חוויות מהמפגש...

ilanab56

New member
עכשיו חזרתי, ../images/Emo24.gif

. תודה גדולה למארח, ידינו אמי היחיד! 2. תודה לכל המארגנים ונטורחים בהכנה ובכל! 3. היה טוב לפגוש אנשים שחקר המשפחה הוא שמעניין אותם. 4. צפינו בסרט המעניין והמרגש של ידידנו ויכונסקי. בסרט משולבים קטעים מוסיקליים מעניינים. סרט תעודי שראוי להיות מוצג גם ב- t.v. ברכות ליוצר! 5. היה אוכל מגוון מאד, בעקר מאלים ביתיים וכד'. 6. ישבנו בחצר המטופחת של אמי.
על הכל

../images/Emo73.gifחוויות מהמפגש...

בכל פעם מחדש אני נפעם מן ההשתתפות הנכבדה, מן היכולת של כולנו לקחת פסק זמן קצר ולבוא למפגש שהוא בשביל הנשמה. הפעם נכחו בחצר המקסימה של ידידנו אמי היחיד1 ביישוב עשרת - 37 חברי פורום, ובסה"כ 52 משתתפים. המפגש עם החברים המוכרים - תמיד מלבב; ההיכרות הראשונה עם החברים החדשים - מעניינת מאוד. וכך, הסתובבנו לנו על הדשא ועל הרחבה, זה משוחח עם זה, זו מציץ כאן, זה טועם משם, זו מסתכלת... אז מה היה לנו שם, בקצרה (דיווח מלא בסיכום שיוכן בקרוב):
התכנסות, היכרות, חלוקת מדבקות מזהות;
אוכל מדהים, אשר הכינו כולם;
עמדת מחשבים, בה הודגמו מיטב התוכנות בגירסותיהן החדישות ביותר: FTM 2000, לגאסי 6, ג'נו פרו 2.0 גירסת ביטא 14b, ואפילו תוכנה קטנה לפאלם פיילוט;
שולחן תצוגה עם כמה פריטים מעניינים;
חידון בזק של כוכה (בלי פרסים);
סרטו המרגש ביותר והערוך היטב של mahaian, "את אשר הותירו הסופות";
ולסיום: שי לכל משתתף, באדיבותו של מנשה99 - פוסטר של עץ היוחסין המעוטר של הבעש"ט, את סיפורו אפשר לקרוא כאן.
אבל הכי חשוב: האנשים, האנשים, האנשים
סקופ הערב: שניים מחברי הפורום הגיעו בהרכב משפחתי תלת-דורי (פסיפלורה רוקדת סמבה, עם הבת ושתי הנכדות המתוקות, ועבדכם הנאמן...), רבים הגיעו מלווים בבני-זוג או חברים - וזוהי בהחלט בשורה משמחת. המון
לכל מי שתרם להצלחת הערב, בפרט המון המון תודות לאמי שלנו ולרעייתו, אשר פתחו בפנינו את דלתם, כדי שנפתח את ליבנו. לילה טוב, ארנון

יקיפ

New member
אכן מרגש אכן תודה

ארנון ויהודה - תודה רבה רבה לכם על היוזמה הדחיפה , ההתארגנות והלוגיסטיקה- באמת היה מוצלח ניתן היה לחוש את ההשקעה הרבה של אנשים, של ההערכות , המדבקות השמות, האוכל והמארחים היקרים. נעים היה להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים ובהחלט ערב של יציאה מהשגרה וניקוי ראש. בהזדמנות זו שנה טובה לכולם יקי

מרותי

New member
מפגש מרגש

תודה לכל המארגנים. תודה לאמי ואשתו, שארחו אותנו כל-כך יפה. שמחתי עם כל המשתתפים. לילה טוב. רותי.

ענתר

New member
אכן היה מפגש נחמד מאוד

לצערי מעיינר ואני נאלצנו לחתוך מוקדם, ונשארתי עם טעם של עוד לא הספקתי את המתוקים, ואת האנשים המתוקים שרציתי לדבר אתם ולא הספקתי הדרך חזרה ארכה מאוד, עכשיו הגענו הבייתה אז לילה טוב, ותודה לכל המארגנים

bilen

New member
תודה! למארגנים, למארחים ולקולנוען

הסרט היה מרגש, מרתק ומעניין מאוד. היה תענוג (כרגיל) לפגוש את החברים.

מנשה99

New member
תודה לאמי ורעייתו ולכל הארגון. היה

מפגש יפה, סרט בלתי רגיל (אפשר לקבל עותק?).

חוה3

Member
תודה לכולם!

תודה לאמי ולאשתו ולמארגנים יהודה וארנון . שמחתי מאוד לפגוש את חברי הפורום לערב מהנה ומעניין. הסרט של mahaian היה מרגש ועשוי בצורה מקצועית, יישר כח! להתראות במפגש הבא.

