נצח כי זה קלישאתי מידי,אבל באמת זה מוזר שרק שנה עברה.'ראיתי אותך מתפתחת ממש לנגד עיניי'.אני אישית לא חושב שהשתנית(ולא חשבתי שאת מעצבנת..ייאמר לזכותי),לדעתי נשארת בערך איך שהגעת,רק התבגרת. באמת שאני נורא שמח שיצא לי להכיר אותך,והלינק הנוסטלגי ששמת,תקף כמובן גם להיום,רק שהפעם אני מניח יהיו יותר כאלה שיסכימו איתי.. שמח שבאת,שמח שהצלחתי(וכל השאר,כמובן) לגרום לך אי אלו רגעים של אושר,מקווה שאני וכולם נצליח עוד יותר בעתיד ושתמשיכי להרגיש אהובה ואוהבת כי זה הדדי.אני גם אוהב אותך.שאני חושב על זה-שלחתי ת'שיר בעיתוי המושלם,מבלי לדעת כלום.. I wish the best of everything for you' 'hope you know that honestly I do לאב יו,צבי.

טווב, נראה לי שאני לא אפסיק לבכות

היום...בטח שלא אם יהיו עוד תגובות כמו אלה שכתבתם לי!! תודה חמודים שלי!!!!!

למעלה