שאלון

boopymylife

New member
../images/Emo12.gifעונה

שעת התחלה: 22:11 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? - לענות אתה אוהב להתקלח: יאפ מאוד איזה שמפו אתה משתמש: הד אנד שולדרס ואיזה דאודורנט:CLEO כתום =) איזה צבע המגבת שלך: יש 1? XD מה אתה אוכל בבוקר: קפה עם קפה ^_^ איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב: שישי למה? למה ניראה לכם ? *_^ שתמות מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך: את השם שלי XD כמה זמן נישאר עד היומולדת שלך: המהמ... היום בדיוק עוד.. 17 יום =) האם אתה משועמם: תלוי איזה יום היום ומה השעה. בריטני או כריסטינה: באאארור שכריסטינה! אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר: איזה אפשרויות יש לי? ^_* חח סתם את כולם ניראה לי מהלא? אם היו עושים סרט על חייך איך היו קוראים לו?- "חיה בסרט" לדגים יש רגשות?- בטטטח איך הדג זהב שלי בכה שהוא ראה ת'טונה בסנדביץ' של אבא... >< פשוט קורע לב >< איזה כיתה בביצפר היא לגמרי מיותרת: כל היסודי XDD (חוץ מא' ב'..) אילו הייתי לימוד לבנת... למה לקלל?! איבר שאני מושך אותי: עיניים האם את באמת מעצבנת: לאדעת. עד עכשיו ניראת חמודה. שאלות מקוריותXD.. *_^ יס או הוט: הוט! אם הייתי פוגשת אותך ברחוב סביר להניח שלא הייתי מזהה.. >< ואם הייתי פוגשת ברחוב את שושנה דמארי: כנ"ל >< שעת סיום: 22:20

עונהההה../images/Emo205.gif

שעת התחלה: 22:19 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כע
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אמממ, לא זה ולא זה
אתה אוהב להתקלח? מקלחת - לע
אמבטיה - כע
איזה שמפו אתה משתמש? שניה, אני אלך לבדוק (שכחתי ת'שם) ואיזה דאודורנט? קרליין
איזה צבע המגבת שלך? אדום
מה אתה אוכל בבוקר? כלום
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני
למה? ככה
כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? שאני אוהבת לאכול ושאני מאוהבת בתוכי של עינב (חברה שלי) כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? עוד חודש
האם אתה משועמם? כע בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? סיו לאב אוהד אלישע
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אהבת האוכל
לדגים יש רגשות? לא איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? י"ב
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כל המורות לערבית
איבר שהכי מושך אותך: שיער האם אני באמת מעצבנת ? כעעעעע יס או הוט: הוטטטטט
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מתעללת בך
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי
מוציאה לה לשון
שעת סיום: 22:23

עונה כי מרי הוזה../images/Emo11.gif

שעת התחלה: 22:32 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן. זה מקרה מאוד מצער, כמעט כמו המקרה המצער של הכלב בשעת לילה.
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם! אתה אוהב להתקלח? מים חמים
איזה שמפו אתה משתמש? ד"ר פישר צמחי ואיזה דאודורנט? אממ. אני חושבת שגם משהו כזה
איזה צבע המגבת שלך? עכשיו תכלת. זה בד"כ נע בין כחול לירוק. מה אתה אוכל בבוקר? נס קפה.
אה זה לא אוכל. אז כלום. אלא אם נשאר בראוניז. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישבתראשון. למה? כי חופשששששש. כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? עזבו אתכם קבר, סתם בזבוז מקום. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 4 חודשים ו13 ימים. האם אתה משועמם? ברגעים אלו ממש? קצת כי אני מחכה שימשיך המשחק. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אף אחת. אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? איזה אתר
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אני לא יודעת. משו מוזר כזה. לדגים יש רגשות? fish are friends not food! איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? לא הרבה, רק כל הכיתו בין א' לי"ב
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? במקום לפטר אפשר להחזיר? המורה שלי לתנ"ך בכתה י'
איבר שהכי מושך אותך: עיינים ואצבעות בידיים
האם אני באמת מעצבנת? לא.
יס או הוט: HOT, כמו שכתוב על התמונה שלי עם דני
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא מזהה כי לא נראה לי שאי פעם ראיתי תמונה שלך.
אבל היפותטית נגיד שהייתי יודעת איך את נראית, אומרת שלום ומחבקת - אינסטינקט מובנה
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי: מסתכלת, מגלה שהיא מוכרת לי וחושבת חצי שעה מאיפה, מזהה וממשיכה ללכת.
שעת סיום: 22:37

