אני מכירה את זה! זה סיפור עם קצר!!!
ט טווידלדי New member 7/11/02 #29 ../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif... ../images/Emo186.gif "...ואם כל כך טוב ונעים לך, אז תסתום את הפה הגדול שלך ותשתוק "
../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif... ../images/Emo186.gif "...ואם כל כך טוב ונעים לך, אז תסתום את הפה הגדול שלך ותשתוק "
מ מורטישה אדמס New member 6/11/02 #21 ומה איתי?!../images/Emo7.gif לי יש יום הולדת ב-11/11 - יום שני....
מ מורטישה אדמס New member 6/11/02 #23 הדרושש!!! את מחוברת עכשיו?? אז תתחברי לאייציטפו.. (חח.. מישהו אמר את זה בפורום.. מי?)
S shaililo New member 6/11/02 #26 ../images/Emo39.gifהיי מה איתי? גם לי יש יומולדת! ב-16.11 אז התחרות גם לכבודי? לשרשר לכאן ת´דולי???? וליז- איך את יכולה להיות שופטת...? בפעם שעברה שהיית בכלל לא שפטת... זה לא בשביל לעצבן אני סתם רוצה שתשימי לב.. ואגב- אחלה רעיון ! אהה... ואימצתי ת´אייקון הזה...
../images/Emo39.gifהיי מה איתי? גם לי יש יומולדת! ב-16.11 אז התחרות גם לכבודי? לשרשר לכאן ת´דולי???? וליז- איך את יכולה להיות שופטת...? בפעם שעברה שהיית בכלל לא שפטת... זה לא בשביל לעצבן אני סתם רוצה שתשימי לב.. ואגב- אחלה רעיון ! אהה... ואימצתי ת´אייקון הזה...
L lizaliz New member 7/11/02 #33 ../images/Emo72.gifכל הפרטים ששאלתם... התחרות מעכשיו לכבוד כל מי שיש לו יומולדת בחודש נובמבי... לשרשר ת´דולי עד ה-29 לנובמבי. השופטות יתפרסמו בשרשור הבא. ולשי - זאת הודעה ארוכה.. אני אשלח לך מסר...
../images/Emo72.gifכל הפרטים ששאלתם... התחרות מעכשיו לכבוד כל מי שיש לו יומולדת בחודש נובמבי... לשרשר ת´דולי עד ה-29 לנובמבי. השופטות יתפרסמו בשרשור הבא. ולשי - זאת הודעה ארוכה.. אני אשלח לך מסר...
Ƒ ƒan†a New member 7/11/02 #35 אז הנה שלי....../images/Emo13.gif מקווה שתאהבו אותה והמון המון מזל טוב לכולן(גם לי )
L lizaliz New member 10/11/02 #41 ניקוד...../images/Emo72.gif 9... אהבתי את הדולי והכל, אבל העוגה לא יצארה משו... והאותיות מוזרות מדי...
ניקוד...../images/Emo72.gif 9... אהבתי את הדולי והכל, אבל העוגה לא יצארה משו... והאותיות מוזרות מדי...
S Solinka New member 10/11/02 #42 אמרת לשלוח לך את הניקוד למה את נותת ניקוד כאן? ולמה יש רק משתתפת אחת בנתיים?...