מעב"ר

פלגגגג

New member
חחחח אפחד לא דיבר עלילך מאייה..

חח דיברנו על הסתום שחושב שהוא יכול להטיף לנו.. אשכרה מאוהב לא דלוק..

GreenDay4Ever

New member
איזה צחוקים היה היום בשיעור

לאסף נקרעו המכנסיים חעחעחעחע אופס אולי הוא לא רצה שכולם ידעו.. חחח

ה צ י ף

New member
למה מי את חושבת שאת?

מה זה להוריד פרופיל? תורידו אתם פרופיל יא מתלהבים שלא מבינים כלום בסוסים דבר ראשון אני לא מכיר תחוקים של החווה והם לא מענינים אותי אני עדיין עומד על שלי דבר שני תתחילו להרגע ומהר דבר שלישי לא מאוהב ולא דלוק וזה בדוק דבר רביעי עובדה אתם מנסים להתכווכח עם העובדות לא קרה שום דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אף סוס לא השתולל ואף סוס לא הסתכל לכיוון של ג'ויה רק ג'סיקה כמו שאמרתי בגלל שהיא נכנסה לה למנג' וזה באמת לא אחריות של מאיה שהיא לא הסתכלה ועם זה אני מסכים אהה ועוד משהו אני רואה הרבה פעמים שמשחררים סוסים במרעה הזה עם הגדרות החשמליות והסוסים רצים ומשתוללים גם שרוכבים אז אך אתם מסבירים את זה? אהה ועוד משהו אחרון אין לי בעיה לשבת על סוס של אחד מכם ולשחרר את ג'ויה במנג' ליד

../images/Emo12.gif

לא מאוהב ולא דלוק וזה בדוק.. חח יצא חרוז... אל תתרגש יותר מדי מהדברים שאומרים לך.. זה רק בא כביקורת לדעתי מאנשים אחרים וכנראה שזה היה נראה להם שאתה מנסה לגונן וקצת תוקף בדברים שלך..

פלגגגג

New member
בדיוק!

ובאמת תוריד פרופיל.. אם כבר לשחרר.. אבל כשהמגרש שמחובר לעוד מגרש פתוחים בניהם? טובבבבבבבבבבבבבבב

GreenDay4Ever

New member
איזה יופי של תפיסת תחת חח, אהבתי../images/Emo70.gif

אני מסכימה איתו, אבל הנושא הזה כבר מאוס, ואני צריכה למהר לחווה, כי נעמה אומרת שיש קולות של חתול בוקעים מהארון שלי (WTF נעלתי חתול בארון?!) טופ, אז לכולם: שתו כוס קולה קרה כזאת עם קרח, כי היום מזהה חםם, ואני נסעתי להציל חתול.. יאללה ביי!

GreenDay4Ever

New member
אתה יודע מה? בסופו של דבר הכל באשמת

השומנים של ג'ויה.. אם ג'ויה לא היתה כל כך מפוטמת היא לא היתה מדדה אל ג'סיקה(היא בטח חשבה שג'סיקה היא סטייק עסיסי) ואם ג'ויה לא הייתה עושה קאנטר כמו סוסה בהריון היא לא היתה נתקעת בקיר! טוב אולי כן נתקעת בקיר.. אבל זה בטח בגלל שהבטן משכה אותה ימינה! חח סתאאםם.. אין אין על הבובה האפורה שלי

היה לי שיעור מעולה!

השיעור הראשון שלי על לאקי והוא מתחיל להתגמש סוף סוף כי הוא קצת קרש לפעמים אני ואורלי עובדים עכשיו על דרסאז' כדי שיתגמש ושיפתח שרירים בגב והיה לי שיעור כזה טוב פשוט נהנתי ויצאתי בהרגשה מעולה ואחרי זה שטפתי אותו עם שמפו שקניתי לו במיוחד והוא כזה נעיםםםם ורך חח אני מאוהב

A z a r o

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo203.gifגרררר שיעור כייףףףףף

רכבתי על רדבול ובהתחלה הוא היה ממש ממש מעצבןןןן!!אחרי שהתחלנו לקפוץ קצת הוא נרגע והלך אחר כך ממש ממש טובבבב!!! גרררר חמודדדדד!!! וקפצנו מטררר!!! שיעור כל כך טובבב!!!

שירלי317

New member
שעור שני על קימי שלי!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היה שעור טוב בהתחשב בהכל.. חוצמזה שהיה לי נורא קשה לעבוד איתה על הקנטר כי היא עדיין לא מספיק חזקה אבל היה נחמד מאוד ואחרי שטפתי אותה ועשיתי לה טיפול טובטוב, ניסיתי טיפה לסדר לה את הרעמה, אבל אין.. זה פשוט דורש מריטה ועבודה קשה..חח וגזרתי לה טיפה את הקצה של הזנב ממש קצת בגגל שזה כבר היה מוגזם.. אז עכשיו יש לי בבית תלוי קצה הזנב של קימי שלי
חח יום שני יש לי שעור אחרון לפני שהדס נוסעת ואני אלמד לעשות לונג' עם גרמניות... :) עדיין מחפשת אוכף דרסז' משומש.. כי באודים לא מצאתי.. אם יש לכם פרטים על אוכף דרסז' משומש במצב טוב, צרו איתי קשר במסרים... מחר טיול בצפון
אחרי המקלחת אני אעלה קצת תמונות :)

שירלי317

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo203.gif

מסתבר שהיא כן אוהבת תפוחים רק היא פשוט פינוקי! והיא נקבה חבל''ז...חח.. תזהרו ממנה.. התפוח לא נופל רחוק מהעץ?! >> תמונה זוועה אבל לפחות רואים את המכנס הסגול שלי ואת קימי כמו שצריך..חח היא מושכת אותי כל הזמן.. =/

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif זה סגול ../images/Emo12.gif

אבל זה יפה! נראה ממש טוב עם קים!! בהצלחה

למעלה