חוסר תאבון

eliormagick

New member
למה אתה בכוח מחפש לריב?

אמרו לך לנוח ולא להתערב... כי הם מכירים אותו הרבה יותר טוב ממך ויש להם סיבה להגיד לך את זה... וההודעה שלך מביעה זלזל בו בגלל שהוא לא הגיב... אמרת את מה שיש לך להגיד סבבה שלום ולהתראות תפסיק לנסות להצית אש ולהתכוח עם אנשים שמכירים אותו הרבה יותר טוב ממך ויודעים על מה כן מדובר בניגוד אליך.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif יצאת יותר אידיוט בהודעה הזאת

יותר מאשר בהודעה הקודמת.

וואי מה תשתוק!!!

ותסתכל על הצלחת של עצמך, אבל תזהר שלא לחטוף אותה לפנים. ואם אין לך משו מעניין להגיד, פשוט שתוק. ואני יודעת שנוף ושחף השתיקו אותך, אבל בא לי לעשות את זה שוב.

יאי ! יצאת מה זה גדולה ../images/Emo45.gif =)

והגבת בלי סיבה. רק בשביל לעשות "חמולה" ולחשוב שיצא לך מזה משו. קצת פאטתי.... רק מראה כמה את בוגרת. את שונאת אותי ? סבבה !...אבל זאת לא אשמתי שאף פעם לא עיניינת לי.... חוץ מזה עד עכשיו לא היה לי משו נגדך, אבל אם את מכריחה אותי, סבבה... שתביני, את עוד התלוננת למנהלים לפני כמה ימים פה על מישהו. תראי אותך ! ילדה מתוסכלת עם בעיות או לא יודע מה, אני לא מכיר אותך בכלל וגם לא רוצה להכיר. תנוחי ומהר יה פה גדול בפורומים. וחלאס לחפור עלייך זה עושה כאב ראש.

ברור התלוננתי...

כי אתה יודע כל מה שאני עושה בחיים שלי.... אתה יודע אולי מה אכלתי אותמול? לא כי פשוט שכחתי... תעשה טובה ושתוק.

מה ???

"כי אתה יודע כל מה שאני עושה בחיים שלי.... אתה יודע אולי מה אכלתי אותמול? לא כי פשוט שכחתי... " על מה את מדברת לעזאזל ? טוב אני יעשה לך טובה באמת ואשתוק שלא תבכי, ותעשי טובה גם לאנושות ולכי לפסיכולוג.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אולי חלאס כבר?

מה הקשר לפסיכולוג מה? אין לי משהו נגדך אבל אם אין לך משהו חיובי לומר פשוט אל תאמר.

תחשבי לבד מה הקשר.

"חלאס" ? כבר שתקנו ממזמן, וגם אמרתי את זה בהודעה שלי אם לא ראית. פשוט סתם בא לך להיות מציקה ולקפוץ עם החלאס שלך. וכאילו שאני היחיד שאומר פה דברים לא חיוביים. אהה נכון, היא חברה שלך, היא תמיד חיובית. סבבה. אל תעני לי כי אני לא אגיב לך. אין לי כוח לחפירות.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif וואי,

אתה מאוד מפליא אותי אתה יודע? בא לי להיות מציקה? לא אני זו שבאה עם השליליות שלה ומגיבה .. היא לא חברה שלי היא לא תמיד חיובית וזה לא קשור בכלל. אין לך כוח לחפירות? למה אתה חופר?

won the game

New member
וואי, כדאי לך להיכנס כמה שיותר מהר

למשטר עלייה במשקל... לאכול בכל ארוחה בצורה מסודרת. בהצלחה

James Hammerton

New member
אני חושב שאתה צריך

לדבר עם מישהו מומחה. רופא בשלב הראשון, ואולי גם לפנות לסה"ר או יועצת ביה"ס או לגוף ייעוץ אחר. אני חושב שאתה מבין שזה לא מצב בריא, וזה כבר נק' טובה

Saint Marco

New member
נו באמת....

זה אפילו לא מצחיק, המשקל במספר הוא אינו פרמטר לכלום!

Antithesys

New member
אני חושב שאני אסכים עם ג'יימס

לדעתי לך מיד לרופא כללי (קודם כל) שיפנה אותך לאן שצריך....זהו מצב מאוד מסוכן (ידידה שלי היתה אנורקסית - אולי זה לא אותו המצב הפסיכולוגי כמו שלך, אבל בהחלט אותו מצב גופני של תת משקל- וזה השפיע עליה המון, חוץ מזה שהיא היתה בסכנה ממשית, ב"ה זה מאחוריה). בכל מקרה אל תחכה למצב קריטי ולך לרופא .... שיהיה לך יום טוב ותהיה בריא
איגור

gooligay

New member
כמו שאמרו, רופא ומיד!

אבל מאוד טוב שאתה מודע למצב שלך ורוצה לחזור לאכול, זה כבר השלב הראשון בהרפאות.

נופר לס

New member
לך לרופא...

לך לרופא תזונה שיתן לך תזונה מסודרת ותעמוד בזה ואל תהיה עצלן תכין לעצמך לאכול זה לא כזה סיפור...

למעלה