שאלון

../images/Emo73.gifשאלון../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

שעת התחלה: שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אתה אוהב להתקלח? איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? איזה צבע המגבת שלך? מה אתה אוכל בבוקר? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? למה? כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? האם אתה משועמם? בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לדגים יש רגשות? איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? איבר שהכי מושך אותך: האם אני באמת מעצבנת ? יס או הוט: אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי שעת סיום:

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה../images/Emo3.gif

שעת התחלה:15:12 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?כן
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לקרוא תשובות
אתה אוהב להתקלח?כשבא לי איזה שמפו אתה משתמש?הרבל אסנס ואיזה דאודורנט?FA איזה צבע המגבת שלך?לבן מה אתה אוכל בבוקר?שותה שוקו
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישי למה?סופ"ש@#$%^& כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?שהייתי טיפדה
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?318 ימים[לא שאני סופרת,יש לי מונה עד ליומולדת בבלוג
] האם אתה משועמם?קצת. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני ספירס[למרות שגם היא לא משו] אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר?יעני מתפוז......?נראלי פגשתי את כולם
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?השיעמום בהתגלמותו לדגים יש רגשות?רק לנמו! איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?א',במילא לא לומדים כלום אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורה הפוסטמה לספרות!מקצוע מדהים מורה מטומטמת
איבר שהכי מושך אותך: העיניים
האם אני באמת מעצבנת ?לא
יס או הוט:הוט
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?מחבקת אותך
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?עד כאן עם החיבוקים
שעת סיום:15:16

תמרוש5

New member
נוני לא מקורי ../images/Emo3.gif

שתינו יודעות מאיפה זה ! אבל הוא אמר שגם את שושנה הוא יחבק ואת יהודה סעדו לא או משהו כזה!

mor the only

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

שעת התחלה:15:16 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות
אתה אוהב להתקלח?
איזה שמפו אתה משתמש?הד אנד שורדרס ואיזה דאודורנט?קרליין או של אדידס
איזה צבע המגבת שלך? אין לי מגבת מסוימת
מה אתה אוכל בבוקר? טוסט איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישי
למה?כי למחרת יום שבת כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? לא בריא ליות מתים מזה
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 4 חודשים האם אתה משועמם?מאוד
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? שיהיה כריסטינה למרות ששתיהן ממוסחרות
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר?
מה? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?להיות מור[
] לדגים יש רגשות?
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? כולן
סתם
בעיקר ג' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולן
לא צריך ללמוד איבר שהכי מושך אותך: עיינים
האם אני באמת מעצבנת ?
!@#$%^
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מרביצה לך!@#$%
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי מקיאה
שעת סיום:15:20

JULI4561

New member
עונה :]

שעת התחלה: 15:18 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם אתה אוהב להתקלח? כן לפעמים איזה שמפו אתה משתמש? פנטיין ואיזה דאודורנט?דאב איזה צבע המגבת שלך?כל מיני מה אתה אוכל בבוקר? אני לא אוכלת בבוקר :/ איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי למה?שי אחר כך יש סופשבוע כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? ג'ולי השם והאגדה
פחח סתם לא יודעת כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? היה לי כבר יומולדת ב15,1 האם אתה משועמם?
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ג'ולי עד סוף העולם (יש סרט כזה אני היתי עושה אותו יותר יפה ויותר קומדייה ) לדגים יש רגשות? מה אני נראית לכם דג
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?ח,ז,ו אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי לג"ג,ת"נך ומורשת איבר שהכי מושך אותך:
לא יודעת האם אני באמת מעצבנת ?לא יס או הוט:HOT אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?לא יודעת , אין לי מושג איך את נראית ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מתעלמת שעת סיום:15:21

עונה../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

שעת התחלה: 15:30 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
יאפ אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לא זה ולא זה
אבל יותר עדיף תשובות
אתה אוהב להתקלח?ברור איזה שמפו אתה משתמש?פינוק
הכי טוב
ואיזה דאודורנט? ג'ילט ושכחתי את השם השני
איזה צבע המגבת שלך? הרבה צבעים
מה אתה אוכל בבוקר? קורנפלקס
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?אממ.. חמישי[?] רביעי[?] למה? אנאערף... סיום שבוע? כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? הוא מת בשמחה
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? פיייי הרבה האם אתה משועמם? יאפ
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אגוילרה אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? איזה אתר? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים על פי זיו
לדגים יש רגשות? כן איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? המוגבלים
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אסתר נוי
איבר שהכי מושך אותך:
האם אני באמת מעצבנת ?
אם היית פוגש ברחוב אותי מה היית עושה? אממממ ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?
שעת סיום: 15:34