אוח אל תהרסי לי

ידעתי שאני זוכרת את זה לא נכון
לא קראתי אותו
מה, שאני אוסיף לרשימה? שווה את זה?

danit1234

New member
אז גם את בשיגעון של מים חמים ?../images/Emo12.gif

אני גם בשיא החום מתקלחת עם מים חמים ומחזקת את דבריה של חן זה המקרה המוזר ולא המצער, למרות שנדמה לי שהוא היה מצערגם
אבל לא יודעת אחותי קראה אותו

עונה

שעת התחלה:7:58 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לקרוא אתה אוהב להתקלח?כן איזה שמפו אתה משתמש?הוואי ואיזה דאודורנט?לא זוכר שם איזה צבע המגבת שלך?אדומה מה אתה אוכל בבוקר?שוקו או קרופלנקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שבת למה?חופש כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?לא יודע כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?18 ימים ו9 חודשים האם אתה משועמם?לא בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?כריסטינה אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר?לא יודע אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?זה בן אדם?! לדגים יש רגשות?לא חושב איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?כולם חח איבר שהכי מושך אותך: עינים האם אני באמת מעצבנת ?לא יס או הוט:הוט אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?אומר שלום ומתחיל לדבר איתך חח ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? למי אכפת?! שעת סיום:8:00

עונה ../images/Emo9.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אוו או ועוד איך שמתי לב אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות
אתה אוהב להתקלח?אני לא אוהבת את עצם ההליכה למקלחת.. אבל כשאני בפנים... זה כבר סיפור אחר חחחחחח קשה להוציא אותי
איזה שמפו אתה משתמש?של נטורל פורמולה כרגע..*כל שבוע מתחלף חח ואיזה דאודורנט?של נטורל פורמולה
איזה צבע המגבת שלך?סגול מה אתה אוכל בבוקר?אין לי זמן לאכול בבוקר חח
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שלישי למה?הכי קצר
כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?מה שבא להם חח
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?אהה..משהו כמו 5 חודשים..
האם אתה משועמם?את האמת שלא ממש חח בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר?לא מכירה בנתיים אנשים מפה חח
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?כמה לימודים!חחח
לדגים יש רגשות?בטח, כמו לכל חייה
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?י'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את ה"מורה" שלי ללשון
איבר שהכי מושך אותך: עיניים
האם אני באמת מעצבנת ?לא
יס או הוט:הוט שולטים!!!
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?לא מכירה אותך
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמאריהייתי מתלהבת שראיתי אותה חחח
שעת סיום:

danit1234

New member
נמנמנ :]

שעת התחלה:13:47 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?כמו בשאלון הזה למשל אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? נראה לי שלענות אתה אוהב להתקלח?כן עם מים חמים, גם בקיץ
איזה שמפו אתה משתמש?סרקל
ואיזה דאודורנט?יש לי כמה איזה צבע המגבת שלך?ורוד וזה חלוק שהביאו לי לבת מצווה :] מה אתה אוכל בבוקר?אנרג'י רולז
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישי למה?כי לא לומדים הרבה וכי אפשר לישון הרבה :] כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?למה לחשוב על זה?
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?בדיוק ?
שישה חודשים ו4 ימים
האם אתה משועמם?לפעמים בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? לא ולא אבל אם כבר אז כריסטינה אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר?יש הרבה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?החיים עפ"י דנית? לדגים יש רגשות?ברור איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?אני לא חושבת שיש כיתה מיורת אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?לא הייתי מפטרת כי כמה שלא כ"כ אוהבים מורים זה המקור פרנסה שלהם. אבל בתור התחלה הייתי מפטרת את לימור לבנת
איבר שהכי מושך אותך:עיינים במיוחד בהירות האם אני באמת מעצבנת ?לא ממש יס או הוט:הוט אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?ממשיכה ללכת? אומרת שלום? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?גם אז הייתי ממשיכה ללכת P: שעת סיום:13:53

