מעב"ר

Nemo the star

New member
אז אני אספר על היום שלי :

אממ באתי לחווה ופגשתי את לילך
וגלי עושה לי שלוםם חח
עליתי עלייה ועשינו שוקק ... חח אחר כך כל אחת הלכה לעיסוקיה אני עליתי לקחת את פו מאנה והלכתי לרכב
והיה ממש טוב וכיף
חוץ מכמה פשלות שהיו חח ... בהתחלה התחלנו קורות והיה טוב חוץ מזה שבפעמים הראשונות החזקתי ברעמה
ואז ג'רום שם איקס קטן ופו לא קפץ גבוהה
וזה בגלל שהיה קצב וקצב וקצב חח אחר כך קפצנו כמה פעמים בקאנטר והיה מצויין
אחר כך עשינו מסלול בקאנטר והיה טוב מאוד וגם ג'רום אמר שהיה טוב חוץ מזה שהיד שלי מחפשת משענת בקאנטר חח זה מה שהוא אמר וזה קורה בגלל שהמושכות נתפסות באוכף
וגם הישיבת קפיצות שלי לא עד הסוף ז"א פו לפעמים כן קופץ גובהה אבל רק עם חסר קצב אז שהוא קופץ גבוהה הרגליים שלי בורחות קדימה ואז אני נופלת לפו על הגב
חוץ מזה היה ממש שיעור טוב ואני אנסה לשפר מה שאני לא מצליחה ואני נורא שמחה שהיה לי שיעור טוב

ram ram

New member
אח אח אח!!!

היה היום שירוע על דייקירי... עבדנו על ה=כ=ל!!! עשינו מעגלים קטנים וגדולים, החלפת, ספינים, רולבקים ועצירות ((ומי שמכיר את הסוסה יודע שהיא עוצרת!!)) חוץ מכהעצירות שכמעט עפתי כי היא נתקעה בתשתית... היה ממש אחלה... זוריק היה ממש ממש מרוצה..! וגם שקד צילמה אותי על טריוס.. תמונות ממש ממש יפות... בגלל שהן במצלמה של שמעון הוא צריך לשלוח לי אותן...

המ...היה פסדר..

קשה...וקצת מגעיל..סזר סתם ישב לי על היד ולא הלך טוב בכלל.. לפחות הוא קפץ נחמד..בסוף עשינו ליין של אפריט צעד, אוקסר צעד, אפרייט וזה היה 110-130...היה נייס חוץ מהישיבה שלי..

JASONisTHEgod

New member
אני! חד פעמי!

כי היה יום ממש כיף!!! אספנו את אריאלי מבנימינה ונסענו לרכב..
היה כיף!!! ובייב עשה לי שטיפת פנים... וה-דיסק שלנו!!
התאמנו קצת לתחרות... בייב התעצבן עליי... אבל הכי כיף היה- שרועי לא היה שם!!! פינוק!!!
היה יום מעולה!! וראינו הרבה כלניות

שירלי317

New member
לא שעור, כי אני חולה../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif

אבל הלכתי לבקר את קימי מסתבר שהנסיכה שלי לא אוהבת תפוחים..פףףף פינוקי
היא קצת שחקה איתי יותר מדי והתלהבה.. פףף.. מתוקה שלי! יום שישי בתקווה שאני אצליח לנשום יהיה לי שעור עליה, פעם שניה שאני רוכבת עליה :) חולה על היצור המדהים הזה! הדס טוענת שיש לה אזניים מוזרות כמו של חמור...חחחח.. אני אומרת- היא לא מוזרה היא מיוחדת! (חח.. התפוח לא נופל רחוק מהעץ..) הידעתם שסרטי אימה, בית חשוך ושקט באמצע הלילה, גרון כואב בטרוף ואף סתום זה לא שילוב טוב?!

soosapir

New member
עונה..!

היה לי אתמול שיעור אחלה... הייתי על נובה.. אחרי שנים שלא רכבתי עליה.. וגם שרכבתי עליה זה היה איזה 4-5 פעמים.. קיצר היא קפצה ממש טוב.. אממ.. וגם המדריכה שלי אמרה שממש השתפרתי.. אממ.. וקפצנו 80.. לא הכי גובה..חח.. קיצר היה ממש כייף...

GreenDay4Ever

New member
אני וג'ויוש!!

אתמול זה לא בדיוק היה שיעור רכיבה.. אבל היה כיף בכל זאת אז אני אספר על זה
! באתי לחווה ב4 וחצי בערך וטיפלתי קצת בג'ויה (שאכלה שלשום שקית ניילון כי היא טיפשה) ובדקתי אם כואבת לה הבטן, מסכנה, הכניסו לה שמן דרך האף.. חח אחרי זה החלטתי לשחרר אותה במנג' הבינוני, ואחרי שכעסו עליי כי לג'ויה היה קצת יותר מידיי מרץ
, החלטתי לעשות לה לונג' חח, ואז גיליתי שכל פעם שהיא בקאנטר ואני רצה 2 צעדים היא מתפרעת, וזה היה מצחיק לראות אותה כי היא כל כך חמודהה
.. אבל פעם אחת היא התפרעה יותר מידיי ותקעה את עצמה בגדר של המנג' ויש לה פצע קטן מעל הפרסה
אבל זה בטיפול! אתמול גם קניתי ראשיה ממש יפה עם קיווקווים לבנים ורצועת מצח שחורה עם דמוי יהלומים וזהב
חח נכון תמונה חמודה? היא נראית קצת מסטולה ^^ איזה כיף!

