מה עבר על מחיר הדלק אתמול?

drz400e

New member
../images/Emo73.gifמה עבר על מחיר הדלק אתמול?

לא דימיינתי, נכון? בצהריים ראיתי 56.9C ובערב כשהחלטתי לנצל את המחירים הם קפצו ל 72.9C
. זאת הקפיצה הכי גדולה שראיתי בבת אחת מאז שאני בקנדה. למישהו יש מושג מה קרה?

nikki1

New member
גם אני פספסתי. בשתי דקות.

אני חושבת שזה בגלל החגים. מה שמשגע אותי זה שאין בכלל תחרות. כולם נוקבים באותו מחיר (למעט Sunoco, אבל מי רוצה את הדלק שלהם). וכולם מעלים ומורדים באותה שניה. זה בכלל לא נראה לי חוקי כל הקטע הזה.

gbz10

New member
Sunoco

At least their fuel is not purchased from the middle east=finances our hamas friends

אתה לא לבד

המחירים השתנו אי שם בין רבע לאחת בצהריים לשתיים בצהריים אבל עם זאת זה כבר משהו בדרך כלל ביום שני ב10 בבוקר המחירים עולים מסקר שערכנו הכי משתלם למלא את המיכלים ביום שני בבוקר. תמיד יותר זול מאשר אחר כך. ואכן גם אנחנו ציינו לפננו שזו היתה אחת הקפיצות הכי גדולות שאנחנו מכירים

drz400e

New member
מסכים.

באמת ביום שני בבוקר זה הזמן הכי מוצלח בכל השבוע למלא דלק, אבל את חייבת להודות שמה שהיה אתמול היה באמת יוצא דופן. קפיצה של 15 סנט לליטר תוך שעה? אולי זה קשור לחברת נפט הרוסית שפושטת את הרגל?

Esther4

New member
אתר מחירים בתחנות דלק

הנה אתר שתוכל כל בוקר לבדוק איפוא יש מחירי דלק נמוכים. הסיבה שהם העלו את מחיר הגז בגלל החג. באופן כללי המחיר יורד בימי שני ועולה בימי רביעי. זו שיטה חדשה לשגע אותנו. http://www.torontogasprices.com/ בהצלחה ושנה טובה לכולם

gbz10

New member
monday morning

I know somebody who works for Sunoco and can tell you that Monday morning (up to around 10) is generally speaking the cheapest time. The fuel tends to be lower on friday and start climbing up to the end of the weekend. This is a result of a clear supply and demand and weekend travel. For the past three years we have been fueling the car around 8 (btw- on long weekends the day is the Tuesday). Good luck

drz400e

New member
אני יודע

וגם הסתכלתי באתר, אבל הוא מתעדכן מאוד לאט, ובערב עדיין היו בו את המחירים של הבוקר

למעלה