DaNa BaR 101

New member
עעווננהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שעת התחלה: 14:24 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? ממ .. לא
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? ממ .. גם וגם .. אתה אוהב להתקלח? אממ לפעמים
איזה שמפו אתה משתמש? שמפו של ים המלח
ואיזה דאודורנט? של כיף
איזה צבע המגבת שלך? כל פעם משו אחר
מה אתה אוכל בבוקר? כלום
תה
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי
למה? כי זה הכי כיףף יוצאיםם
כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? אממ .. וואי איזה שאלה
לא חשבתי על זה אף פעם .. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? חצי שנה
האם אתה משועמם? לפעמים
חחח בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? גם וגם .. ואף אחת
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? מהפורום ? נעה של הים
חח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?
לדגים יש רגשות?
רק לנמו
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?כל כיתה
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אממ את כוולם
איבר שהכי מושך אותך:
עיניים נראה לי
האם אני באמת מעצבנת ? את ?! ללאא
יס או הוט:ההווטט
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא הייתי מזהה
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?
עדיף לפגוש אותך
שעת סיום:14:40 כי נתקעתי עם ההדגש הזה

SaPiRoOsH12

New member
עונה!../images/Emo85.gif

שעת התחלה:15:33 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות אתה אוהב להתקלח? מאוד וכמה שיותר זמן איזה שמפו אתה משתמש? פינוק ואיזה דאודורנט? DAV איזה צבע המגבת שלך? תכלת מה אתה אוכל בבוקר? עוגיה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? ראשון, למה?יש שעתיים חופשיות
כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? אין לי מושגגגגג כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 5 חודשים! האם אתה משועמם? תלוי מתי (בחתונה של הבן של הדודה של הסבתא מאוד) בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר?פגשתי את כל מי שרציתי אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים בצל השיעמום דגים יש רגשות? לאדעת איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? כיתת מצוינות אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ת'מורה הכלבה לספרות (40 נקודות על טעות אחת!!!!!!!) איבר שהכי מושך אותך: עינייםם האם אני באמת מעצבנת ? לא כ"כ יס או הוט: הוט! אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? היי... ביי... ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? "היי! הנה שושנה דמארי! שיואו בא לי עוגת שוקולד" שעת סיום:15:44

meitar56

New member
עונה עם תשובות יפות!

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא ממש אבל קראתי קצת את השאלון הזה ויש כמה שאלות משאלון אחר!! אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות על השאלון יותר כיף אחרי זה לקרוא! אתה אוהב להתקלח? בהתחלה שאני עולה להתקלחי לא בא לי כל כך אבל שאני כבר שם בלי להישאר כי כיף!! איזה שמפו אתה משתמש? לא יודע כמעט את כולם ואיזה דאודורנט? להגיד ת'אמת אני לא משתמש חח איזה צבע המגבת שלך? לבן היא הכי יפה וטובה ויש לי מגבת שכתוב עליה את השם שלי מה אתה אוכל בבוקר? שוגי עם חלב ז טוב בבוקר! איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? יש שלוש ימים,רביעי חמישי ושישי למה? רביעי וחמישי אני גומר ת'לימוים בשעה:12:45 וביום שישי אני גומר בשעה:11:45. כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן גר(ויגור עוד 100 שנה)מיתר רוקח המלך! כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? עוד חצי שנה יש לי בר מצווה!!!! האם אתה משועמם? שאני לא במחשב או שאין מה לראות בטלויזיה בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני ספירס היא יותר שווה מכריסטינה אגילרה אבל הכי הכי טלי שרון המלכה!! אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? איזה אתר?? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? המיתר לדגים יש רגשות? חח שאלה מצחיקה לדעתי יש להם חיים אז יש גם רגשות איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? כיתה ז' זאת כיתה שהכי קשה לומדים הכי הרבה דברים מכל הכיתות אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולם שלא יהיה בצפר!! איבר שהכי מושך אותך: אצל הבנות הציצי האם אני באמת מעצבנת ?לא זה כיף לענות על שאלונים יס או הוט:הוט רק הוט אני לא יפספס שום טלנובלה של הוט!!!! אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי

