Love
my life.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif Love ../images/Emo32.gif my life. ../images/Emo99.gif

קווין.
נמ. כל מה שלא קשור לפורום - לפה. [כןכן, זה סתם תירוץ כדי להשוויץ שעשיתי נזם! הידד!]

Shampoo28

New member
אני גם רוצה =[

כאב? אם מה עשית מחט\אקדח?O: איפה עשית?^_^ מזלטוב D: כמה זמן צריך להיות אם הרפואי?

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif חוח! XD

עשיתי בחנות תכשיטים "נתי" בקניון השרון בנתניה. היא עשתה לי עם אקדח אמנם, אבל מאוד בטיחותי. אקדח מיוחד כזה מפלסטיק, עלה 40 ש"ח והיא טענה שזה פחות כואב מה15 ש"ח. לא הרגשתי כלום. אני די פחדנית אני, היא קרבה את האקדח לאף שלי וזה וחברה שלי הייתה לידי.. אז אמרתי למוכרת שלא תעשה והתחלתי לברוח לה XD בסוף היא עשתה לי בהפתעה ואני כולי בשוק "מה, עשית? :O" לא הרגשתי כלום כמעט. D: ועם הרפואי צריך להיות 10 ימים עד שבועיים. טנקס :)

ממ.

אקדח זה לא חכם במיוחד, וגם לא עגיל "רפואי" כי סוגרי הפרפר מונעים מההפרשות שיוצאות מהחור לצאת, וגם העגיל הזה עשוי ממתכות גרועות מאוד. ~בורחת~

דנטל

New member
מאות אלפי חורים נעשו באקדח

טרם המצאת הפירסינג והיה בסדר גמור. נכון שישנם מקרים של זיהומים, אבל את זה יש גם עם פירסינג, שלא לדבר על זמן ההחלמה האיטי באופן מחריד של פירסינג, כך שיכולים לצרוח מפה עד הודעה חדשה שאקדח זה לא טוב ופירסינג כן, אבל אותי לא שכנעו.

יופי, גם לי עשו באקדח ולא קרה כלום

חוץ מזה שכל פעם שאני מכניסה עגיל לחור כואב לי, ככה שאני לא יכולה להשתמש בחורים, והם גם לא נסתמים לי.

baril

New member
../images/Emo119.gif|טייף|תתחדשי על הנזם D::

ישלי מחר מבחן ענק בהיסטוריה, ואיןלי ספר :| מה אני עושה !@#@%@#?^@?^#%?!#@$^

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif חכי שתשמעי את זה.

יש לי גם הליקס P: חחח, תודה :)

זונה P:../images/Emo219.gif

אם אני רק אגיד מתישהו להורים שלי משהו על נזם או הליקס הם יהרגו אותי ;;. הם מתעבים את כל העגילים האלו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמהזה הליקס? |טיפשה|

אפעם לא הבנתי מהזה הסבירו נא לי D:

למעלה