חוויות מהמפגש...

מילה אחת שמכילה הכל../images/Emo51.gif

*למארגנים *לבשלנים *למומחי המחשבים *לM שהסרט שלו עורר בי התרגשות עצומה שכשאיפשר לי טיול למחוזות הילדות של סבתא *לחברי הפורום שבאו הרגע הוצאתי את הפילם של אתמול מפיתוח וכולכם יצאתם על הכיפאק! שלכם חנה גונן

../images/Emo51.gif ו../images/Emo140.gif

לבתיה ואמי המארחים הנהדרים(כשהתעכבנו בדרך ,אמי טלפן לוודא שהכל בסדר). לארנון,יהודה, כוכה וארנה שארגנו את הערב המעניין והמהנה. לדרור,יוצר הסרט הנפלא(מצטרפת לבקשת עותק). למנשה שהעניק לנו את אילן משפחת הבע"שט. למירלה שהסיעה אותי למפגש וליענקי שהסיעני לביתי בירושלים. ולחברים הותיקים והחדשים עמם נהניתי לשוחח.
רחל

י ע נ ק י

New member
היי רחל

מה שלומך? תודה על הקומפלומט בפורום אני מקווה מאוד שתוכלי לעזור לי אני בימים הקרובים, יכין רשימה של כמה אנשים ספציפיים שאני אותם מחפש, ואשמח שתמלאי לי את הרשימה. בבית התפוצות ע"מ להתקדם. תודה בינתיים יענקי

עינית

New member
../images/Emo104.gifתודה לכולם../images/Emo51.gif

תודה לאמי על האירוח ותודה לארנון ולדודו על הארגון. תודה ענקית לדרור על הסרט שחיכיתי לו הרבה זמן, לראות את המקומות שסבי וסבתי באו מהם. תודה לכוכה ואורנה על ארגון הכיבוד. היה ערב מוצלח - ומי שלא בא - הפסיד! נמשיך להיפגש בפורום ובמפגשים הבאים!

לוטקה

New member
התארגנות ברמה גבוהה וביצוע נפלא

מצטרפת לכל הברכות,והמחמאות שכולן מוצדקות. אני באמת חושבת שהערב שיקף את מהות הפורום - העזרה ההדדית, השיתוף, היכולת לחבור עם אנשים עם רקע מאד שונה. ובנוסף, אני רוצה להודות אישית לאמי על שטרח לקחת אותי מהרכבת בשירות VIP וליקיפ שהחזיר אותי בהתרעה כה קצרה. מתנצלת בפני כל מי שנעלמתי להם באמצע השיחה מבלי להפרד, ומצטערת שלא יכלתי להשאר עד סוף הערב.

mahaian

New member
תודה לכולם../images/Emo140.gif על השתתפות

אשר חוו אתי ביחד את מסע השורשים שלי, תודה ללוטקה על הלב טופ, לאמי על האירוח לארנון ויהודה על אירגון המפגש, לכוכה ולאורנן על הארגון המופתי של האוכל הטעים ולכל מי שתרם והשתתף.

כוכה

New member
מצטרפת לברכות ולמחמאות

כל מפגש פורום תורם המון לכולנו ולכן גם נרתמתי (אפילו שפעם נדרתי NEVER AGAIN - מבחינת הטירחה האישית...), כי ההרגשה היא נפלאה בכל מפגש ולאחריו. ושתי הערות:
ההשתתפות מכל "רחבי הארץ" הפעם היה רחב ביותר: ממצפה אדירים שבצפון ועד שדה בוקר שבדרום.
אם לא שמתם לב או כן, בשנה העברית האחרונה התקיימו ששה מפגשים:
- הר הזיתים.
- בית התפוצות.
- עתלית.
- קברות השומרים.
- לוחמי הגיטאות.
- עשרת. לא בכולם השתתפתי אך נראה כי הגיוון והעושר התכני המצטבר הוא רב.
- תודה לכל המבשלים, הקונים והמביאים.
- על ההנחתות. להתראות במפגש הבא....

