עזורא

New member
ברכת החג לחברים../images/Emo150.gif

אני עזרא הסופר מעכו מברך את כל נכי צה"ל בפרוס השנה החדשה באיחולי בריאות ואושר לשנים הבאות תכלה שנה וקיללותהה תחל שנה ובירכותהה תיזכו לשנים טובות .

ברק 188

New member
שנה טובה חברותוחברים

בפאתי השנה היוצאת – במה נברך את השנה החדשה ?
בביטוי הכי בנאלי – שנה טובה בביטוי סנטימנטאלי – שנה של אהבה בביטוי פוליטי – שנה של שלום בביטוי נאיבי – שנה של חלום בביטוי קצת תנ"כי – שנה של שפע בביטוי של סלנג – שנה של "על –א-כיפק" בביטוי כלכלי – שנה של שגשוג ופריחה או בביטוי הכי כללי – שנה של ברכה אז תגידו כך – או תגידו אחרת העיקר שתהיה זו שנה נהדרת ואם נעימה אופטימית ..........אסיים ושתתמלנה הברכות עלינו

שנה טובה לכולכם מכל ה - ../images/Emo23.gif

אתם מוזמנים לחתום על גניזת דו"ח וועדת לרון שסביר להניח שיפגע גם בכם פרטים כאן

שנה טובה ../images/Emo24.gif

שתהיה לנו שנה מקסימה, טעימה, מלאה בכייף, אושר, עושר,בריאות, טיולים, שמחה, שטויות, אהבות, צחוק, שקיעות, זריחות, ים, נופים, קפה, וויסקי, שוקולד, ספא, פינוקים, מוזיקה, הופעות, הצגות, סרטים, חלומות, עשייה, מימוש, הגשמה, קבלה, נתינה, שינה, התרגשות, התלהבות, התפעמות, שאיפות, נשיפות, עיסוקים, תחביבים, מתוקים, מלוחים, ילדים, שלום, שלווה, שקט, רעש, שמש, שלג, סערות, נצחונות, למידה, אתגרים, עניין, יצירתיות, חופש, הקשבה, דיאלוג, עשייה, הבנה, ראייה, הבנה, מזל והמון המון חיוביות!!!!!!!!!!! ושבאמת תהיה לנו... שנה טובה אייל זיזי

עָנת

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif

AVI359

New member
שנה טובה לכל אנשי הפורום ועם ישראל

שלום רב לכולם זהו הזמן לסיכומים והתחלות חדשות.מבלי לפגוע חלילה באף אחד אני מאחל לכל הנמצאים בקשר איתי שנה טובה היו בריאים ומבסוטים אתם ובני משפחותיכם.ברכות לענת עבור ההשקעה האדירה,למשה ומתי בחו"ל,ג`מעת עכו הזכורים לטוב,האכסניה שלי 3 פעמים בשבוע אנ"צ חיפה:חיים בר,חיים חן,וילי,מוריס,יונה וריקי - מזל טוב,עליזה,כל המתנדבים שללא עזרתם דברים לא היו זזים.מוטקה היקר וכל המשתתפים בפורום זה,אנ"צ שללא פעולותיו היינו זכאים רק למה שמופיע בחוק - ללא שום הרחבה וכן אגף השיקום שמשקיע בנו ובמערכת השיקום בכללותה את הסכום הפעוט של 3.3 מיליארד ש"ח בשנה.כאן המקום להזכיר את חברינו הדרוזים צ`רקסים בדואים אנשי צד"ל שהקריבו מגופם עבור מדינת ישראל. היו ברוכים כולכם,אני מאחל לצה"ל ולכולנו.."יהי שלום בחילך שלוה בארמנותיך". בברכת שנה טובה אבי

שנה טבה לכולם...../images/Emo74.gif

שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה... שנת שגשוג והצלחה... שנה של בריאות... שנה של המון אהבה... שנה של כבוד,נתינה,וקבלה... וחג שמח...

למעלה