סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo75.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo75.gif

~
~ שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: ~
~ *כפי שאתם רואים שיניתי טיפונת, אתם יכולים לרשום איזה ציטוט שאתם רוצים, משיר או כל דבר אחר. שבת שלום לכולם, תמשיכו להיות נסגדים
מדגיש

every me

New member
|נושא|

שיר השבוע של HIM:And Love Said No ו-Buried Alive By Love שיר השבוע לא של HIM:כל השירים של TAI, הרבה של קויין, הרבה של פלסיבו, הרבה של נירוונה, ועוד הרבה אחרים>< ציטוט שעשה לכם את השבוע:.Doctors looking down on me, Breaking every law of science של פלסיבו3> קליפ/הופעת השבוע:אמממ לא יודעת. המלצת השבוע:אל תקשיבו להמלצות
אתר השבוע:MYSPACE ועוד כל מיני. חוויית השבוע:יוםכיפור^^ תמונת השבוע:|מחפשת| מה אתם שומעים עכשיו:סוליטרי מן

Yellow Alien

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של HIM: HIM-circle of fear שיר השבוע לא של HIM: Placebo-Blind! שיר כלכך כלכך מהמם!!! ציטוט שעשה לכם את השבוע:If I could tear you from the ceiling," I'd freeze us both in time" קליפ/הופעת השבוע:נופ המלצת השבוע: צאו לבלות אתר השבוע:נופ חוויית השבוע:חוויה לא נעימה בדיקת דם
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו:כלוםםםםםםם

little WhiSper

New member
welcome to the Jungel.

שיר השבוע של HIM:אממ wings of a butterfly שיר השבוע לא של HIM: guns n roses-sweet child of mine ציטוט שעשה לכם את השבוע: In a world without heroes There's nothing to be It's no place for me. [אהמ אהמ קארין] קליפ/הופעת השבוע:החדש הזה של מיי כימיכל רומאנס
המלצת השבוע:
ב ו א ו ל מ פ ג ש !!!
אתר השבוע:כרגיל. מייספייס, תפוז וישרא חוויית השבוע:אמממממ תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:את המחשבות שבראש [וגאנס אנד רוזס]

Aline In Chains

New member
שיר השבוע של HIM:------לא שמעתי;[ שיר השבוע לא של HIM: --------מש'ו בדרך של נירוונה.. ציטוט שעשה לכם את השבוע:--------הו יש כ"כ מלא.. : #.איזה פרחה..:"ואייי תראי, הכלב הזה נושם!!!" באמת!?!? איזה נדיר שכלבים נושמים! #.חברה שלי נכנסה למצלמה בפלא אז היא כזה:"ואיי, מזה למה רואים לך בפלא תשכונה שלו..?!" XD #.איזה חברה אומרת שיש לה כושי במשפחה בצחוק,אז חברה שלי :"כוסי או אתיופי?!" XD #.יש מילה באנגלית emotional אז חברה שלי קוראת והיא כזה:"מזה,איך קוראים תמילה<?!, אמאשלו נעל?!" XD קליפ/הופעת השבוע:--------אין המלצת השבוע:-------תקראו ספרים. אתר השבוע:----תפוז. חוויית השבוע:-------לאדעת,אבל מחר הופעהההה:] תמונת השבוע:------> מה אתם שומעים עכשיו:----נירוונה.

little WhiSper

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמאשלו נעל...ונירוונה../images/Emo99.gif

איזו הופעה?

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחח

הממ, הופעת מחווה למטאליקה בבארבי ב 22:00. יש פה מיש'ו שבא אגב?!

danduuu

New member
חחחחחחחח גמאני אהבתי את הציטוטים

אלייןןן
אוףף אני לא אראה אותך בחופש הזה

DanaValo

New member
סופשבוע טוב לכולן ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של HIM
Vampire Heart
שיר השבוע לא של HIM
שיר מסוים מתוך המחזמר Cats
ציטוט שעשה לכם את השבוע
אני:"מיקי, את יודעת מה יש לאייל בין הרגליים?טוב נו לא לאייל אלא למין הזכרי בכללי? אז שימי את זה על כולללם ותעשי מה שאת אוהבת"
קליפ
המחזמר Cats נחשב?
תסיימו את כללל המטלות שלכם מהר ואז יהיה לכם חופש מאוד..חופשי
אתר השבוע
ישראבלוג ו
כרגיל ^^" אוהבתותכן
באמת שאין לכן מושג כמה
-דנה- סופ"ש נהדר וחג שמייייח

