../images/Emo73.gif../images/Emo4.gif
במסגרת תנאי עבודתי אני מקבלת רכב. עד לפני שבוע היתה לי מאזדה לאנטיס, מודל 2001, שהגיעה ל110,000 ק"מ. לא היו לי שום טענות והיה לי טוב ונעים. לפני שבוע, בהפתעה גמורה, החליפו לי (ולעוד עובדים רבים) את הרכב לסובארו אימפרזה חדשה, מהניילונים. הייתי אמורה להיות נורא מרוצה ואסירת תודה (כי לפי ה"חוקים" היו אמורים להחליף לי רכב רק באוקטובר שיבוא), ובמקום זה אני מתלוננת. וזאת למה? כי האוטו נורא צפוף, הכל יותר קטן, וגולת הכותרת היא המושבים שממש, אבל ממש, לא נוחים לי. אז אתמול פניתי לקצין הרכב, שטחתי בפניו את בעייתי. הוא היה מאד מופתע, אבל היה לו דוקא רעיון יצירתי - להחליף את המושבים עם אחד הרכבים הישנים (בהם המושבים פחות מתוחכמים ויותר נוחים). בדקתי סובארו ישן, היה לי נוח, והלכתי שמחה וטובת לב שהנה הפתרון בדרך. היום בבוקר הוא מתקשר אלי, ואומר לי שכשהמנהלים שלו שמעו על ה"מזימה" הם כמעט התפלצו, ואסרו עליו לבצע את ההחלפה. לדבריו, הם פתרו את הבעיה בחזקת "זה מה שיש", ושאני אתרגל. אבל אני לא רוצה להתרגל. אני משלמת על הרכב הזה הרבה כסף מידי חודש (זו ממש לא מתנה), ואני די אובדת עצות. פניתי למנהל שלי, הוא הבטיח לבדוק מה אפשר לעשות, אבל אני כבר יודעת שזה לא יביא תועלת (מהכרות רבת שנים עם החברה). יש למישהו רעיון יצירתי? אגב, הרכב לא בליסינג אלא בבעלות החברה, מה שמקשה על הניוד.