Love
my life.

mafakit

New member
הליקס../images/Emo99.gifכיף לך!!!!!!

אני מתה להליקס!!! אמא שלי לא מרשה לי..
היא אמרה לי שאם אני רוצה עוד עגיל אז רק עגיל באף.. ואני לא רוצה עגיל באף! אני רוצה הליקס! אז אמרתי לאבא שלי והוא בכלל נגד הדברים האלה..

mafakit

New member
יש לה תאוריה מוזרה כזו

שהליקס זה לא בריא וזה יכול לגרום לבעיות בגלל המיקום שלו והעצבים שיש שם..[ועוד ח** כזה..
] ואז שאלתי אם מותר לי בכלל עגילים לא באוזניים אז היא אמרה שהיא מרשה לי עגיל באף..וגם לזה היא לא ממש מסכימה..

sweet shir

New member
זה נכון אבל. ../images/Emo3.gif

מאז שחברה שלי עשתה אז יש לה בעיות בראייה. וגם אני מכירה מישהו שזה בכלל עשה מלא סיבוכים.

sweet shir

New member
נזם זה הרבה פחות מסוכן מהליקס, בגלל שהליקס זה

במקום עם כל כך הרבה עצבים וזה.

נועוש3

New member
חחח תתחדשי... ../images/Emo3.gif

איי איי איי מה אני אגיד לכם... אני אצטרך לבלות א תהשבוע הקרוב בחרישה לבגרות במתמטיקה ולמגן בלשון
אבל לא נורא! כנראה שעוד שבועיים ב"ה אני אלך להופעה של סינרגיה... ויהיה טוב
ותכף השנה נגמרת אמאלה :| ואני צריכה לברר לגביי עבודה לחופש כי אני ממש חייבת כסף ותעסוקה לחופש אחרת אני אשתגע :-\ וזהו.. חפרתי קצת :)

שידרגתי ת'פלאפוןןןןןן../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מדור 0 לדור 3 XBBBB
ותתחדשי על הנזם

ועכשיו אמרו לי ילדים שזה פלאפון חרא../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ונראה לי אני הולכת להחזיר אותו

חברת פלאפון סתם שקרנים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני יוצאת מהחברה הזאת .. חתיכות שקרנים מעצבנים שבא להרוג אותם אחד אחד .. הרסו לי את כל השבוע ..

תראי .. אני יספר לך סיפור קצר../images/Emo3.gif

יום שישי שידרגתי פלאפון לדור שלישי ..ואמרו לנו אם אנחנו לא מרוצים או משו אפשר להחזיר את זה עד 24 שעות .. שידרגתי ל סמסונג 770 וכולם אמרו לי שהוא פלאפון חרא .. ודיברתי גם אם אנשים שיש להם ת'פלאפון הזה והם לא התלהבו ממנו .. ואין בו כלום .. אז החלתטי להחזיר אותו יום ראשון .. ובאתי עם אמא שלי ועמדנו בזמנים והכול אבל מה הם עושים לנו!? אי אפשר להחזיר ת'מכשיר רק להחליף אותו .. חוצפנים .. ומתחילים להמציא חוקים ושטויות .. קיצור עכשיו אמא שלי צריכה לשלם על 4 פלאפונים <שידרגנו גם לאח שלי> אפילו שב 2 פלאפונים החדשים אנחנו לא משתמשים .. והיא מה זה התעצבנה עליהם והם שקרנים כי הם אמרו שאפשר להחזיר .. והיא צעקה גם על המנהלת שם .. ואנחנו הולכים לתבוע אותם .. ולצאת מהחברה הזאת בכלל .. שקרנים .. והפלאפון נראה בסדר .. נורמאלי .. אבל מה זה שווה אם אין בו כלום

sweet shir

New member
זה כולה פלאפון. ../images/Emo3.gif

מה כבר יכול להיות בפנים......... ^^;

למעלה