סקר

carmit4

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים?לא
2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה? כן
3. האם קראתם ספוילרים? לצערי כן...
4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר) אפי
5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה) ריקי
6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר) אודי
7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה) נירה
8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? רון שחר
9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה?יעל שרוני
10. מי הזוג האהוב עליכם? ברור שריקי וקובי
11. מי הזוג השנוא עליכם? ליה וירון
12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? כל מה שקשור לריקי וקובי
13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? לא זוכרת מי היה...
14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? שאלה טובה...
15. קראתם ת'ספר? לא
16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? ריקי
17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? עופר שכטר בעעעעע
18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? מיכל (איך שקוראים לה...)
19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? לא הייתי
20. הייתם פעם במפגש פורום? לא..

DAN1EL

New member
תגובה

לגבי שאלה 17: שאמרת מיכל ולא ידעת איך קוראים לה, אז אם התכוונת ליעל, קוראים לה מיכל טראוריג. אם התכוונת למיכל שחורי, אז קוראים לה חגית דרסברג.

alona angel

New member
כרמיתושש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|כועס|

עופר שטכררר?!?! הוא הבן אדם היה כוסוןןןןן חמודדדדדדדדד.. שווההההההההההה
|! שיש בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם
דייייי...
הוא כזה מאמי.. ראיתם אותו באקזיט? הסדרה בערך 10? כזההההה כוסכוסכוןוןוןוןוןוןוןוןוןוןוןון

m G m

New member
../images/Emo26.gifפששששששש דניאללל

סחטיין על היוזמה
(הברוכה
)
התשובות שלי
1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? בעקרון לא אבל עכשיו בגלל החופש יצא לי לצפות בכמה סצנות
...
2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה? אפשר לומר שכן (פרק 6 +-) 3. האם קראתם ספוילרים? כן
4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר) ארז
5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה) ריקי
6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר) אודי
7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה) נירה
8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? ניר לוי
9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? יעל שרוני וגם לירון ויסמן
10. מי הזוג האהוב עליכם? ריקי וקובי
11. מי הזוג השנוא עליכם? שאול ונירה
12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? פרשת האחים (ליה וירון וכד')
13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? אפי- הוא לא כתוב בכתוביות אז הוא נחשב כדמות אורחת נכון
14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? שזיו גילה שרם זה בעצם רותם וגם שליה גילתה שהיא בהריון
15. קראתם ת'ספר? לא
16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם?ריקי
17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? אף אחד
18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה?אף אחת
19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? לא
20. הייתם פעם במפגש פורום? כןןןןן והיה
אחלה שאלון דניאל

הנה

1. כן 2. לא 3. כן 4. ירון 5. ליה 6. תומר ז"ל 7. הפסיכולוגית שכחתי את שמה 8. שמגלם את ירון 9. ליה 10. ריקי וקובי 11. ההורים של ליה 12. סיפור אהבה של ליה וירון 13. עופר שכטר 14. לא היה כי קראתי ספוילרים 15. לא 16. ריקי עם הצלחות המעופפות 17. לא היה כבר? 18. יעל 19. לא שאלתי 20. לא

מתייצבת

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים?מתי שיש י זמן 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?יס 3. האם קראתם ספוילרים?יאפ 4. מי הדמות האהובה עליכם? כרובי 5. מי הדמות האהובה עליכם? רותם 6. מי הדמות השנואה עליכם? אודי 7. מי הדמות השנואה עליכם? נירה 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה?כרובי 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה?נירית קופל 10. מי הזוג האהוב עליכם?זיו ורותם 11. מי הזוג השנוא עליכם?שאול ומיכל 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם?שירן רותם וזיו 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם?כרובי 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם?שלה התאבדה 15. קראתם ת'ספר?נופ 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם?כרובי 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה?אודי 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה?נירה 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח?נופ 20. הייתם פעם במפגש פורום?נופ

