סיכום שנתי

לירונת

New member
אין ספק שהחוויה שלך היא הכי מגניבה שיש!!

ד"א, פגשת רק את ג'יימס ודולי או גם את מגי והאחרים? (שאת שמם אני לא זוכרת כרגע
) עשית לי חשק לראות סייק מהתחלה!!

riktal

New member
פגשתי רק את

ג'יימס, דולי וסטיב (היוצר של הסדרה). חשבתי שאזכה לפגוש גם את מגי, אבל היא נאלצה לנסוע לאירופה וחזרה רק למחרת
. מה שכן השארתי לה ולטים צמידים (כמו אלה שהשארתי לג'יימס ולדולי שבוע קודם לכן, כאשר הגעתי לסט, אבל פספסתי אותם בחצי שעה
) ומגי כתבה לי כמה ימים אחרי שהיא חזרה את המסר הזה: maggielawson Maggie Lawson_@ !Riktal Thank you so much for the bracelet! So sweet! Sorry I missed you דרך אגב: זה מה שדולי כתב לי אחרי שהוא ראה את הצמידים שהשארתי לו ולג'יימס: http://www.whosay.com/dulehill/photos/51409

לירונת

New member
איזה חמודה! ואיזה מקסים דולי!! הצמיד ממש

מגניב :) רגע, אז קודם יצא לך לפספס אותם ואז לשים להם את הצמידים בטריילרים או קודם פגשת אותם ואז..? התבלבלתי -_-

riktal

New member
אז ככה

כל התקופה שהייתי בוונקובר חיפשתי את הסט שלהם וכל פעם נשלחתי על ידי אנשים "מביני דבר" למקומות שבהם הם טענו שהסט של סייק נמצא (פעם נשלחתי לעיר שנמצאת במרחק של שעתיים וחצי נסיעה מאיפה שהיה המלון שלי וכללה רכבת ושני אוטובוסים! כאשר הגעתי לשם ניגשתי לניידת משטרה ושאלתי את השוטר אם סייק מצלמים בעיר שלהם. כל כך נדהמתי כאשר בלי היסוס הוא לקח את הקשר ושאל את המוקדנית אם סייק מצלמים אצלם היום וגם היא בלי שום היסוס בדקה והחזירה לו תשובה שלילית. זאת היתה חוויה מוזרה ביותר...
). בקיצור - שבוע לפני שפגשתי אותם באמת נשלחתי לסט שנמצא כחצי שעה נסיעה מהמלון שלי. כאשר הגעתי לשם מצאתי את הטריילרים שלהם ואף הצטלמתי עם השחקן שבתמונה המצורפת (שלמי שזוכר הופיע פעם בסדרה שנקראה גולשים בזמן), אבל פספתי את ג'יימס ודולי שעזבו כעשר דקות קודם לכן. מה שכן הכרתי את המאפרת שלהם (שבדיוק התחילה לעבוד שם) והיא שכנעה אותי לכתוב להם מכתבים והבטיחה לתת להם אותם. כתבתי מכתב, הודתי לה ועזבתי ואז נסגרתי בצמידים שהיו לי בתיק, אז חזרתי ונתתי לה שניים כדי שתיתן לג'יימס ולדולי והיא הבטיחה לשים אותם בטריילרים שלהם. למחרת ראיתי את התמונה של דולי עם הצמיד שלי (ועכשיו כל העולם ואחותו רוצים צמיד כזה, אבל המקום היחיד להשיג אותם זה באילת. למזלם יש לי כמה חברות שיורדות בשבועות הקרובים לאילת והן קיבלו הוראות מדויקות איך ומאיפה להביא לי עוד צמידים כאלה כי את האחרונים נתתי לסטיב (היוצר) ולבחורה שעזרה לי לפגוש אותם - שונה

riktal

New member
שכחתי ../images/Emo67.gif

ושבוע אחר כך נשלחתי לעוד סט שלהם והפעם יצא לי לפגוש אותם באמת

לירונת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה שוטר נחמד ../images/Emo13.gif

יא, זה נשמע שהצוות שלהם ממש מגניב אם הם מוכנים להעביר לשחקנים דברים חחחח אוף, אני ממש מקנאה בך. איך בא לי גם *___* א[ם אני אגיע מתישהו לקנדה (יא רייט, תמשיכי לחלום לירון) אני אחפש לחפש את הסט של על טבעי <_<] ואני מכירה את זה שבתמונה! הוא שיחק ביומני הנסיכה 2! D:

יואו באמת כולם כזה חמודים! ../images/Emo13.gif

איזה כיף ששיתפו איתך פעולה..דולי ומגי מקסימים שהם כתבו לך והתלהבו מהצמיד
התבאסת שלא פגשת עוד מהקאסט? לאסי והמפקדת? (תכלס איך יכולת להתאכזב אחרי שפגשת את אהובך ג'יימס..)

