טיול לחווה אחרת...הי פאאאאאן
ביום שישי בבוקר ירדנו עם החווה (איזה 15 ילדים+מדריכים+הבעלים של החווה+8 סוסים) לערבה. בקיצור..אחרי נסיעה ארוכה הגענו לשם, פרקנו את הסוסים חוץ מ-2 בבית של ההורים של המאמנת שלי, ואת 2 הסוסים האחרים לקנו לחווה בישוב שם. עשינו הכרות קצרה (למרות שאני כבר הכרתי חלק..), ועלינו לרכב. עשינו מרוצי שליחים על הסוסים בכל מני דרכים יצירתיות (עיניים עצומות, גב לכיון הרכיבה ועוד כל מיני). אח"כ אני וחברה שלי החזרנו את ה-2 סוסים לבית של ההורים של המאמנת שלי, ואז אחד הסוסים שהחזקתי קפץ אחרוה, והחבל עשה לי מה-זה כוויה ביד ובצוואר.. בקיצור...אח"כ הייתה לנו פעילות בלי הסוסים, ואז הלכנו לאכול ארוחת ערב ולשחק כדורגל. ביום שבת בבוקר יצאנו לטיול ב-3 נגלות (וכל פעם הילדים שלא רכבו נסעו על עגלה של טרקטור מאחורי הסוסים..). הטיול היה נחמד..אבל טיפה משעמם כי היינו 15 סוסים עם ילדים שרובם לא רוכבים מדהים, אז עשינו רק הליכה...וגם- אני הייתי על תקן על מדריכה בטיול..אז זה היה קצת הרבה אחריות, אבל כל הסוסים היו בסדר ככה שזה לא היה נורא. לקראת הערב העמסנו את כל הסוסים והציוד על הרכבים ונסענו חזרה לחווה ומשם הביתה. (ועד שבאו לקחת אונתנו מהחווה שיחקתי על פליפ בתא שלו [כן, הוא חזר לחווה לפני שבוע] והוא היה כזה חמוווווד). מי שקרא עד פה יקבל חח"ט (חיזוק חיובי טילים)