שנה טובה

../images/Emo74.gif שנה טובה ../images/Emo74.gif

היא נעמדה מולי עירומה, תמה ובתולית. אני לפניך לחשה ברוך. קח אותי. איני דומה לשום דבר שידעת עד היום, בוודאי ובוודאי לא אצל קודמתי, חייכה בשובבות. דבריה הציתו את סקרנותי. ומנין הביטחון הזה שאלתי, מנסה לשוות לדברי נימה מתריסה. היא הפשילה את חלוקה השקוף כמעה וצעדה ברכות לעברי. עורה התחכך באפי, ריח משכר עלה בו. היא קרבה שפתיה לאוזני, ותוך שהיא מרטיטה את עור גופי לחשה: "קודמתי היתה גרועה. לא רק לך. לכולם." "מי את כי תדעי"? שאלתי, סקרנותי הולמת בי. "אני?" שאלה וענתה, "אני השנה החדשה"!!! (עלה ברשת.....) שנה טובה לכולנו

magy

New member
בגילה, עדיף שתשאר לבושה.......

וגם בחושך....היא כבר לא צעירה.....השנה החדשה הזו....... תחשב ......ה´תשסג????????

../images/Emo74.gif שנה טובה../images/Emo74.gif

לכולםםםםםםםם הנה עברה לה שנה זוכרת את האיחולים של שנה שעברה ועוד לא הספקנו לזוז ועוד שנה עפה לנו אז מאחלת לכולנו שהשנה הבאה עלינו תהיה לטובה. מאד לטובה. עם המון בריאות ואהבה ואושר ושמחה ואולי גם קצת עושר והעיקר - שתתגשמה משאלותינו נשיקות לכולם

טל-יה

New member
שנה טובה לכולכם... מיתולוגים יקרים

ולמה כל פעם שבן בן שם קישור לשיר זה מזמזם לי כל היום ? כמו היום שהוא שם את דוריס דיי.. הזקיר לי שיר מיתולוגי

ימצא חן בעיניך טל-יה הגדיה

הברקה מפורום 50 ( B T 1 ) " אין בדיחות על פולניות - הכל אמת ! "

טל-יה

New member
כן

הקישור כבר מתנגן אצלי בפעם החמישים אלף.. נראה לי עד שהמכשףףףף יקרוס או כמו בשיר קייסרה סיירה ואט אבר ויל בי ויל בי זה פיוצ´ר נוט אוור טו סי קיי סרה סרה... בקיצר עד שיבוא העתיד.

magy

New member
אהבתי את החתימה שלך...טליה...

אז לכל חברי הפורום......בעבר ובהווה........... מוקדש השיר הבא............. רמקולים

טל-יה

New member
תודה

ועכשיו מי שמביא לי פה את אחד השירים של הקרפנטר וואו... יש להם הרבה שירים מעולים אבל אחד הוא the end of the world משהו כזה או שיר אחר שלהם אמממממממממ..

magy

New member
סוף עולם אינו של קרפנטר......

כשאמצא......תראי......... חבל שלא התערבנו........

magy

New member
SORRRRRRRRRRRRRRRRRY

טוב שלא התערבנו......... זה באמת הם....כנראה קארן קרפנטר........ רמקולים.........

טל-יה

New member
אחחחחחחח אחחחחחחחח

אני זקוקה לאמבולנס דחוףףףףףףףףףףףףףףףף דחוףףףףףףףףףףףף מים מים מים אלוהים איזה אדיר .. איזה שירררררררררררררררר למותתתתתתתתתתתתתתתת
זהו התעלפתי אין מצב

magy

New member
טוב,,,,,,,,תתעוררררררררררררררי

עם שתי שנות טובות........חביבות........של פעם

טל-יה

New member
לזמרת המקור של השיר

קוראים סטיקר דיוויס אבל אני מעדיפה את קארן קרפנטר בכל אופן אני אומרת תודה אחרי שהתעוררתי

magy

New member
זהוווווווווווווווו

מכירה את הביצוע הזה...........כבר מלפני ארבעים וחמש שנים. אני זוכרת את אימי שומעת את השיר.......ובוכה....... מבלי שהבינה את המילים.......זה עשה לה עצוב.... היא היתה חולה......מאד והשיר מאז.......מאד.........כואב לי. היום , הקדשתי תשומת לב מיוחדת למילים....יותר מתמיד ו........יכולתי גם לכתוב אותם בעצמי.......בעברית........ אבל לא כתבתי אותם......רק חשבתי עליהן..........הרבה.......... כן, לפעמים מרגישים כמו "סוף העולם"...........

למעלה