Simply an Angel

New member
../images/Emo189.gifעונה../images/Emo189.gif

שעת התחלה: 11:55 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא תמיד...
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? יותר אוהבת לענות
אתה אוהב להתקלח? תלוי מתי
איזה שמפו אתה משתמש? על פעם בשמפו אחר... ואיזה דאודורנט? Lady speed stick איזה צבע המגבת שלך? איזו מגבת?
מה אתה אוכל בבוקר? סד"כ כלום
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי
למה? כי ככה... ביום הזה נפרדים מהשגרה (ביצפר) ליומיים... וזה נחמד
כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת... וגם לא רוצה לחשוב על זה..
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 8 חודשים ושבוע
האם אתה משועמם? כן
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? מי שנמצא בפורום טב"ע ואורי אומנותי
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? כשיגיע הרגע הזה... אני אגיד לכם
לדגים יש רגשות? ברור! איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? כל הכיתות[?] אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הייתי מתפטרת בעצמי... אבל לפני זה מפטרת את ה"מורה" שלי לאיכסטוריה
איבר שהכי מושך אותך: לאדעת
האם אני באמת מעצבנת ?לא יס או הוט:HOT אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אני בכלל לא יודעת איך את נראית... אז מה אני יכולה לעשות לך?
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? פחחח מי זאת?
שעת סיום:12:00

עונה../images/Emo26.gif

שעת התחלה:12.35 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? ברוררררר איזה שמפו אתה משתמש? "כיף"
ואיזה דאודורנט? גם "כיף"
"כיף", שליטה
איזה צבע המגבת שלך? יש לי מלא מגבות מה אתה אוכל בבוקר? קורנפלקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? כי יום שבת בפתח כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? לא'דעת... כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? הרבה זמן... האם אתה משועמם? כן בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? איזה אתר? אתה מתכוון מהפורום? אם כן אז את מרי,מוטי ונעה (הייתי רוצה לפגוש את המנהלים) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "ילדה רעה" לדגים יש רגשות? לא איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? לא יודעת... אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אממ... את המנהלת! איבר שהכי מושך אותך:
האם אני באמת מעצבנת ? לא... יס או הוט: הוט!!!
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? היי,ביי ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי מי? שעת סיום:12.44

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה!!!

שעת התחלה: 3:16 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות
אתה אוהב להתקלח? כן
איזה שמפו אתה משתמש? כיף
ואיזה דאודורנט? דאב
איזה צבע המגבת שלך? תכלת
מה אתה אוכל בבוקר? קורנפלקס.. ואם זה בבצפר לחמנייה עם משו..
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישישבת
למה? יום שישי יום קצר, ים שבת אין לימודים
כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? דיי למה לדבר ככה??
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? חצי שנה.. יותר..
האם אתה משועמם? מידי פעם.. כן..
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? אהמ.. לאדעת.. לא מכירה פה הרבה..
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים שלי
לדגים יש רגשות? ברור!! גם למאומץ שלי!!!
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? אמ... ד'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? מורה לתנ''ך!
איבר שהכי מושך אותך: עיניים
האם אני באמת מעצבנת ? כןן.. חחח סתאאאם
יס או הוט: הוט! כאילו דההה
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אהמ.. לא הייתי מזהה אותך, כי אף פעם לא ראיתי אותך.. אבל אם הייתי מכירה אותך הייתי אומרת... היי
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? הייתי אומרת... היי...
שעת סיום: 3:24

Dorushh 3

New member
גם לי בא../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

שעת התחלה: 22:48 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם אתה אוהב להתקלח? בטח
איזה שמפו אתה משתמש? ברח לי השם
ואיזה דאודורנט? דיאדורה נראה לי
עזבו איזה צבע המגבת שלך? אממ היום הייתה סגולה
מה אתה אוכל בבוקר? שותה תה
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני ורביעי
למה? ימים קצרים
כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? אממ.. 4 חודשים בערך האם אתה משועמם? לא בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לדגים יש רגשות? בטח
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ה?
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למתמטיקההה
איבר שהכי מושך אותך: האם אני באמת מעצבנת ? לא
יס או הוט: יס
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? שם לך רגל
סתם
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? שם לה שתי רגליים
שעת סיום: 22:51

למעלה