עָנת

New member
../images/Emo75.gif שנה טובה לכולם../images/Emo75.gif

שנה טובה ומתוקה לכולם
שנה של בריאות
שנה של אושר
שנה של שפע
שנה של חיוכים וצחוק ילדים
שנה של הגשמה עצמית
שנה של עושר
שנה של הגשמת חלומות
שנה של מינימום טרדות בחיים
שנה עם רק טוב
שנה שתהיה טובה ומתוקה לכולם
לחצו על הקישור והפעילו רמקולים

חייקין

New member
שנה טובה ../images/Emo48.gif

ה
ימשיכו להשמין.
מאיתנו ימשיכו לדרוש לסתום את הפה.

שנה טובה

שנה טובה לחברים שנה טובה לעמיתים להתגבר על עכבות ולממש את התקוות לחיות היום ולא מחר שלא יהיה קצת מאוחר להתיר כל הקשרים ולהקים הרבה גשרים אהבה שלא תחסר ואם אפשר גם כוס שכר שנת בריאות ללא דופי וכך נשכח גם מהקושי שנה טובה והצלחה כי כבר נכנסה לה שנת תשס"ו מאחל איש הגשם (יהודה) וב"ב

bil13

New member
../images/Emo28.gifשנה טובה לכל החברים והחברות

עוד שנה חלפה ואני רוצה לברך אתכם שתהיה לכם השנה טבולה בדבש (ענת איפה האייקון המתאים?) ובחיוך
תתחילו כל יום חדש שתזרעו ותקצרו בכל תחום ושלא יחסר לכם מאום בריאות ואושר תחילה יגשימו לכם כל משאלה שנה טובה והרבה נחת שתהיה שנה מוצלחת
שיום יום יהיה לכם חג ושתהיו מאושרים
עד הגג.

ברק 188

New member
u...ענת איך אני אוהב נוסטלגיה-תודה.

להוציא 1973 שלא תחזור לעולם.

שנה טובה ../images/Emo74.gif

שנה טובה ומבורכת לכל חברי הפורום מבלי יוצא מן הכלל שנת בריאות אושר והצלחה ומי יתן ויתגשמו כל משאלות ליבכם לטובה והכי חשוב רק שמחה בלב

עזורא

New member
לענתוש../images/Emo150.gif

ענת יקירתי כל כך נעים לקרוא מה שכתבנו אך לפני מספר ימים שביחד הם מצטרפים לשנה תמימה . מאחל לך אישית עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה יעני שנים של פוריות תרתי משמע .בניהלו שני בתים .הבית האישי בחיק משפחתך היקרה וביתך השני שהוא הפורום . לפי ניהולך פה את הפורום אני מקיש שביתך חם ומלא אהבה. המון
מכל ה
עזרא הסופר עכו
הי ניזכרתי בסוף שששששששששששננננננננננננהההההההההההההה טטטטטוווובבבבבבבבבבבבבבבבבבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

matt52

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה לכל חברי הפורום../images/Emo74.gif

מ ה פ כ ן

New member
שנה טובה לכול יושבי הפורום !!!...

שנה של התחלות והמשכים לכולם, שנת בריאות, שיגשוג ואריכות ימים !!! נקווה שהשנה אחזיק בידיי שני תינוקות משלי, אחד בשר ודם ואחד ספר שכתבתי...

bil13

New member
וואו,ענת חבל על הזמן , השקעת משו

איזה יופי.אפשר להעתיק?

עָנת

New member
יקירתי../images/Emo24.gif

נכון שאת מתלוצצת
זה לא השקעה/יצירה שלי.

ופרטים...../images/Emo74.gif

שנה טובה לאישתי סימה - שמיום שהכרתי אותה העניקה לי אך אושר שמחה חברות אהבה ובריאות. שנה טובה לילדי איל ונועה שהם משוש חיי והדבר היחידי בגינו אני חרד לעתיד. שנה טובה למשפחתי (מי שנשאר לאחר שאיבדתי אם ואחות בשנים האחרונות) שתומכת בי בכל אשר אלך. שנה טובה לחבריי האמיתיים, אשר הלכו וילכו עימי בדם ואש ובגינם אני עומד היכן שאני. שנה טובה לנירית צחי וטלי, שותפיי לעשייה ולטיפול בנכים, וללקוחותיי הנכים מכל המגזרים. שנה טובה לציבור נפגעי פעולות איבה בהם אני מטפל ואשר מקופחים קשות בפועל למול נכי צה"ל - ומי יתן והשנה תהיה להם שנת שלום החלמה ובריאות. שנה טובה לכל חיילי צה"ל ומפקדיו אשר שומרים על משפחתי על חבריי ועל עמי באשר הוא יושב. שנה טובה לחברי נכי צה"ל - מי יתן ותהיה זו שנה חפה מגזירות, שנת בריאות שמחה ושלום (בעיקר בין יהודים) ובמסגרת אירגוננו, שנה של נקיון כפיים - ניקוי אורוות, ניהול תקין ומענה הוגן ראוי ולוחמני לשימור זכויותיכם בפני הרשו-רעות. שנה טובה לבאי הפורומים כולם, ולכל אלה ששכחתי לציין במפורש, ולכולם שנת בריאות שמחה אושר וכל שהייתם מאחלים לעצמכם. עומר יעבץ

למעלה