ראש בראש אז במי אתם בוחרים מהשלישיה הראשונה של שבוע הבא יעל שחר אלון ליטבק מיכל רשף
G Golden apple New member 16/5/04 #1 ../images/Emo73.gif ראש בראש ../images/Emo67.gif אז במי אתם בוחרים מהשלישיה הראשונה של שבוע הבא יעל שחר אלון ליטבק מיכל רשף
../images/Emo73.gif ראש בראש ../images/Emo67.gif אז במי אתם בוחרים מהשלישיה הראשונה של שבוע הבא יעל שחר אלון ליטבק מיכל רשף
S shelrom New member 16/5/04 #3 מבין שלושתם .. אם כבר אז אלון. רק לא, לא מיכל רשף. היא מעצבנת ! נגד יעל דווקא אין לי כלום ...
G Golden apple New member 17/5/04 #59 ../images/Emo73.gif סיפור ארוך... אבל שנגיע לראש בראשעם סשה אני אתמוך בה...
S Sweet Misery New member 16/5/04 #4 מיכל רשף. לא יודעת למה, אני פשוט מאוד אוהבת את הסגנון שלה. את אלון ליטבק לא הצלחתי לחבב ויעל שחר מפחידה אותי. :-פ
מיכל רשף. לא יודעת למה, אני פשוט מאוד אוהבת את הסגנון שלה. את אלון ליטבק לא הצלחתי לחבב ויעל שחר מפחידה אותי. :-פ
A aYaLoLy New member 16/5/04 #5 אלון../images/Emo70.gif אלון../images/Emo70.gif אלון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אלון../images/Emo70.gif אלון../images/Emo70.gif אלון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
P perrinat New member 16/5/04 #6 נראה לי שאלון../images/Emo103.gif אבל אני צריכה לראות את התוכנית ולשמוע את הסולואים, אני אחליט רק שבוע הבא....
נראה לי שאלון../images/Emo103.gif אבל אני צריכה לראות את התוכנית ולשמוע את הסולואים, אני אחליט רק שבוע הבא....
B BravE NeW BoY New member 16/5/04 #13 בטח שיעל שחרררררררר../images/Emo70.gif למרות שצפוי שמיכל תהיה זאת שתשאר =/
X xander55 New member 16/5/04 #14 החלטתי לתת ליעל שחר הזדמנות נוספת. למיכל יש מלא מלא מלא מעריצים, וקשה להאשים אותם, אני אוהב אותם, אני אצביע עבורה. אלון ליטבק רגיל מדיי, אבל נראה איך הוא יהיה בסולו, עדיין לא קבעתי כלום.
החלטתי לתת ליעל שחר הזדמנות נוספת. למיכל יש מלא מלא מלא מעריצים, וקשה להאשים אותם, אני אוהב אותם, אני אצביע עבורה. אלון ליטבק רגיל מדיי, אבל נראה איך הוא יהיה בסולו, עדיין לא קבעתי כלום.
S shuis4ever New member 16/5/04 #15 אלון../images/Emo9.gif או יעל../images/Emo68.gif .... נחכה לסולואים.
S s a p i r 2 9 0 1 New member 16/5/04 #17 וואי שלושתם מעולים!!! אבל אני בעד אלון!!!!!!!!!! שווה הבנאדם ויש לו קול מדהיםםםםםםם
T Tleilaxu New member 17/5/04 #62 א-י-ן לו קול מדהים, הוא חנוק כולו. שר כמו ילד בן 13 בלהקת פאנק-רוק במוסך.
A ani88 New member 16/5/04 #18 מיכל רשף או אלון ליטבק../images/Emo24.gif ברור שיעל שחר עפה עם שניים האחרים זה ממש בעיה