התשובות שלי../images/Emo102.gif

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? בטח...
2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה? כן
3. האם קראתם ספוילרים? לפעמים... 4. הדמות האהובה ( זכר): ירון
5. דמות אהובה (נקבה): ליה
6. דמות שנואה(זכר): אודי
7. דמות שנואה (נקבה): בתיה
8. שחקן אהוב: גיא אריאלי
9. שחקנית אהובה: לירון וייסמן
10.זוג אהוב: ירון וליה
11.זוג שנוא:זיו ושירן
12.העלילה הכי מעניינת: ההתחלה שירון וליה ביחד
13.דמות אורחת אהובה: יעל הדר 14.הרגע הכי מותח: לא זוכרת......
15.לא קראתי את הספר
16.הדמות שהצחיקה אותי: ריקי וקובי
17.שחקן שנוא: אודי וגם שאול קצת...
18.שחקנית שנואה: מיכל טראוריג
19.לא שאלתי את נירית אף שאלה
20.לא הייתי במפגש פורום
1 12.

KitiKiti

New member
Tshuva

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים?
2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?
3. האם קראתם ספוילרים?-??? 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר)-Yaron 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה)-Riki 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר)-Udi 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה)-Batia 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה?-Gay Rafaeli 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה?Iael (Riki) 10. מי הזוג האהוב עליכם?Yaron ve Lia 11. מי הזוג השנוא עליכם?Iael ve Iaron 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם?Riki ve Kobi (im alfasi,gangana ve kol ze...ve ha roman shelahem!) 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם?-Gangana 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם?kshe iaron lio hitorer 15. קראתם ת'ספר?
16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם?Riki 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה?
18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה?
19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח?-??? 20. הייתם פעם במפגש פורום?

S m e l l y Cat

New member
טובבבב אם כבר כותבת באנגלית../images/Emo108.gif

תכתבי אנגלית רגילה!!!! at yudaat kama meazben ze likro at ha hara haze??

../images/Emo26.gif

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים?לפעמים כשיוצא לי) 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?כן(בערך..) 3. האם קראתם ספוילרים?
(אומר הכל..) 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר):אמ.. אפי 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה):רותם 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר): אודי 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה):נירה(לפעמים) וטל. 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה?ממ. ניר גיא ירון ושחר(כמעט כולם ביקצור..) 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה?כולן(כמעט). 10. מי הזוג האהוב עליכם?שלושתם:ריקי-קובי,ירון-ליה ורותם-זיו 11. מי הזוג השנוא עליכם?אין. 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם?נטע 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם?אמ.. הפרקים האחרונים של הסדרה(מ-110 בערך) 15. קראתם ת'ספר?כן, פעמיים 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם?ממ.. אמ.. ריקי 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה?אין,.. 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה?טל. 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח?לא(לא הייתי עוד פורום
) 20. הייתם פעם במפגש פורום?לא

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאייייייייי בושה וחרפה../images/Emo70.gif

אני היחידה שלא עניתי
טוב אבל זו לא אשמתי... יאללה נענה... 1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? ברור
איזו שאלה
... 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?
מהפרק הראשון... 3. האם קראתם ספוילרים?
מידי פעם אבל לקראת הסוף בכלל לא
4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר)
ירונוש... 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה)
ליה... 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר) אודי
בעעעעעע 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה) בתיה
בעעעעעעע (אולי היא ואודי יתאימו ביחד
תחשבו על זה...) 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? גיא אריאלי
9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? לירון וייסמן
10. מי הזוג האהוב עליכם? ליה וירון
כמובן... 11. מי הזוג השנוא עליכם? בסוף אין אף פעם זוג שנוא עלי אבל במשך הסידרה אז בתיה (תמר) ותומר (ריקרדו)
... 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? העלילה של ליה וירון... אני פשוט מאוהבת בהם אז אל תשימו
אלי
... 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? טוב בגלל שמשום מה ירון עצמון (אפי) נקרא אורח אז אפי
... 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם?
אני לא יכולה להצביע רק על אחד... 15. קראתם ת'ספר? כן, אין לי אותו אבל יש אותו לחברה שלי... 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? ריקי
17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? אין שחקן שנוא
... 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה?
גם אין... 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? היא ענתה לשתיים
... 20. הייתם פעם במפגש פורום? פעם
פעמיים

