שנה טובה

טל-יה

New member
ומי מכיר את הזמר הזה?

אני אוהבת אותו מאוד יש לי את כל הדיסקים שהוציא.. ואוהבת את השיר cant smile without you

זוכרת, פעם, לפני למעלה מ-20 שנה

הייתי בארה"ב ושמעתי קידום מכירות לתקליטים שלו המקדמת היתה לא אחרת מאשר האמא שלו שאמרה: תקנו את התקליטים של בארי הוא ילד טוב
זה היה כל כך מדהים שזוכרת עד עצם היום הזה עם חיוך גדול על הפנים וגם אני מאד אוהבת אותו

טל-יה

New member
ואת זוכרת פנטוש

את השרשרית שלו עם הדמות שלו ליד הפסנתר . ועוד מסחרה שעשו עליו כוסות. כריות וכל מיני.. אבל סוף סוף אני מוצאת מישהו כמוני שאוהבת את הזמר... כל פעם אני שואלת אנשים היי מישהו מכיר את בארי מנילו. ומקבלת פרצוף כזה ? מה????? מו? מי? מי זה? חוץ מהשיר קופהקאבנה שכולם מכירים את רוב השירים שלו לא מכירים ואני חושבת שאני היחידה בעולם צ´ומעת בארי מנילו. וקונה כל אוסף חדש שלו. המוכר התקליטים שלי תמיד עדכן אותי טל-יה יש לי הפתעה בשבילך יש תקליט חדש, אוסף חדש. כמה רומנטי הזמר הזה....

לא זוכרת אילו תקליטים שלו

יש לי כי כמעט ולא מאזינה בימים אלו לתקליטים אלא רק לתקליטורים אבל באמת אחפש בחג זוכרת שסחבתי איתי מאמריקה הילד היהודי הטוב

Michelle1

New member
בארי מאנלו

נחשב לבדיחה בארה"ב. לויודעת למה. בעלון חיות הבר שמגיע לביתי, יש תמיד עיצות איך להמנע מחברתן של חיות בר מבלי להזיק להם. אחת העיצות החוזרות ונשנות לגבי איך לסלק סנאים מתוך הארובה בביתך: לשים באח (לא כשהיא בוערת
) טייפ ולהשמיע שירים של בארי מנילו. הסנאים כבר יברחו משם. במאמר מוסגר הם מוסיפים, שבעצם כל מוזיקה תעבוד...

לא אתפלא אם אמא שלו מממנת

את העלון יודעת למה? אחרת מי היה שומע? עכשיו בוודאי הרבה חובבי חיות קונים את התקליטים שלו כדי להבין על מה המהומה
לא חשוב מה אומרים עליך העיקר שיאייתו את שמך נכון ומה שלומך אחותי?
מה קרה לך לצוואר?

טרה10

New member
ציפורחם על ראש כל גג..

טוב ציפור אחת במוקטעה משתי ציפורים על העץ..!

טרה10

New member
שנת שלום ובטחון- בקרוב..עלינו ועל

כל ארץ ישראל..השלמה הישנה והטובה.! ומתי ייפסק הברדק..!

שילה1

New member
שנה טובה לכככככככככככולם../images/Emo24.gif

שנה של הגשמה,התגשמות שאיפות והרבה הנאות..

למעלה