עונה,בדלאי... שוב ../images/Emo3.gif

שם: נטלי גיל: 14 עיר: ב''ש
עיסוק: ...תלמידה וסטוקרית של SPN ? איפה את/ה עושה את החג? בבית, ביחד עם עוד 19 אנשים
עם מי את/ה עושה את החג? משפחה,חברים של משפחה, חברים שלי
בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 9 בגלל האוכל והאווירה וגם בגלל שזה היום הולדת של אמא
במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? ... מספקת, כול מה שרציתי שיקרה- קרה
החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: נבחרתי ביחד עם עוד 2 חברות שלי להיות מעריצות השבוע של להקה אחת, The wanted, להקת בנים קיטשית שאני לא יכולה שלא לאהוב . הם בירכו אותנו והודו והיה ממש מדהים
משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה: ריב עם חברה..
משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום: אממ הקטע עם הלהקה ומסיבת יומהולדת מטורפת בהרצליה,שאני ממש שמחה שיצאה לפועל. הפתעת השנה שלך: שהצלחתי בלימודים יותר ממה שחשבתי ושהראל סקעת יצא מהארון(חברות שלי סיפרו לי, והם נוטות לעבוד עליי אז..
) אכזבת השנה שלך: שאמינם *עדיין* לא בא לארץ
שיר השנה העברי שלך:נתן גושן - כול מה שיש לי. שיר השנה הלועזי שלך: וואו... קשה
כול הסינגלים החדשים של אמינם, והאמנ קאם אז יו אר של נירוונה
זמר/ת עברי הכי אהובים: עברי לידר,דודו טסה,נתן גושן. זמר/ת לועזי הכי אהובים: אמינם. אמינם. אמינם.
להקה עברית הכי אהובה: הדג נחש.. להקה לועזית הכי אהובה: The script, Maroon 5. הסדרה הישראלית של השנה: אורים ותומים
הסדרה הלא ישראלית של השנה: SPN!!
הסרט הישראלי של השנה:האמנ אין :-\ למרות שרציתי לראות אבל לא יצא... הסרט הלא ישראלי של השנה: פעילות על טבעית 2, סופר 8
מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאני אנצל אותה עד הסוף ולהיות יותר פעילה בפורום! להפסיק להיות הרבה בפייסבוק ובסימס
שנה מעולה לכולם, ושהפורום הזה יזכה לעוד המוןהמון שנים פעילות

חחחח כן.. שיחקתי איזה סופ''ש אחד והתמכרתי שוב

אני עשיתי את הדמויות של ג'ארד וג'נסן! וג'ארד יצא דומה באופי+מראה,וג'נסן קצת במראה (קשה *מאוד* לעצב אותו ) וקצת באופי (כנ''ל ♥ ) . וג'ארד מפלרטט עם כול מה שזז וג'נסן ממש חברותי ואוהב לצאת ולעבוד.. האמנ
אז ג'ארד התחיל עם ג'נסן,וג'נסן זרם.. אז הנה הם עכשיו נשואים+ 2 בנות חמודות

G Baby

New member
בא לי לענות!

למרות שלא הייתי פה חודשים על חודשים
שם: איריס
עיר: ראשל"צ
עיסוק: סטודנטית לאנגלית ומדעי המדינה בקרוב מאוד
איפה את/ה עושה את החג? עשיתי בבית
עם מי את/ה עושה את החג? עם המשפחה הקרובה
בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 10, אין מה לשנוא בו- חופש סביר ואוכל מעולה!
במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? קשה במילה אחת..אני מניחה ש-מעניינת...
החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה- פלינג קצרצר עם אמריקאי שבא לביקור..
משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה- אמממ העובדה ששכחתי את הטלפון שלי במונית ואז שבועיים אחרי שקיבלתי טלפון חדש, הפלתי אותו לאסלה
משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום- לעבוד עם חברה טובה שלי ולהכיר עוד המון חברים טובים שם.
הפתעת השנה שלך- שהחזקתי עבודה קרוב לשנה שלמה
אכזבת השנה שלך- לא טסתי לספרד בסוף
שיר השנה העברי שלך- קצת מצחיק לכתוב את זה אבל כנראה שדודו אהרון- בחור רגיש (רץ הרבה בעבודה השנה
)
שיר השנה הלועזי שלך- Adelle - Rolling in the Deep
זמר/ת עברי הכי אהובים- דוד לביא
זמר/ת לועזי הכי אהובים- ברונו מארס ואדל
להקה עברית הכי אהובה- הדג נחש
להקה לועזית הכי אהובה- מארון 5
הסדרה הישראלית של השנה- אני מנסה להיזכר אם בכלל ראיתי סדרות ישראליות השנה (חוץ מהחיים זה לא הכל ורק כי אבא אוהב)
הסדרה הלא ישראלית של השנה- צר לי אבל היו סדרות מעולות השנה, אאלץ לבחור ב2- משחקי הכס וספרטאקוס
הסרט הישראלי של השנה- איים אבודים
הסרט הלא ישראלי של השנה- התחלה! אמנם ראיתי אותו ממש בתחילת שנה שעברה אבל זה עדיין נחשב... מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? אושר מכל הבחינות!
שתהיה לכולנו שנה נפלאה!

האנייייי וולקאם באק ../images/Emo24.gif

וואחד חוויה היתה לך
את+פלאפונים לא הולך ביחד
עם הגלקסי תיזהרי!! הפתעת השנה שלך באמת מפתיעה
גאה בך לייק על דוד, ברונו ומארון 5
זה הסדרות הלועזיות שאת רואה? עכשיו שיש לך זמן פנוי תשלימי את כל הסדרות היותר נורמליות בבקשה!! שנה נפלאה נשמתי
נייס טו האב יו באק

G Baby

New member
ג'ינג'ית!!!

תודה מותק! שתהיה לך שנה מעולה בדיוק כמו שאת צריכה
ואלו הסדרות הטובות..אין לי שום עניין בנורמלי..בגלל זה אני רואה על טבעי

למעלה