WhatsYourLine

New member
../images/Emo103.gifאני עונה!../images/Emo103.gif

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? אם השעות היו נוחות הייתי רואה... אני משתדלת בימי שבת ובחופשים. 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה? מהאמצע. 3. האם קראתם ספוילרים? ממש השתדלתי לא לקרוא, אבל לאט לאט גילו לי את הכל :( 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר) קובי (
) 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה) ריקי 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר) זיו ואפי 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה) יעל בהתחלה ובתיה בסוף 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? ניר לוי 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? יעל שרוני 10. מי הזוג האהוב עליכם? ריקי וקובי!! 11. מי הזוג השנוא עליכם? יעל וכולם... 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? כל סיפור המוות של תומר 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? כצנלסון 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? המחבת! סתאאם... כשגנגנה מת. 15. קראתם ת'ספר? כן, אחרי שהסדרה נגמרה 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? ריקי! 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? אממ... עופר שכטר 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? הילדה ששיחקה את טל 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? לא הייתי בפורום בתקופה הזאת 20. הייתם פעם במפגש פורום? לא.

REBELDE 16

New member
טוב אז עכשיו אני.....

תשובות: 1. אמ לא תמיד אבל לפעמים. 2. כן צפיתי..אבל הפסדתי אולי איזה 2-3 פרקים ככה... 3. כן לפעמים. 4. ירון כמובן.... 5. אממ..ריקי..וגם ליה.. 6. יו ברח לי השם שלו...אבא של קובי! 7. נירה... 8. אממ השחקן...ירון 9. ריקי.... 10.הזוג האהוב עליי.זה ליה וירון! 11. השנוא..אין! 12. העלילה הכי מעניינת..הכל! 13. הדמות האורחת..זה אפי! 14. הרגע הכי מותח היה עם כל הבעיות של ירון וארז..במשטרה! 15. לא קראתי את הספר! 16. הדמות שהכי הצחיקה אותי זה קובי..שהוא כל הזמן גמגם! 17. השחקן השנוא..אבא של קובי.. 18. השחקנית השנואה..אין.. 19. לא שאלתי אז היא לא ענתה! 20. לא הייתי אף פעם במפגש פורום!

עדיך מאוחר מאשר אפעם לא :))

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? לפעמים, שיוצא 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה? כן
3. האם קראתם ספוילרים? יאפ! 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר) סופר ארזזזז
5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה) ריקיליושהההההה
6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר)אממ.. ירון-שיינים-עקומות-שחורי-משהו-שלא-מתחרז-עם-זה
7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה)נירה-משוגעת-קצף-גילוח-או-מה-שזה-לא-היה
8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה?אמיר-מוחמד-עלי.. חח רוניייי
9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? יעלללללללללל
10. מי הזוג האהוב עליכם? יעל וארז\ קובי וריקי
11. מי הזוג השנוא עליכם? ליה וירוןןןןן
12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? סופר ארזזזז
13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? גיל פרנקקקקקק (החוקר-לא זוכרת איך קוראים לו בסדרה) 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? אם קובי יזרוק או ישמור את המס' של התסריטאיתתת 15. קראתם ת'ספר? נופ 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? גנגנההה 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? זיו (הוא מקריח או זה נדמה לי
) 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? טל
19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? לא שאלתי
20. הייתם פעם במפגש פורום? נופ

התשובות שלי:

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים?אמממ..לפעמים 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?כן 3. האם קראתם ספוילרים?כן 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר)ארז וירון 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה)ריקי ורותם 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר)אודי 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה)נירה 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה?גיא אריאלי ורון שחר 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה?יעל שרוניו ונירית קופל 10. מי הזוג האהוב עליכם?ריקי וקובי 11. מי הזוג השנוא עליכם?ארז וענבר (היא בכלל לא מתאימה לו) 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם?סיפור הסמים... 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם?אמממ..אף אחד נראה לי.. 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם?שליה וירון ניסו להתאבד.. 15. קראתם ת'ספר?בטח... 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם?ריקי 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה?אודי 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה?נירה 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח?לא... 20. הייתם פעם במפגש פורום?לא

למעלה