חג שמח לכולן../images/Emo140.gifולעידן גם../images/Emo3.gif
שיר השבוע של HIM: Salt in our wounds (doom version) הרוונדוז וויט איינוס הזה איך שלא רושמים את זה חח ו-the cage
שיר השבוע לא של HIM: nightwish-bless the child nightwish-sleeping sun evanescence-all that i'm living for dream evil-forevermore cradle of filth with ville valo-byronic man aerosmith-cryin' within temptation-the howling paradise lost-all you leave behind ועוד שירים של ויז'נס אוף אטלאנטיס וכל מיני שקשת [המושלמת] שלחה
ציטוט שעשה לכם את השבוע: חח גם לי יש כמה
המורה שלי ללשון בשיעור:"אתמול הראו בטלוויזיה איך מכינים קרמבואים. אז נכון יש כזה
שפיך של וניל כזה" ילד דפוק מהכיתה שלי-"כן ואז בטח הקרמבו הגיע ל
אורגזמה" המורה-ובסוף הם עטפו את הקרמבואים
ביד"
חחח הקטע הכי הזוי בעולם אתמול עם המנהל של פורום גאנז אנד רוזס ערן:"אז מאיפה את?" אני:"ק.אתא" ערן:"אה וואלה מגניב, [אחרי זה היה עוד קטע בשיחה לא ממש מעניין] איזה חטיבה למדת ברוגוזין א' או ב'?" [והוא לא מהקריה שלי הוא גר בחיפה-בכרמל] אני:"אממ חטיבה ב'" ערן:"את מכירה במקרה את חנה סער?" אני:"חחחח כןן!! מאיפה אתה מכיר אותה??" ערן:"במקרה היא אמא שלי
" אני:"מההה??אתה רציניי??יואווו איזה צירוף מקריםםם היא הייתה המורה שלי לתנ"ך בכיתה ט'!!!" בקיצור שיחה הזויה ביותר חחחחח
אני ומור מבקשות מהספנית באוניברסיטה לחפש לנו במחשב חומר על הומואים ולסביות הספרנית מקלידה במחשב "הומויים"XDDDD ותוך כדי זה מורחת אודם בצורה מזעזעת וזה היה מפחיד חחח לא הפסקנו לצחוק והיו עוד ציטוטים מצחיקים השבוע אבל שכחתי אולי גם אממ
"מזההה מה קרה לכיתההה???" "חחח נשבר חלק מהתקרה!"
הילדים בשכבה שלי לרכז:"ארז! די כבר לשחק בחרוזים האלו!" [עזבו לא תבינו ממש] "נשבע לכם שאני אבוא בסוף עם מסמרים ו
ניטים כדי להדק את זה שלא תגעו בזה" וואו חפרתי לכםם
קליפ/הופעת השבוע: MCR-WTTBP Cradle Of Filth-Temptation
המלצת השבוע: אל תסתובבו בקרית אתא ביום כיפור בעצם אל תתקרבו לקרית אתא בכלל
אתר השבוע:
,יוטיוב,אולטימייט גיטאר ובאםפאן
חוויית השבוע: אוניברסיטההה חחחחחחחחח
וגם הכיתת אמנות [של ילדים מפגרים] שפתחנו חחח כל הכיתה שלנו מקושטת לסוכות
,ועשינו יום כתום ויום שחור/m\
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: ממ רעש של האנשים בבית