danduuu

New member
חג שמח לכולן../images/Emo140.gifולעידן גם../images/Emo3.gif

שיר השבוע של HIM:
Salt in our wounds (doom version) הרוונדוז וויט איינוס הזה איך שלא רושמים את זה חח ו-the cage
שיר השבוע לא של HIM:
nightwish-bless the child nightwish-sleeping sun evanescence-all that i'm living for dream evil-forevermore cradle of filth with ville valo-byronic man aerosmith-cryin' within temptation-the howling paradise lost-all you leave behind ועוד שירים של ויז'נס אוף אטלאנטיס וכל מיני שקשת [המושלמת] שלחה
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
חח גם לי יש כמה
המורה שלי ללשון בשיעור:"אתמול הראו בטלוויזיה איך מכינים קרמבואים. אז נכון יש כזה שפיך של וניל כזה" ילד דפוק מהכיתה שלי-"כן ואז בטח הקרמבו הגיע לאורגזמה" המורה-ובסוף הם עטפו את הקרמבואים ביד"
חחח הקטע הכי הזוי בעולם אתמול עם המנהל של פורום גאנז אנד רוזס ערן:"אז מאיפה את?" אני:"ק.אתא" ערן:"אה וואלה מגניב, [אחרי זה היה עוד קטע בשיחה לא ממש מעניין] איזה חטיבה למדת ברוגוזין א' או ב'?" [והוא לא מהקריה שלי הוא גר בחיפה-בכרמל] אני:"אממ חטיבה ב'" ערן:"את מכירה במקרה את חנה סער?" אני:"חחחח כןן!! מאיפה אתה מכיר אותה??" ערן:"במקרה היא אמא שלי
" אני:"מההה??אתה רציניי??יואווו איזה צירוף מקריםםם היא הייתה המורה שלי לתנ"ך בכיתה ט'!!!" בקיצור שיחה הזויה ביותר חחחחח
אני ומור מבקשות מהספנית באוניברסיטה לחפש לנו במחשב חומר על הומואים ולסביות הספרנית מקלידה במחשב "הומויים"XDDDD ותוך כדי זה מורחת אודם בצורה מזעזעת וזה היה מפחיד חחח לא הפסקנו לצחוק והיו עוד ציטוטים מצחיקים השבוע אבל שכחתי אולי גם אממ
"מזההה מה קרה לכיתההה???" "חחח נשבר חלק מהתקרה!"
הילדים בשכבה שלי לרכז:"ארז! די כבר לשחק בחרוזים האלו!" [עזבו לא תבינו ממש] "נשבע לכם שאני אבוא בסוף עם מסמרים וניטים כדי להדק את זה שלא תגעו בזה" וואו חפרתי לכםם
קליפ/הופעת השבוע:
MCR-WTTBP Cradle Of Filth-Temptation המלצת השבוע: אל תסתובבו בקרית אתא ביום כיפור בעצם אל תתקרבו לקרית אתא בכלל
אתר השבוע:
,יוטיוב,אולטימייט גיטאר ובאםפאן חוויית השבוע: אוניברסיטההה חחחחחחחחח
וגם הכיתת אמנות [של ילדים מפגרים] שפתחנו חחח כל הכיתה שלנו מקושטת לסוכות
,ועשינו יום כתום ויום שחור/m\ תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: ממ רעש של האנשים בבית

inbal287

New member
לה לה לה../images/Emo79.gif

שיר השבוע של HIM: Close To The Flame Lose You Tonight שיר השבוע לא של HIM: Evanescence - Lithium Evanescence - Avay From Me ציטוט שעשה לכם את השבוע: The kiss sweetest And touch so warm The smile kindest... קליפ/הופעת השבוע: Nickelback - Savin' Me המלצת השבוע: ספר: "צלה של הרוח"/קרלוס רואיש סאפון מאוד מאוד מאוד מאוד מומלץ. לא יכולתי להוריד אותו מהידיים ובמשך שלוש שעות פשוט לא היה עם מי לדבר. אתר השבוע: תפוז
חוויית השבוע: אין ממש תמונת השבוע: אני צלמתי, בחוף דור מה אתם שומעים עכשיו: GN'R - Janie Got A Gun

למעלה