עונה,בדלאי... שוב ../images/Emo3.gif
שם: נטלי גיל: 14 עיר: ב''ש
עיסוק: ...תלמידה וסטוקרית של SPN ? איפה את/ה עושה את החג? בבית, ביחד עם עוד 19 אנשים
עם מי את/ה עושה את החג? משפחה,חברים של משפחה, חברים שלי
בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 9 בגלל האוכל והאווירה וגם בגלל שזה היום הולדת של אמא
במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? ... מספקת, כול מה שרציתי שיקרה- קרה
החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: נבחרתי ביחד עם עוד 2 חברות שלי להיות מעריצות השבוע של להקה אחת, The wanted, להקת בנים קיטשית שאני לא יכולה שלא לאהוב . הם בירכו אותנו והודו והיה ממש מדהים
משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה: ריב עם חברה..
משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום: אממ הקטע עם הלהקה ומסיבת יומהולדת מטורפת בהרצליה,שאני ממש שמחה שיצאה לפועל. הפתעת השנה שלך: שהצלחתי בלימודים יותר ממה שחשבתי ושהראל סקעת יצא מהארון(חברות שלי סיפרו לי, והם נוטות לעבוד עליי אז..
) אכזבת השנה שלך: שאמינם *עדיין* לא בא לארץ
שיר השנה העברי שלך:נתן גושן - כול מה שיש לי. שיר השנה הלועזי שלך: וואו... קשה
כול הסינגלים החדשים של אמינם, והאמנ קאם אז יו אר של נירוונה
זמר/ת עברי הכי אהובים: עברי לידר,דודו טסה,נתן גושן. זמר/ת לועזי הכי אהובים: אמינם. אמינם. אמינם.
להקה עברית הכי אהובה: הדג נחש.. להקה לועזית הכי אהובה: The script, Maroon 5. הסדרה הישראלית של השנה: אורים ותומים
הסדרה הלא ישראלית של השנה: SPN!!
הסרט הישראלי של השנה:האמנ אין :-\ למרות שרציתי לראות אבל לא יצא... הסרט הלא ישראלי של השנה: פעילות על טבעית 2, סופר 8
מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאני אנצל אותה עד הסוף ולהיות יותר פעילה בפורום! להפסיק להיות הרבה בפייסבוק ובסימס
שנה מעולה לכולם, ושהפורום הזה יזכה לעוד המוןהמון שנים פעילות