תודה

בשם בתיה ובשמי - תודה לכל מי שהגיע והשתתף אתמול גם אם לא קבל תשומת-לב אישית שמחנו לארח הכל מסודר ומאורגן אפילו על שחית הבוקר לא ויתרתי ושוב תודה ולהשתמע בתיה ואמי

ornan

New member
../images/Emo51.gif הי נעים, טעים ומרגש

להתראות במפגש הבא

המפגש היה מהנה ומענין כרגיל,והסרט

,מה יש לומר,מעורר השראה ותקוות . תודה לכל המארגנים והמארחים דני

talia olav

New member
מצטרפת לתודות ../images/Emo140.gif

ראשית לאמי ובתיה שוודאי עמלו רבות על האירוח (ובוודאי על הנקיון שאחרי), לארנון ויהודה על האירגון המוצלח מאד, לכוכה וארנה ולכל האחרים שהקדימו וטרחו כדי להנעים לנו את הבילוי. נהניתי מאד מהמפגש הבלתי-פורמלי שאיפשר שיחות נינוחות עם החברים - והצטערתי שלא הספקתי לשוחח עם אחדים מהמשתתפים. שמחתי מאד לראות את הסרט אחרי ה"בקרוב" בחורף שעבר, והיה מרגש מאד לראות את בני המשפחה המוסיקלית ש-mahaian קיבץ. אני מקווה שבמפגש הבא נוכל לראות את כל מי שבלטו בהעדרם! ט-א

הלני

New member
רב תודות!

למארגנים ולמארחים, ליוצר הסרט ולכל המשתתפים! שמחתי להכירכם ונהנתי מאד בחברתכם! המפגש היה כזריקת אנרגיה לגניאולוגיה ו'טעם של עוד', גם למחקר וגם למפגשים. מצטרפת לתקווה שבפעם הבאה כל חברי הפורום יגיעו. אמי ובתיה, זה היה מקום מושלם למפגש, כך שבשילוב עם פועלם של המארגנים, זהיה ממש סיפור הצלחה! יישר כוח ולהתראות ! הלני

י ע נ ק י

New member
אם לא אתם???

אם לא אתם אלו שהיו עושים ומעשים עוזרים ומסיעיים אחד לשני ע"מ להגשים איזה שהוא חלום קטן המסתתר במעמקי ליבו של האנשים שהתקבצו אתמול, הרוצים בהגשמת החלום להגיע לאן שהוא רחוק בדברים ובסיפורים המוסתרים על פני או מתחת לאדמה, ואשר כל אור קטן, כל פיתקא או שם קטן הוא אליהם / לנו, כסיפור שלם אשר אולי הדבר הזה יביא לבניית העץ ופריחתו, מי היה עוזר לנו.... ה 25 ש"ח לדף לבית התפוצות, או 15 זלוט' לדף חיפוש בארכיוון בפולין, ו ה 30 גריבנה לארכיוון באוקריינה, לא זה מה שעוזר לנו בפועל להתקדם במאמצי החיפושים ובאיתור קרובים חיים או מתים... אלא אנחנו החברים, בעזרה ההדדית ובשמחה של אחד בגילוייו ובהשיגיו של השני, זה מה שעוזר לנו ומכניס בנו את הכוחות לבל נתייאש, עד אשר נגשים ולו חלק מהחלום של כולנו, לבנות עץ מפואר למשפחה, ולגלות קרובים אשר לא חלמנו שנפגוש אי פעם במדינות הנודדות על פני הגלובוס הגדול. תודתינו היא למארגני הכנס, ולמנהלי הפורום ועל המשתתפים, איש בשמו הטוב יבורך (אני מתנצל שאני לא בקי בשמות אז לא אתחיל בכלל לפרטם, אלא כולם עם הרצון והמעש לעזור) תמשיכו, והצלחתינו איש איש הוא תגמולכם.

רותם39

New member
תודה רבה!

המון תודות בשמי ובשם האורחים שלי, למארחים – אמי ובתיה, למארגנים – ארנון ויהודה, למארגנות החוויה הקולינארית – כוכה ו- ornan ולכל חברי הפורום המעורבים בארגון המפגש. כצפוי, היה זה ערב קסום ומהנה. האורחים שלי נהנו מאד מהצפייה בסרט המרגש של mahaian ובפרט מהשילוב היפה של תיאור החיים בעיירות בבלרוס לפני השואה עם הסיפור האישי של mahaian. לדבריהם, "חיינו את כל זה." גם אני נהניתי מאד לצפות שוב בסרט (בפעם השנייה) אך הפעם בחברותא עם האורחים שלי ועם חברי הפורום. יישר כוח לחברי פורומנו ולהתראות במפגש הבא.

הרשקו

New member
מפגש נהדר

בכל פעם שאני ורעיתי זוכים להשתתף במפגשי הפורום אנחנו מתרגשים מחדש ונהנים בחברת חברי הפורום . מאוד נעים ומענין לראות את חברי הפורום שבאים מחלקי הארץ השונים למפגשים המענינים . כבכל מפגש היה מוצלח, נעים, מכובד, מאורגן להפליא, כיבוד מכובד ובקיצור הכללללללללללל. מי יתן ונזכה להמשיך ולהשתתף במפגשים הבאים ותודה לכל מי שטרח ועשה להצלחת הערב.

למעלה