אוקיי
S shuis4ever New member 16/5/04 #36 מנהלותתת../images/Emo103.gif../images/Emo95.gif../images/Emo70.gifתפתחו סקר!
Y yaelrs New member 16/5/04 #38 מיכל רשף../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif
E e l i n o r i New member 16/5/04 #40 אני....../images/Emo29.gif אוהבת את אלון ליטבק ומיכל רשף המהממים!!!!!! חבל ששתיים לא עולים.... אני אוהבת יותר את מיכל אז אני אשלח לה.......
אני....../images/Emo29.gif אוהבת את אלון ליטבק ומיכל רשף המהממים!!!!!! חבל ששתיים לא עולים.... אני אוהבת יותר את מיכל אז אני אשלח לה.......
פ פ33ת אנ7גיה New member 16/5/04 #47 עוד לא ממש החלטתי בין אלון או יעל כי מיכל היא הכי פחות מוכשרת מביניהם אבל נראה לי שיעל כי יש לה קול טוב יותר
עוד לא ממש החלטתי בין אלון או יעל כי מיכל היא הכי פחות מוכשרת מביניהם אבל נראה לי שיעל כי יש לה קול טוב יותר
ה הדרוש13 New member 16/5/04 #48 כמובן ש.... כמובן שביעל שחר המדהימה........ יש לה קול הכי יפה שם מכולם למרות שהבחירה קשה כי אני אוהבת גם את מיכלוש ואלון החתיך!
כמובן ש.... כמובן שביעל שחר המדהימה........ יש לה קול הכי יפה שם מכולם למרות שהבחירה קשה כי אני אוהבת גם את מיכלוש ואלון החתיך!
G Golden apple New member 16/5/04 #51 ../images/Emo73.gif נראה לי יעל תעוף../images/Emo7.gif חבל... זה לא כיף להיות בקבוצה הראשונה, הכיף נגמר מהר... לעומת זאת מי שיעלה יהיה לו הרבה זמן נחת...
../images/Emo73.gif נראה לי יעל תעוף../images/Emo7.gif חבל... זה לא כיף להיות בקבוצה הראשונה, הכיף נגמר מהר... לעומת זאת מי שיעלה יהיה לו הרבה זמן נחת...
© ©sweet girl New member 16/5/04 #52 כמובן שאלונוצ'קקקק ../images/Emo11.gif וזה ברור שהוא יבחרררר כולםםם רוציםםם אותוו הבחור שלנו מבוקששש
י ילדונת5 New member 16/5/04 #53 רק לא יעל שחר!!! אלון או מיכלוש... יעל לא עושה לי את זה.... אני מתה על מיכלוש ולא אכפת לי שגם אלון החתיך יעלה !!! אוף!!! למה צריך לבחור רק 1 , זה לא פייר....!
רק לא יעל שחר!!! אלון או מיכלוש... יעל לא עושה לי את זה.... אני מתה על מיכלוש ולא אכפת לי שגם אלון החתיך יעלה !!! אוף!!! למה צריך לבחור רק 1 , זה לא פייר....!
S SivAn1989 New member 16/5/04 #54 בינתיים ביעל שחר../images/Emo79.gif אבל אני אחליט סופית אחרי הסולואים
S sony p New member 17/5/04 #56 מיכל רשף אל תטעו בה! אולי הקול שלה לא הכי מרגש בעולם, אבל היא מוצפת בקסם וכישרון. מאמי אמיתית.
M mor kutcher New member 17/5/04 #57 איך אני אחליט?!?!?!??!!?! דווקא את שני הפייבוריטים שלי שמו אחד מול השניה?!?! גררררררררר שונאת אותםםםם!!!! אני אצביא פעם למיכלוש ופעם לאלונוש-כי שניהם מלכים ומגיע להם!!!
איך אני אחליט?!?!?!??!!?! דווקא את שני הפייבוריטים שלי שמו אחד מול השניה?!?! גררררררררר שונאת אותםםםם!!!! אני אצביא פעם למיכלוש ופעם לאלונוש-כי שניהם מלכים ומגיע להם!!!