סופ"שארון!

חחח אנחנו כל הזמן מסבירים להם

הסברנו מראש, אנחנו מסבירים תוך כדי, כל הערה (שלילית או חיובית) באה עם הסבר. אנחנו שמים דגש על זה שהם יהיו חלק מהעניין ויבינו כל דבר שקורה שם ואת הסיבה של דברים. הם פשוט מתעקשים לא להקשיב לנו
וזה גם קטע של תחילת שנה והכל

Brombit

New member
נני בסופרמרקט לשרותך

טוב, כנראה הם צריכים קודם להתרגל אליכם כדי שיהיו מוכנים להקשיב בהצלחוש

ברור, זה הסיפור של מדריכים חדשים

אנחנו פשוט צריכים להיות ממש קשים איתם בהתחלה כדי שנקבל את המקום של הסמכות עליהם, ואז זה אמור לזרום קצת יותר בקלות. אני מקווה.

Brombit

New member
טוב, עכשיו שאלה ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

למה בעצם הם נמצאים שם?

כי אין להם מקום אחר להיות בו

בבית אין להם ממש מה לחפש, ברוב המקרים ההורים עובדים ואם הילדים בבית הם שם לבד ואין להם מה לעשות שם ואין מי שישמור עליהם. לפעמים גם אין מי יודע מה לאכול בבית. רוב הסיכויים שאחרי ביה"ס (אם הם ילכו לביה"ס) הם יסתובבו בשכונה, יחשפו לדברים שהם לא צריכים להחשף אליהם, יסתובבו אולי עם השפעה שלילית ובתכלס יהיו עלולים להגיע למצב רע. אצלנו הם מקבלים אוכל כמו שצריך, תשומת לב, הקשבה, עזרה בלימודים (יש למשל ילדים מאוד חכמים שמפגרים מאוד בחומר בגלל סיבות כאלה ואחרות, וגם ליקויים וכו'), העשרה, "חינוך חברתי" וכאלה. אנחנו מונעים מהם להגיע לדרך מסוימת שבה האופציות הן או לסיים רע, או פשוט להיתקע במקום כשהמקום גם הוא בעצמו לא טוב.

שנה טובה!../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: THOE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל האלבום החדש של טאריה. קצת דראקוניין גם.. אלבום/אמן השבוע: כנ"ל דבר טוב שקרה השבוע: חופש! הרבה עם החברה
דבר רע שקרה השבוע: המממ לא זכור לי ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: שבועיים ליתר דיוק
סתם שיהיה נחמד וזה אתר השבוע: נחשו בעצמכם
מאכל השבוע: הממ כל מיני מאכלי חג (לא! לא רגע קרושה!
) ומוזס
התחדשות השבוע: כלום ספר השבוע: גם, כלום.. מה שמזכיר לי שלא לקחתי ספר לבסיס
מה אני אעשה ביום כיפור???!!! סרט/סדרת השבוע: קוגר טאון.. ו.. GLEE *מתבייש* מה אני אעשה זאת אחלה סדרה וזה ממכר והייתי צריך לראות את הפרקים האחרונים בעונה
שאלת השבוע - איך העברתם את החג ואת החופש (אם היה כזה)? האמת שלא היה משהו פרוע מדי (למרות שרציתי).. זה הסתכם בישיבה אצל חברים תל אביביים עם החברה וחיפושים כושלים אחר מסיבה טובה.. אבל סה"כ היה נחמד
שנה טובה, וסופ"ש ושבוע נעים לכולם

למעלה