עונה=]../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

שעת התחלה:15:27 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כעע אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לקרוא תשובות אתה אוהב להתקלח?כע איזה שמפו אתה משתמש?אה הוואי משהו לא יודעת חח ואיזה דאודורנט? חח דיאודורט נושם
איזה צבע המגבת שלך?ורוד(
) מה אתה אוכל בבוקר?שותה שוקו בד"כ איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שלישי ושבת למה?שבת חופש, ושלישי התיק קלללל וזה היום הכי כיף=] כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?לא יודעת כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?היה לפני 6 ימים בדיוק חחחחחחח אז אפשר להגיד עוד שנה
האם אתה משועמם?כעע בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? איזה אתר? מהפורום?...את כולםםםם
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "החיים של שני"
חחח לדגים יש רגשות? ברוררר
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?ז-ט זה מיותר! אבל נגיד ז'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?אם אמא שלי לא הייתה מורה לערבית, הייתי מפטרת את כל המורים לערבית כי זה לא חשוב וגם מעצבן..אבל אני לא יפטר את אמא שלי חחח אז לא יודעת......... איבר שהכי מושך אותך: עיניים
וחיוך
האם אני באמת מעצבנת ?שני את מעצבנת? לא יודעת תגידי את... לא את לא ... חחח יס או הוט:הוט איז הוט אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? נותת לעצמי סטירה
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? אומרת לה: "את לא מוכרת לי מאיפה שהוא?...אה לא! את פשוט דומה למורה שלי להיסטוריה
" חח סתםXD שעת סיום:15:35

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif

שעת התחלה: 15:30 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? חח כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות על השאלון
אתה אוהב להתקלח? לפעמים
איזה שמפו אתה משתמש? כיף/ הוואי/ הרבלסנס [איך שכותבים
] ואיזה דאודורנט? נושם
איזה צבע המגבת שלך? חח כל פעם משו אחר
מה אתה אוכל בבוקר? תה
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? יום קצר, יוצאים לבלות, כולם בבית כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? לוידעת כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? פייי הרבה
היה לי לא מזמן.. האם אתה משועמם? חחח קצת בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני ספירס
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? איזה אתר?
תפוז
? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "בסוף יהיה טוב" לדגים יש רגשות? חח אולי איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ה'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? פיייי איזה לא
איבר שהכי מושך אותך: עיינים, שפתיים
האם אני באמת מעצבנת? חח לא
יס או הוט: הוטטט
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? חח לוידעת ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כנ"ל^^ שעת סיום: 15:35

תמרוש5

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif

שעת התחלה:15:52 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות
אתה אוהב להתקלח?כן
איזה שמפו אתה משתמש?קרליין ואיזה דאודורנט?פה איזה צבע המגבת שלך?אפור מה אתה אוכל בבוקר?כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישי למה?כי למחרת שבת
וגם כי יש שישי בשבט (עזבו עזבו) כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?
ת'שם שלי?!?! כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?הו אממ בערך.. אממשלושה חודשים וכמה ימים.. האם אתה משועמם? כן! בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר?
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?סקס סמים ותמרה
לדגים יש רגשות?כן! אז אל תאכלו אותם! איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?אממממ ב'?? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?מרגלית מוסאי! איבר שהכי מושך אותך: עיניים האם אני באמת מעצבנת ?לא יס או הוט:הוטט
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?מחבקת אותה ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?גם מחבקת אותה היא חמודה..(נוניי
אחמאחמאחמ.) שעת סיום:15:55

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 15:57 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? בערך.. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא תשובות
אתה אוהב להתקלח? בארורר לנקות ת'ראש [משחק מילים שכזה
] איזה שמפו אתה משתמש? הרבלסנס או פנטן ואיזה דאודורנט? נושם
איזה צבע המגבת שלך? סגול מה אתה אוכל בבוקר? לא מספיקה אבל אם כן אז כריות
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? סופשבוע למה? חופש
כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? לא חושבת על זה
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? פייי 8 חודשים האם אתה משועמם? לא תמיד
עכשיו כן.. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני ספירס
אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר? לא יודעת פגשתי את הרוב..
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? רייצ'ל הכוכבת
מאיפה לי עכשיו.. לדגים יש רגשות? מאמינה שכן
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? הממ א' ב' ג' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? מיכל שמעוני
איבר שהכי מושך אותך: עיניים האם אני באמת מעצבנת ? לא כ"כ יס או הוט: הוט
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ילד
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? היתי בורחת כל עוד נפשי בי
שעת סיום: 16:04

עונה../images/Emo191.gif

שעת התחלה:16:06 שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? בערך אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? תשובות אתה אוהב להתקלח? כן [חייבים] איזה שמפו אתה משתמש? כיף ואיזה דאודורנט? ADIDAS איזה צבע המגבת שלך? יש הרבה מה אתה אוכל בבוקר? כריות איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שלישי למה: לא יודע:S כשתמות, מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן נקבר חיידק הסלמונלה כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 2.9- תעשו חשבון האם אתה משועמם? לפעמים בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אדם שאתה רוצה לפגוש מהאתר?את כולם אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?בבלאגן לדגים יש רגשות?לכולם יש רגשות איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?כולם אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולם איבר שהכי מושך אותך: עיניים האם אני באמת מעצבנת ?לא... יס או הוט:הוט אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אומר לך שלום:O ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי לא הייתי אומר לה שלום:O שעת סיום: 16:09

למעלה