מעב"ר

GreenDay4Ever

New member
אממ.. לסוסה שלי אין גרדת.. אבל יש

כמה שיש להם.. אולי מנקים יותר? לא יודעת.. אבל לפי מה שהבנתי וראיתי לא מנקים כמעט את האורוות.. וזה די מעצבן כשחושבים על זה, שכדי להיות מטפל מעולה אני צריכה לנקות לסוסה שלי את התא ולמלא נסורת בעצמי.. או שאולי גם אם מנקים כל יום אתם עושים את זה? הסוסה שלי, כדי לשרוד, תמיד מחרבנת בשיעור ובכל מקום אחרי השיעור חח.. וזה מעצבן כי כשקניתי אותה לא היה אפשר להזיז אותה כשהיא מחרבנת, אבל עכשיו כבר אפשר קיצר, גועל נפש

GreenDay4Ever

New member
אוייי אני כ"כ מצטערתת על ש

עשיתי פרסום רע לחווה.. בררתי היום וסתם אמרו לי שמנקים רק פעמיים בשבוע.. מנקים כל יום ופשוט שמים נסורת פעם בשבוע.. בגלל זה אין להם גרדות! ^.^

A z a r o

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo203.gifבעעעעע

שיעור כואבבבב!!! רכבתי על רדבול בהתחלה הכל הלך בסדר עד שהתחלתי את המסלול ואז בקפיצה הראשונה הוא קפץ וצעד אחר כך מעד וקיבלתי מכה במרפק......
אבל אחר כך עשיתי שוב את המסלול והלך יותר טוב... בערך....................................................................

שירלי317

New member
טיול ופרות../images/Emo6.gif

יצאתי עם שני חבר'ה לטיול של שעתיים אחרי שניסיתי לעשות לקים לונג' עם גרמניות במגרש כדוררגל ליד החווה (מה שלא הלך במיוחד.. אבל חפיף, העיקר שהיא לא הרגה אף אחד) והיה מצחיק.. הפרות הפחידו אותה, והיא כמעט העיפה אותי בגלל שהיא ראתה עץ
כשחזרנו שחררנו כרגיל את קים וג'ולי במגרש הקטן והן החליטו לעשות בלאגן וכמעט הרגו אותי.. גם כן, ג'ולי המשוגעת הזאת שחסרות לה שתי פרסות

למעלה