ה צ י ף

New member
היייי למה אני לא מופיע פה???

חח סתם בצחוקק (אני הייתי איתה) כאילו שאני לא עמדתי 1000 שנה עם ג'ויה על שבחרת את הראשיההה וכאילו שאני לא כמעת קיבלתי בעיטה מג'ויה שהיא השתוללה אבל עזבי אני סתם אחד

GreenDay4Ever

New member
אויי חח סורי נכוןן

היית איתי כל הזמן שם - יש לך זכויות יוצרים על הבחירה של הציוד חחח
סליחה שלא רשמתי
איזה כיף היה ^^

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif אההה....

לא כעסו עלייך כי היה לסוסה שלך יותר מדי מרץ כעסו עלייך כי שיחררת את הסוסה שבכל ה4 מנז'ים האחרים היו שיעורים!!! הלוווו ממתי משחררים סוס כשאנשים רוכבים?! פפפ W... תשתדלי לא לשחרר את הסוסה כשיש שיעורים פעם הבאה... ואולי לבדוק אם כל השערים סגורים! סתם מציעה.... מתגעגעת לקטנה הזאת!!
בשבת רואים אותה!! ואת מיכ!! ואת מיכי!! ואת אריאל!! ואת נטע!! ועוד יותר מדי אנשים!!! F_U_N

ה צ י ף

New member
יאללה איזה זיוני שכל

תלמדו להשתלת על הסוסים שלכם!!!! היא משלמת פנסיון והכי יכולה לעשות מה שבא לה היא לא תכתיב תחיים שלה בגלל שאתם לא שולטים בסוסים שלכם כל הזמן רוכבים אז מה היא לא תוציא תסוסה שלה להוציא מרץ אף פעם? היא תוציא ועוד אך תוציא עם הייתם אומרים שכמה סוסים משוחררים ואחד או כמה רוכבים אז מלא.. אבל כולה סוסה אחת שהיה לה קצת מרץ אז קפצה קצת וז\התחילה לרוץ זהו מה הביעה? אני לא ראיתי אף סוס מגיב לזה בכלל ואף סוס לא הסתכל עליה בכלל חוץ מג'סיקה חח

lions queen

New member
../images/Emo23.gif איזה שטויות..!

זה שיש לאנשים סוס בפנסיון לא אומר שהם יכולה לעשות מה שבא להם לאלה שאין להם (ואני לא מדברת על המקרה שלה ספציפית) הרוכבים שבמנג' אם לא אכפת לך אדוני משלמים די הרבה כסף על השיעור ואם היו מפריעים לי במהלך השיעור אני הייתי מתרגזת גם כן..

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif מה אתה מתלהב?!

מי פאקינג דיבר אליך? סתום תפה שלך!!! נראה אותך משתלט על הסוס שאין לך כשמישהו ישחרר תסוס שלו והסוס ישתולל סבבה?! די לתפוס מעצמך! גמאני משלמת פנסיון?! סו פאקינג וואט!? יש עוד טריליון דרכים להוציא לסוס מרץ לא רק בשיחרור.... אני מקווה שמאיה הבינה... אפחד לא ביקש תעזרה שלך...!

פלגגגג

New member
דבר ראשון

ג'סיקה זה מספיק כדי להוכיח שלא משחררים סוסים בזמן השיעורים. יש חוקים בחווה ואחד מהם זה שלא משחררים בזמן השיעורים סוסים! אתה יכול לשאול את פרנקי בעצמך, וזה שהיא משלמת פנסיון לא אומר שהיא יכולה לעזות מה שבא לה בחווה.. אין לי שום בעיה עם מאיה אבל הדיבור שלך לא מתאים באמת להירגע וכל החווה יודעת שלא עושים דברים כאלו שיש שיעורים והמגרש פתוח.. ואגב, חחחחח דלוק על מאיה הא..?!

GreenDay4Ever

New member
זוהר תזהרי ממני גררר.. חח ../images/Emo46.gif

ולכולכם, תרדו מהילד, חח. ואתם לא צריכים להטיף לי כי כבר נעמה אמרה לי שזה לא בסדר, חוצמזהה כל הרוכבים שהיו מסביב היו רוכבים פרטיים חוץ מאחד שהיה רחוק יותר, ולא ידעתי שאסור לשחרר.. זו הפעם הראשונה שלי.. אבל סבבה, רק מטעויות לומדים בסופו של דבר
. ולילה טופ לכולםם!

למעלה