סופ"שארון!

../images/Emo74.gifסופ"שארון!../images/Emo74.gif

סיכום שבועי!
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע נייטוויש אוונסנס לינקין פארק פארמור 30 שניות למאדים מיי כמיקל רומנס ערוצי MTV ו-VH1 רוק סימפל פלאן להקת HIM
דברים מעניינים (השבוע וטיפה לפני)
התפקדות ספטמבר
דיון על האלבום החדש של טאריה שיצא בימים האחרונים - What Lies Beneath
איחולי שנה טובה בפורום
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - איך העברתם את החג ואת החופש (אם היה כזה)? המשך סופ"ש נהדר ושבוע מופלא!

Brombit

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שיר/י השבוע לא של ווית'ין: To-Mera - A Sorrow To Kill Sirenia - At Sixes and Sevens, Star-Crossed אלבום/אמן השבוע: Skunk Anansie, Secret Chiefs 3 ועדיין השפעות מ-Lacuna Coil דבר טוב שקרה השבוע: סוגשל שלוה דבר רע שקרה השבוע: זה "לא לפה" ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: לחפש שוב תעסוקה צמחית ראשונית. אולי נסיעת קניות, שאפשר לשלב ביעוץ אתר השבוע: LastFM מאכל השבוע: פלאפל? תטגין גמבה+עגבניות? התחדשות השבוע: הדיסקים One Time For All Time (של 65daysofstatic) ו- Vespertine (ביורק) ספר השבוע: נההה סרט/סדרת השבוע: כוכב נולד. עכשיו אני אצטרך למצוא משהו אחר להעביר את הזמן
תגלית השבוע: לא ציטוט השבוע: לא היה כלום תמונת השבוע: גם לא הפעם שאלת השבוע - איך העברתם את החג ואת החופש (אם היה כזה)? בסיידר. בעיקר אורז בערב החגיגי בקיבוץ

Ice Queen 7

New member
שא-לום

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Sabaton - Rise of Evil אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: חופש! דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: חזרה לשגרה :{ אבל יהיה יום אחד נחמד בלי בסיס ^^ אתר השבוע: מאכל השבוע: פסטה התחדשות השבוע: נורה חדשה לחדר?.. לא יודעת
ספר השבוע: בערות במתמטיקה ותוצאותיה סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי, בנות גילמור, סאות' פארק תגלית השבוע: 10 שעות שינה כל לילה לא באמת משפרות את המצב הכללי ציטוט השבוע: חובש א': "מה שם המשפחה של החיילת החדשה?" חובשת ב': "אני יודעת! זה היה משהו עם ר'. שניה.. ר'.. אוו כן, לוינסקי." תמונת השבוע: שאלת השבוע - איך העברתם את החג ואת החופש (אם היה כזה)? ערב החג עם המשפחה המצומצמת, בחג עצמו באו כמה מהמורחבת. שנה טובה!
אני צריכה להפסיק להיעלם מפה :X

yael627

New member
איך האנטומיה של גריי? ../images/Emo12.gif

XDD הציטוט את באמת צריכה

yael627

New member
גם העונה החדשה של דקסטר מתחילה החודש *-*

|רמז עבה מאוד| תתחילי, את ממש תאהבי את זה. ולא ראית כבר את כל הפרקים של האנטומיה?

Ice Queen 7

New member
הרבה המליצו לי לראות דקסטר.

אני אתחיל מתישהו ^^ ראיתי את כל הפרקים של האנטומיה, אבל התחלתי שוב כדי שיהיה לי מה לראות עד שתתחיל העונה החדשה

yael627

New member
סופ"שארון at last! *-*

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני שירי אוונסנס עתיקים. אלבום/אמן השבוע: אוונסנס
דבר טוב שקרה השבוע: היינו בירושלים יומיים שלמים וזה היה ממש ממש כיף *_* דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: להתחיל לעבוד כמו אדם נורמלי, יום כיפור [
], ולהתאמן יותר בקונסרבטוריון
אתר השבוע: זה של ערוץ הביוגרפיה :X מאכל השבוע: תפוח בדבש
התחדשות השבוע: - ספר השבוע: לא החלטתי מה הספר הבא לקרוא;; סרט/סדרת השבוע: מחשבות פליליות
, דקסטר
ועל טבעי. תגלית השבוע: - ציטוט השבוע: כל ציטוטי מחשבות פליליות.
אני חשובת שאני הופכת לפאנטית :X לפני כמה ימים צעקתי על משהו שהכפיש את הסדרה XD תמונת השבוע: תמונות מירושלים שאין לי כוח להעלות
שאלת השבוע - איך העברתם את החג ואת החופש (אם היה כזה)? היה כיף D: ומשמין :X

