מעב"ר

שירלי317

New member
רכבתי עם גרמניות../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

את דרכי למנז' עשיתי ברכיבה קצרה.. קים קצת התחרפנה כשצצו להם משום מקום שני חמורים..חח.. וקצת הפחידו אותה הגענו למנז' ועשיתי לה לונג' עם מושכות גרמניות מה שהראה את הקנטר המדהים שלה... ואחרי זה עליתי עליה ורכבתי פעם ראשונה עם גרמניות.. זה היה מוזר.. אבל ממש עזר לי היה שעור מעולה למרות שבהתחלה רכבתי כמו סמרטוט רצפה, עד שחזר אלי הבטחון ואז פשוט נלחמתי איתה והיה ממש טוב
יום רביעי אני יוצאת כנראה לטיול יחד עם מישהי ויהיה נחמד ביותר נראה לי... דרך אגב, אני עדיין מחפשת אוכף דרסז' משומש.. (מסרים בבקשה, אני אודה לכם מאוד!)

שירלי317

New member
זה לא שלנו

במנז' נמצא איזה 10 דקות רכיבה מהחווה.. בקצה המושב פחות או יותר וזה מנז' דרסז' שמגודר בגדר חיה בשני צדדים, גבעה באחד מהם ובצד אחד יש גדר שגובלת בחצר של מישהי עם הרבה צמחייה ליד הגדר ויש גם גדר דרסז' נמוכה מסביב אני אישית מאוד אוהבת אותו.. למרות שהוא לא הכי מסודר
בתוך המגרש יש כמה שיחונים קטנים שצריך להוציא למרות שקים החליטה שזה מכשולים..חחח

שירלי317

New member
../images/Emo6.gif

הכי מצחיק זה שכשהיא עברה על רגל לא נכונה כמה פעמים היא החליפה לבד לרגל נכונה בקנטר וכשהיא עברה פעם אחת על רגל נכונה היא החליפה ללא נכונה ואז חזרה לנכונה..חחח.. פשוט סוסת גראנד פרי
אממ.. אנשים יש לכם מושג על פנסיונים באזור רחובות?

שירלי317

New member
יוצא לי בערך אותו מרחק

כמו מבית נחמיה לרחובות כמעט... בקיצור, מבחינת מרחק זה לא הכי מתאים ואני סבורה שגם מבחינת תקציב... וכל העקרון הוא שאני צריכה שתהיה לי אפשרות להגיע בכוחות עצמי כמעט כל יום לסוסה שלי מודה על העזרה

HorseFreak7

New member
כבר אמרתי לך על סתריה ../images/Emo99.gif

וד"א האנשים האלה שדיברתי איתם בסטאליון שואו שהיה את הילד המגודל אז החווה שלהם ודברי איתי באייסי יש לי דיבור חשוב איתך

hila125

New member
חחח.. אני רוכבת שם..

חווה ממש טובה ואנשים טובים.. וסוסות... ואוו

שירלי317

New member
LOL../images/Emo3.gif

אני שוקלת.. אבל אממ.. יש שם כל כך הרבה סוסים עכשיו... לא יודעת.. נראה... כנראה שבסוף באמת נען... אבל יש עוד איזה חודש עד אז.. אז בנתיים יש עוד קצת זמן לברר... ואני מקווה שעוד איזה חצי שנה בערך אני אוכל להחזיק את קים בחצר

אני נסעתי...

לבני ציון לעבוד עם קאיה קצת במגרש שלהם. עבדנו קצת על מעגלים ואז התחלנו לעבוד קצת על קווים ישרים ועל פנסינג. ירדן הייתה די סבבה חוץ מזה שהיא רצה בטרוף לכיוון הגדר אז נאלצנו להחזיק אותה קצת. בסוף היא נרגעה קצת ועצרנו ואתה קצת והיא עצרה ממש ממש טוב. אבל לאט לאט זה ישתפר אפילו יותר ועד הליגה בעזרת השם היא תעבוד סוף הדרך.

GreenDay4Ever

New member
היה ממש נחמדד.. ../images/Emo9.gif

היום עשיתי לג'ויה מעברים בלונג', מטרוט לקאנטר, מקאנטר להליכה, מהליכה לקאנטר וכולי.. והיא עבדה ממש טוב.. עד שבא סוס אחד מחובר למכונית והרס הכל חח אבל אחרי שהמשיך לחווה היא שוב עבדה טוב.. ואז אחרי 10 דקות הוא חזר, אבל לאמשנה חח, בעיקרון היה סבבה ^^. אחר כך סיימתי מהר את ההברשה והטיפול ובגלל שאבא אמר שהוא יגיע עוד חצי שעה בערך, עשיתי לה גולגולים בשיער וצמה באמצע הפוני
כל כך מהממםםם! אתמול רכבתי עליה והיא הלכה יפיהפה ואפילו סופסוף הצלחתי לבנות איתה מעברים מהליכה לקאנטר ברכיבה, משום מה זה היה לה קשה יותר בצד אחד אבל.. ביום ראשון היה לי שיעור דרסז' עם נעמה והלך די זוועה.. היתה פדלעה ברמות אז נעמה עלתה עליה לקראת הסוף והשוט נראה מכה בסוסה די הרבה בהתחלה
.. אח"כ היא הלכה מצויין כמובן.. ומחר חברה שלי מנסה את ג'ויה בשיעור דרסז' קבוצתי.. אז שתהיה לה בהצלחה! אוו ומחר אני עושה לג'ויה בוק ברכיבה
יאי! חבל שאני לא יכולה לרכוב עליה עם הגולגולים המושלמים שלה

GreenDay4Ever

New member
../images/Emo207.gifמישו מחוות הפארק יכול בבקשה

להגיד לי כמה פנסיון לסוס עולה שם? וכמה פעמים בשבוע מנקים ת'אורוות שם(אם בכלל)?

אממ כנסי

פנסיון בחודש עולה 2000 ש"ח... ומנקים תאורוות פעם ביום בבוקר... ולפעמים גם אחרה"צ מוציאים גללים ומיישרים את הריפוד.. ומשתמשים בריפוד עם נסורת...

GreenDay4Ever

New member
כל יום?! OMG זה קורא לעשות מרד

על ג'וקי קלאב.. מה זה! אצלנו מנקים נראלי מקסימום פעמיים בשבוע.. ולוקחים 200 שקל יותר?! אבל אין לי אומץ
שלא יסלקו אותי חס וחלילה

שירלי317

New member
../images/Emo2.gif

אני מפחדת לדעת איך נראים התאים ואיך מצב הגרדת בחווה הזו...

למעלה