מרותי

New member
ושוב תודה לכולם

הכל היה נפלא ומרגש. תודה גם להלני, וגם לעודד3, שלא נתן לי לתעות בדרך חזרה והביא אותי עד הבית. תודה לכולם. רותי.

שרי סילבר

Active member
נפלא, כמו תמיד! מעניין, מרגש, וכמו שאומר ארנון (וגם הרשקה חוזרת באוזני לא פעם): האנשים, האנשים. שמורת-טבע צמחה לה כאן!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעבורי המפגש היה מרגש ומעניין

ואגלה לכם סוד שזה גם המפגש הראשון שלי עם חברי פורום כלשהו - הייתי כבר במפגש קומונה מצומצם וגיליתי שאין כלל מקום להשוואה... רק אחרי שיצאתי הביתה נזכרתי ששכחתי לבדוק את זהותו של 'נהג בעברית בפולין'. בסה"כ אני מתפעלת מכל מה שהיה במפגש - היתה אווירה מאד נעימה, אוכל מעניין ומגוון (אגב, בבקשה בבקשה - מתכון של העוגיות הנימוחות בפה של 'יעלי' בצק במילוי של משהו - טעים בצורה מדהימה!!) המקום היה כייפי - חברה על הדשא, הדשא של אמי - הסרט היה מרגש (יש כל כך הרבה לומר על הנושא שעדיף לא להתחיל) וקצת קלטתי זהויות של אנשים. עבורי זו היתה פשוט חווייה! תודה, תודה, תודה!!!

י ע נ ק י

New member
לגבי הנהג בעברית מפולין

אני אולי הראשון מהפורום שהשתמשתי בשירותיו ועוד יותר שדרכי הנהג הזה ששמו דני איש חמוד ומסור, הגיע לפורום הזה, בנסיעתי לפני כחודש במטרה להתחקות אחר שורשי משפחתי, השתמשתי בשירותיו של הנהג, שיש לו רכב ב.מ.ו. חמוד, הנ"ל הינו יליד פולין שעלה לישראל בשנות ילדותו, ולפני כשנה חזר לאימו המתגוררת בפולין, וחי איתה, הנ"ל שולט היטב בשפה הפולנית, וכמובן שמדבר עברית כמו כל ישראל, אז השימוש בו כמתרגם, גם לדיבור וגם לכתיבה נוח להפליא, כמובן שהנ"ל משמש בעיקרון כנהג במחיר סביר לפי ק"מ בפולין, וכמובן על עצם הצטרפותו להסתובב איתכם בכל מקום כמתרגם שלמו לו משהו נפרד כהבנתכם, בשורה התחתונה אני הייתי אני חושב הראשון שנסעתי איתו לכל מיני ארכיונים ברחבי פולין, וגם הוא התחיל יותר להתעניין בנושא ע"מ שיוכל לשמש כנהג מומלץ בעניין לאלו שנוסעים לפולין ע"מ לערוך חיפוש שורשים וכו' תודה ותמסרו לו דש ממני

yehudad

New member
מצטרף לדברי ארנון (באיחור מה, אבל

ככה זה כשלומדים
). שמחתי לראות את ההשתתפות הערה והרגשת המשפחתיות שבכל פעם מפתיעה מחדש.
רבה לאמי ובתיה על הארוח הנפלא. נפלא היה להכיר את החברים החדשים, ואני בטוח שבמפגשים הבאים יהיו פרצופים חדשים נוספים. חבל שעמדת המחשבים לא נוצלה דיה - אבל יהיו פעמים אחרות...

EYהודית

New member
אמנם אני במאסף

אך לעולם לא מאוחר להגיד
תודה למארחים, תודה למארגנים, תודה לדרור על הסרט, כבר הרבה זמן רציתי לראותו. שמחתי להפגש עם חברים ותיקים, שמחתי להכיר חדשים. ושתמיד נפגש בשמחות.

היה מקסים מהנה ומרגש

ולפעמים החגיגה נגמרת.... מקווים להמשך מיפגשים מהנים מעת לעת אלון

למעלה