yael627

New member
משפחה רחוקה נסעה למלון שם,

אז נסענו לבקר אותם ולטייל *_*

הממ

אלבום/אמן השבוע: WLB של טאריה דבר טוב שקרה השבוע: חופש של 4 ימים
הגיעו 2 מחשבים עובדים לביתנוער במקום 2 מקולקלים. נטע התווסף להדריך איתנו (בו'-ז'), 3 מדריכים עדיפים על 2.
אוכל טעים בבית.
דבר רע שקרה השבוע: פפף, בלגן עם המשמעת עם הילדים. P: וסתם כל מיני תחושות. ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: ימים רצופים עם הילדים בפעם הראשונהX_X מקווה שיהיה טוב, שילך חלק, שהם יתחילו לשים עלינו ולהקשיב לנו, שנצליח לעמוד בכל המשימות שלנו השבוע כמו שצריך. |: אה, וההורים שלי פשוט טסים מחר בבוקר לברלין ל5 ימים! שיואו
מאכל השבוע: לזניה 100ממת שאבא שלי הכין, יויו. התחדשות השבוע: יומן שקיבלנו מאיפשהו
אבל זה לא יומן נוח בכלל, אני רוצה אחד נורמלי כמו שרציתי
ספר השבוע: גלגולי לשון/גיא דויטשר סרט/סדרת השבוע:
הטופ מודל 15! או.סי קצת, ועדון לילה למרות שהיה "המיטב". מקווה שיצא לי לראות עדי אשכנזי הערב. תגלית השבוע: סמכות ומשמעת הן שקר אחד גדול. אם אני אומרת לילד לעשות משהו או לא לעשות משהו, למה שהוא יקשיב לי? איזה כוח כבר יש לי עליו? אני לא יכולה להרביץ לו
מה, אני אקח לו את ההפסקה? אז הוא יצא לשחק בכל זאת. תכלס - אם מישהו לא רוצה להתנהג בצורה מסוימת, הוא יעשה מה שבא לו. אין כוח אמיתי ב"סמכות" אלא אם מדובר ברמה רשמית של חוק וכאלה (וגם זה לא תמיד
). קיצר, הכל בראש וצריך למצוא דרך שזה יהיה גם בראש של הילדים.
ציטוט השבוע:
טל על החתולי ה100מם שלו: איזה יצור שמן וחמוד אפשר להכין ממנו תבשיל קדרה קספרי ;_;
"מתי זה קרה?%$&YTRמיך (מיך XD זה כמו מוך רק קטן XDD)" יש כמה של ילדים או של הצוות מהשבוע אבל הם לא רשומים אצלי ואני זוכרת רק אחד.
מישהי: ~ילד אחד~ סיפר לי היום שדוד שלו מצא לבנה מהירח על חוף ים ברוסיה, אבל זה סוד. שאלת השבוע - איך העברתם את החג ואת החופש (אם היה כזה)? התבטטתי מלא! הייתי במחשב - דיברתי עם חברים, השלמתי בפורומים וכאלה, שיחקתי אפילו סימס קצת, ראיתי פרקים של דברים, אתמול גם חברה באה אליי לקצת. יש סיכוי שהיום אפגש עם חברים אבל עוד לא סגרנו כלום. מקווה שכן. בחג - עשינו ארוחת חג בבית, האחים שלי לא פה אז היינו שלושתנו ובאו גם סבא וסבתא. למחרת היינו אצלם לארוחת ערב. הודגש וקומבן באמצעות מדגישארון 2.0

yael627

New member
בהצלחה עם הילדים ../images/Emo24.gif

הם לא באמת התכוונו כשאמרו, say no to drugs |שורק|

Brombit

New member
סופר נני לשרותך ../images/Emo68.gif ../images/Emo115.gif

תסבירי להם, כשהם רגועים, למה את אומרת להם לעשות/לא לעשות משהו. אני יכולה גם ליעץ לגבי מקרים שהם עושים משהו לא טוב, בזמן אמת, אבל אני צריכה דוגמאות. אם את רוצה עוד יעוץ

למעלה