סופ"ש פרוע

inbal287

New member
המ. לא יודעת, לא שמתי לב אף פעם../images/Emo12.gif

אני אבדוק עוד מעט...

danduuu

New member
אני יודעת שפעם גם הור*** את השיר

הזה וחשבתי שזה של גאנז ובסוף הHIMיול עבד עליי וזה בכלל היה של אירוסמית'

inbal287

New member
לא לא, זה בוודאות גרסה של גאנס...

אני מזהה את הקול של אקסל בכל מצב.

every me

New member
לאוונסנס יש שיר שקוראים לו ליתיום?

הוא קאבר לשיר של נירוונה או משהו?

טיהי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: >< שיר השבוע לא של HIM: מתי כספי - ברית עולם Sonata Arctica - Shamandalie Arwen - By My Own Sight ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין. קליפ/הופעת השבוע: היא תהיה היום בערב
המלצת השבוע: אייקון! חוויית השבוע: חיפה, היה כיף:] תמונת השבוע: כאן.:) מה אתם שומעים עכשיו: אח שלי מתאמן על הפרשה שלו ואני סובלת
שבת שלום לכולכן

milkshakit

New member
He's the one they call,DR. Feelgood

שיר השבוע של HIM: Join Me, WLADE שיר השבוע לא של HIM: Motley Crue - Glitter Motley Crue - Tonight (We Need A Lover) Motley Crue - Helter Skelter Motley Crue - Rocketship אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........
Motley Crue - Home Sweet Home Kiss - A World Without Heroes
Iron Maiden - The Reincarnation Of Benjamin Breeg
ציטוט שעשה לכם את השבוע: אני: "את יודעת בתאל, כשהסתכלתי מבעד לדלת חשבתי שזאת אמא שלי בהתחלה" בתאל: "מה את לא רואה לפי השיער?" אני: "לא, את יודעת.. אני רגילה בדרך כלל שלאנשים אין שיער" בתאל: "חחחחח" אני: "נו מה, ממתי לאנשים יש שיער?! זה נדיר תשמעי.." קליפ/הופעת השבוע: Motley Crue - Smokin' In The Boys Room
, אחד הקליפים הכי משעשעים שראיתי. המלצת השבוע: - מישהו עושה לכם עיניים? תעשו לו בחזרה פי מיליון. אתר השבוע: Myspace, גוגל, תפוז חפוז.
חוויית השבוע: כמו כל יום, להיכנס למיי ספייס של ניקי
חח סתם אממ. שמצאתי עבודה חדשה, עם פרוטקציות הפעם. מזל טוב
תמונת השבוע:
תכירו: די ג'יי אשבה, גיטריסט ואמן בפני עצמו. חתיכת סוכרייה הבחור הזה
מה אתם שומעים עכשיו: Motley Crue - Helter Skelter

Girl In The Box

New member
אניאניאניאני

שיר השבוע של HIM:קלוז טו דה פליים שיר השבוע לא של HIM:אוריג'ינל פייר-סאונדגארדן סנאטריום-מטאליקה וואן-מטאליקה דה ממורי רימיינס-מטאליקה אנטיל איט סלייפס-מטאליקה איי דיספיר-מטאליקה ציטוט שעשה לכם את השבוע:X קליפ/הופעת השבוע:X המלצת השבוע:שמעו מטאליקה אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:יומהולדת של חברה תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:רעש של מחשב

למעלה