סיכום שנתי

לירונת

New member
ביחס אלייך אני דרומית ../images/Emo250.gif

ביחס לאנשים מאילת אני די צפונית D: אנחנו לא גרות בדיוק בב"ש אלא באזור, אבל אני מעדיפה לא להיות ספציפית מדי

Ayelet 363

New member
שנה טובה לכולם!

שם: איילת גיל: 19 עיר: חיפה עיסוק: חיילת איפה את/ה עושה את החג? בבית. עם מי את/ה עושה את החג? ההורים, אחותי וסבתא. בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? לא יודעת. במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? בסדר. החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: כשאלייזה דושקו צייצה לי. משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה: שהתפרץ לי לופוס עורי. >< משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום: אין. הפתעת השנה שלך: שגיליתי שאלייזה ראתה את ההודעה שלי.
לא ידעתי שזה אפשרי (אני דווקא שמחה שהיא ראתה את זה, אבל לא ידעתי שזה אפשרי...). אכזבת השנה שלך: ששינו לי את התפקיד בצבא לפני הגיוס ולא ידעתי. אולי הייתי מגיעה לתפקיד יותר טוב (בסופו של דבר לא הגעתי לתפקיד שקיבלתי ביום הגיוס, שאכזב אותי עוד יותר)... שיר השנה העברי שלך: אני לא ממש מכירה שירים בעברית
שיר השנה הלועזי שלך: Defying Gravity בהמון גרסאות.
זמר/ת עברי הכי אהובים: אני לא ממש מכירה...
זמר/ת לועזי הכי אהובים: דארן כריס. להקה עברית הכי אהובה: אני לא ממש מכירה...
להקה לועזית הכי אהובה: גלי קאסט נחשבים ללהקה? וקין. הסדרה הישראלית של השנה: אני לא ממש מכירה...
הסדרה הלא ישראלית של השנה: גלי. וטכנית גם באפי ראיתי השנה
(אני מרגישה כאילו שעבר נצח מאז...). הסרט הישראלי של השנה: - הסרט הלא ישראלי של השנה: התחלה. מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שתהיה יותר טובה מזו.

Ayelet 363

New member
הממ... הסיפור הוא

שכתבתי על פרוייקט תרומה שהיא עשתה ליום ההולדת שלה (נראה לי שהוא עדיין קיים. אם כי הקישור שהכרתי לא עובד ><), בנוגע לילדים חיילים באוגנדה. חשבתי שזה יראה יותר טוב (לא יודעת למה) אם אקשר לחשבון טוויטר שלה. לא חשבתי שהיא תוכל לראות את זה. היא כתבה לי "you rock!x". זה היה ממש נחמד. אם כי... הייתי בשוק.

יואו חמודה ../images/Emo6.gif

חשבתי כתבת לה והיא ענתה..זה ממש מגניב שזה ככה מיוזמתה.. והארגון שאת מדברת עליו זה אינביזבל צ'ילדרן במקרה?! כי זה נשמע ככה וגם קריסטן מעורבת בזה!

Ayelet 363

New member
לא

ממה שהבנתי זה משהו שהיא שהתחילה עם ארגון בשם Tonic, והמטרה יא\הייתה לאסוף תרומות לארגון THARCE- Gulu.

לירונת

New member
איילת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif shame on you!!

איך יכול להיות שעל טבעי לא ברשימה שלך לסדרה הלא ישראלית של השנה?

riktal

New member
סיכום שלי ../images/Emo9.gif

שם: רויטל גיל: 33 עיר: קרית מוצקין עיסוק: קלדנית בית משפט איפה את/ה עושה את החג? אצל דודים שלי עם מי את/ה עושה את החג? עם הדודים מצד אמא שלי (האחיות שלה והמשפחות שלהם) בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 10 - זה אחד החגים הכי אהובים עלי במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? מדהימה החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה - הפגישה עם החבר'ה של סייק (כמובן
) משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה - חזרה לארץ משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום - הפגישה עם ג'יימס וכל הטיול באופן כללי הפתעת השנה שלך - הוכחתי לעצמי שאני מסוגלת לגרום לחלומות שלי להתגשם
אכזבת השנה שלך - שלא את כל החלומות הצלחתי להגשים
שיר השנה העברי שלך - אני לא שומעת שירים בעברית וממש לא מעודכנת בהם שיר השנה הלועזי שלך - אני לא ממש מעודכנת במה שעכשוי זמר/ת עברי הכי אהובים - שרית חדד זמר/ת לועזי הכי אהובים - אמינם להקה עברית הכי אהובה - לא חדשה, אבל תיסלם תמיד תהיה הלהקה הישראלית הכי אהובה עלי להקה לועזית הכי אהובה - בון ג'ובי הסדרה הישראלית של השנה - בלו נטלי היתה חזקה הסדרה הלא ישראלית של השנה - סייק - תמיד! הסרט הישראלי של השנה - אחותי נוהגת לגרור אותי לסרטים ישראלים ואחד מהם שאהבתי היה הערת שוליים הסרט הלא ישראלי של השנה - הארי פוטר האחרון
מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאמשיך להגשים את החלומות שלי ושלא אתייאש מהחיים האלה
שתהיה לכולנו שנה נפלאה!

וואי באמת היתה לך שנה מדהימה ../images/Emo13.gif

איזה כיף לך שיצא לך לפגוש אותם!! בא לי גם!! (למרות שעבר זמן אני בחיים לא אשכח את הפגישה עם טדי..)

Ayelet 363

New member
סליחה על השאלה... מי זה טדי? ../images/Emo250.gif

ואשמח לשמוע את הסיפור על איך פגשת אותו.

לירונת

New member
יואו איזה כיף לך!../images/Emo2.gif

גמני רוצה לפגוש מישהו מפורסם שאני אוהבת
ואין לי יותר מדי כאלה, רק הבנים של על טבעי והקאסט של המפץ הגדול. אה, ואלכסנדר סקארגארד
טוב נו, זה די הרבה

Ayelet 363

New member
כן, גם אני רוצה...

זאת אומרת- אני לא מכירה אותו למרות שזיהיתי את השם שלו מטרו בלאד (אני לא רואה). אני גם רוצה לפגוש אנשים מפורסמים שאני אוהבת... עם דגש על דארן כריס וג'וס ווידון. גיליתי פעם שהם היו באותו החדר ושדארן התלהב מזה אבל לא הצליח למצוא אומץ לדבר עם ג'וס. הלוואי שתהיה פעם ששלושתינו נדבר.
ובכלל, לפגוש את כל הקאסט של גלי\באפי\ג'נסן ג'ארד ומישה (וגם השאר מעל טבעי, אבל פחות). כן, יש לי חלומות בשמים... ><

למעלה