אני חושבת שזה בגלל החגים. מה שמשגע אותי זה שאין בכלל תחרות. כולם נוקבים באותו מחיר (למעט Sunoco, אבל מי רוצה את הדלק שלהם). וכולם מעלים ומורדים באותה שניה. זה בכלל לא נראה לי חוקי כל הקטע הזה.
המחירים השתנו אי שם בין רבע לאחת בצהריים לשתיים בצהריים אבל עם זאת זה כבר משהו בדרך כלל ביום שני ב10 בבוקר המחירים עולים מסקר שערכנו הכי משתלם למלא את המיכלים ביום שני בבוקר. תמיד יותר זול מאשר אחר כך. ואכן גם אנחנו ציינו לפננו שזו היתה אחת הקפיצות הכי גדולות שאנחנו מכירים
באמת ביום שני בבוקר זה הזמן הכי מוצלח בכל השבוע למלא דלק, אבל את חייבת להודות שמה שהיה אתמול היה באמת יוצא דופן. קפיצה של 15 סנט לליטר תוך שעה? אולי זה קשור לחברת נפט הרוסית שפושטת את הרגל?
הנה אתר שתוכל כל בוקר לבדוק איפוא יש מחירי דלק נמוכים. הסיבה שהם העלו את מחיר הגז בגלל החג. באופן כללי המחיר יורד בימי שני ועולה בימי רביעי. זו שיטה חדשה לשגע אותנו. http://www.torontogasprices.com/ בהצלחה ושנה טובה לכולם
I know somebody who works for Sunoco and can tell you that Monday morning (up to around 10) is generally speaking the cheapest time. The fuel tends to be lower on friday and start climbing up to the end of the weekend. This is a result of a clear supply and demand and weekend travel. For the past three years we have been fueling the car around 8 (btw- on long weekends the day is the Tuesday). Good luck