סקר

DAN1EL

New member
../images/Emo73.gifסקר../images/Emo73.gif

הכנסתי סקר על משחק החיים , מי שרוצה שיענה
1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה? 3. האם קראתם ספוילרים? 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר) 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה) 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר) 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה) 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? 10. מי הזוג האהוב עליכם? 11. מי הזוג השנוא עליכם? 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? 15. קראתם ת'ספר? 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? 20. הייתם פעם במפגש פורום?

DAN1EL

New member
אני עונה: ../images/Emo13.gif

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? לפעמים 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה? כן 3. האם קראתם ספוילרים? כן 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר) אפי 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה) ריקי 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר) זיו ואודי 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה) טל 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? ירון עצמון 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? יעל שרוני 10. מי הזוג האהוב עליכם? ריקי וקובי 11. מי הזוג השנוא עליכם? ליה וירון 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? הסיפור עם בתיה בסוף 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? צפרירה!
14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? כשקובי וריקי פרצו למשרד של בתיה 15. קראתם ת'ספר? לא 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? ריקי 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? אולי שטרמברג 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? אין, בהתחלה היו אבל התרגלתי אליהן 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? לא
20. הייתם פעם במפגש פורום? לא

love amor

New member
אני עונה!../images/Emo13.gif

. האם אתם צופים בשידורים החוזרים?לא 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?כן!! 3. האם קראתם ספוילרים?כן 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר) קובי וירון 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה) ריקי 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר) אלפסי.. 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה) שירן 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? ניר לוי 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? יעל שרוני (וגם לירון וייסמן אבל פחות..) 10. מי הזוג האהוב עליכם?ריקי וקובי!
11. מי הזוג השנוא עליכם?זיו ושירן(פשוט כי אני שונאת את שירן חח) 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? אמממ..לא יודעת 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? יעל הדר 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? ש...ש...שאין לי מושג? 15. קראתם ת'ספר?כן 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם?ריקי וקובי.. 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? מתי סרי 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? אפרת בוי משהו.. 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? לא זוכרת אם שאלתי בכלל
20. הייתם פעם במפגש פורום? לצערי-לא

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאניי

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים?כן ביום שבת 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?כן 3. האם קראתם ספוילרים?לצערי כןקובי 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר)קובי 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה)ריקיי 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר)אודי וקצת שחר עדן 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה)בתיההההההההההה(בלעעע) 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה?ניר לוי 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה?יעל שרוני (וטיפה איילת מרגלית-היא פשוט הפתיעה אותי בפרק האחרון) 10. מי הזוג האהוב עליכם?ריקי וקובי 11. מי הזוג השנוא עליכם?ענבר ואודי וקצת ליה וירון 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם?ריקי קובי ובתיה/אלפסי 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם?צפרירה וכצלנסון 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם?לודעת 15. קראתם ת'ספר?לא 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם?ריקי/קובי/אלפסי אהה ולפעמים גנגנה 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה?עופר שכטר 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה?מיכל טראוריג(ככה רושמים?) 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח?לא הייתי 20. הייתם פעם במפגש פורום?כן-פעמיים

תורי לענות../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

1. אני צופה בשידורים חוזרים רק כשאני מספיקה הביתה. 2. צפיתי מהסדרה ממש ממש מההתחלה
3. לא קראתי ספויילרים... קצת בהתחלה ואחר כך כבר לא. 4. אני הכי אהבתי את ארז
5. ריקי
6. שנאתי את אודי 7. וגם שנאתי את ליה חחחח..... למרות שעכשיו בשידורים החוזרים אני מחבבת אותה
8. רון שחר וניר לוי! 9. אני אוהבת את אפרת בוימולד ויעל שרוני
10. ריקי וקובי אוף קורס
11. לא אהבתי את אודי וענבר
12. הכל אהבתי... לא זוכרת מה בדיוק
13. אני אהבתי את גיל פרנקו מאוד (הס
) 14. הכי מותח... אמממ? הסוף עם ההתאבדות והקטע שהם (קובי וריקי) חיכו לאפלסי בדירה... כןןן זה היה ממש מותח
15. קראתי את הספר ברפרוף 16. הכי הצחיק אותי ארז וכמובן הזוג ריקי וקובי
17. השחקן השנוא עליי... אממ... אין. 18. השחקנית השנואה היא... אמממ... שוב אין. 19. נירית ענתה על שאלה שלי
20. הייתי במפגש פורום

S A IP II IR

New member
../images/Emo35.gifממממממממ........./images/Emo35.gif

‏‏‏1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? בחופשים-בצהריים, ולפעמים בשבת..... 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה? ברור! 3. האם קראתם ספוילרים? כן........! 4. מי הדמות האהובה עליכם? ממממ......ארז! 5. מי הדמות האהובה עליכם? ריקי 6. מי הדמות השנואה עליכם? אודי 7. מי הדמות השנואה עליכם? נירה 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? רון שחר 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? יעל שרוני 10. מי הזוג האהוב עליכם? ירון וליה 11. מי הזוג השנוא עליכם? מישל ושאול
12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? ליה וירון 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? צפרירה 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? אף רגע.....ידעתי הכל מהספויילרים 15. קראתם ת'ספר? לא... בעצם, פעם הייתי במגה והיה שם את הספר, אז קראתי את העמ' האחרון, זה נחשב? 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? ריקי 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? מתי סרי 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? אליית מרגלית 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? לא......לא הייתי בו... 20. הייתם פעם במפגש פורום? כן!! בשני, היה סבבה!
אתם בטח תוהים לאן נעלמתי (כי מן הסתם התעגעתי אליי.......
סתם..) אז ככה: המחשב שלי עובד יותר לאט מ...מ...מ..מ
, אז היתה לי בעיה להגיב להודעות, אבל קראתי את כולם כל הזמן!! עכשיו המחשב שלי עובד טיפה יותר מהר אז חזרתיייייי

DAN1EL

New member
ספירווווושששש! ../images/Emo24.gif

שלא תעיזי להיעלם ככה שוב גברת צעירה!

למעלה