Love
my life.

MP ..? בלוטוס ..? הרבה זיכרון?

מצלמה וכ'ו וכ'ו .. אבל כל הקטע שזה פלאפון מיוחד בשביל MP כאילו גם כשסוגרים אותו אפשר להעביר שירים או לעצור קיצור MP מובנה .. אבל בסוף אני לא מצליחה להכניס לשם שירים .. וגם אין בלוטוס ואמרו לי שיש .. ובקושי יש זיכרון ל 5 שירים .. קיצור פאלפון מעצבן

sweet shir

New member
טוב, חח לי זה לא כזה חשוב על הדברים האלו ^__^

מצלמה ישלי, ואנלא צריכה יותר מזה. בסדר, יכול להיות נחמד משהו מדור שלישי.. אבל אם אין, אז אין.. זה לא כזה קריטי לי. יש לי את האייפוד שלי בשביל המוזיקה בינכה וכה חח אנלא צריכה עוד משהו. טוב, לודעת, אני לא חושבת שטלפון משוכלל זה כזה הכרחי. לי בכל אופן זה לא.

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifתתחדשי כפרע.../images/Emo23.gif

רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! רוצים תמונה! מספיק ברור? :)

Shampoo28

New member
הליקס זה הדבר =]

עשיתי לפני שבועיים נדמה לי ואין לי כח לחטא אותו =[ בתכנון יש עוד נזם 2 הליקסים ו2 לובים [כדי לקנות לי עגילים של אותיות ולהרכיב SIMPLE PLAN סתאאאםםםםם...אבל אני יכולה XD...]ואמא לא מרשה אז אני עושה רק עגילים שלא צריך אליהם אישור מתחת ל16 =] ובלוגים זה לא נחמד =[ אנשים נהיים מדוכאים בגלל בלוגים היה לי ומחקתי =[

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif תמונה? מה.. עכשיו?

אבל.. מה.. אני.. לא מוכנה לזה D: חחח סתם, אבל יצאתי מחוצ'קנת ומנומשת. לא משנה, זה עם העגיל הרפואי ומאז החלפתי עגיל. טוב. D:רק כי את ביקשת XD

למעלה