חוסר תאבון

../images/Emo72.gifחוסר תאבון

מי שכבר מכיר אותי יודע שאני על תת משקל . 45 - 42 קילו ...לא עולה . עכשיו בתקופה האחרונה קרו מספר דברים שדיי גרמו לנפילה. אני שוב יורד. היום עכשיו למצבי הנוחכי אני שוקל 40. השאלה היא... מי מתנדב להכין לי אוכל ....והרבה!.[אוכל]

RoNa lovely

New member
40?!?!

מה אתה, בכיתה ג'?! אתה חייב להעלות לעצמך את המשקל בדחיפות!!!

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif

לא תמיד ההורים שמים לב שהילד שלהם מרזה, משתמש, אונס וכו'. כנ"ל לגבי אחים. לא כל משפחה רואה את זה.

Saint Marco

New member
מה עם חברים וכו'?!

אני לא מבין בני אדם.. אין להם טיפה של מחוייבות לחברים ולמשפחה שלהם?! אז אפשר להעלים עיניים, אבל יש גבול כי כשבן אדם הורס את עצמו ולעצמו את החיים, את הגוף את הכל בערך אז צריך מידה של מודעות... ועם כל הכבוד, איפה החברים משתלבים.. אני רואה כל שינוי בחברים שלי- מצב רוח, מצב גופני... אם הייתי רואה משהו קיצוני הייתי מעיר להם על זה ומנסה לעזור....

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif אתה צודק.

והלוואי שהרבה היו כמוך. ושההורים היו שמים לב. שהחברים הכי טובים היו שמים לב ודואגים לחברים שלהם. הלוואי. אבל העולם הזה כ"כ מגעיל וכ"כ אכזר שאין מה לעשות.

Saint Marco

New member
../images/Emo3.gif

ההורים זה עוד מילה, כי זו נטייה של הורים להעלים עין ולראות שהכל טוב ומושלם. אבל אין אפשרות שהחברים ידברו עם מישהו מבוגר שקרוב לנער, אני אומר את זה מנסיון ששתי ידידות שלי התאשפזו בבית חולים בגלל זה. ואחת כמעט גמרה לעצמה את החיים לגמרי.... אין צחוק בדברים האלה וזה רק מחמיר.. אני לא בא להטיף ולומר חס וחסה מי כן עוזר ומי לא, אבל לטפל בבעייה לנו, לבני נוער אין את הכלים לטפל בזה.. סורי, אבל צריך להפנות אותו לגורם מוסמך...

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif

לא כולם שחף. יש את אלה שכן, ואתה אחד מהם. ואני יודעת את זה.
. אבל באמת, אני יכולה להגיד לך שיש כאלה שלא רואים את זה. ואנלא מדברת איתך רק על בעיות רציניות כמו המצב שלו, או אונס וכו'. אני מדברת על הדבר הכי פשוט, כמו מירמור קל, חוסר מצב רוח. הם לא תמיד שמים לב.

Saint Marco

New member
אני בטוח שהם

כן מנסים לעזור, אבל שוב.. אין להם את הכלים להתמודד עם הבעייה...

אל תתאמץ כל כך

הוא אפילו לא טורח להגיב... אם זה היה מפריע לו ואיכפת לו באמת הוא היה עושה את זה וגם מפרט יותר בהודעה שלו. נראה לי שהוא אפילו מתלהב מהמשקל הציפורי הזה וחבל.

נכון, אין לי מושג...

אבל משערים...את יודעת... מותר בבקשה גבר תי ? ואם רצית להשתיק אותי, אולי לא שמת לב, אבל שחף כבר עשה את זה. כך שזה היה מיותר. תודה בכל אופן.

שחף לא השתיק אותך,

הוא אמר לך לנוח. [: וההודעה שלך לא הייתה נשמעת לי כמו השערה, אז הגבתי לפי מה שנראה לי באותו רגע.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif בהקשר לתגובה של נוף.

אין לך בכלל מושג על המצב. אתה בכלל לא קשור למצב או לבנאדם. כך שבמצב הזה, אין לך אפילו זכות לשער.

תגיד, משעמם לך?

זכויות, לא זכויות, כן לשער, לא לשער, זה ממש לעניין מה שרשמת מה אני אגיד לך. חפרן. בכל מקרה, אתה לא זה שתחליט.

למעלה