מעב"ר

למה רוצים להרדים את פגס?????????

אני מתה על הסוס הזה, מה קרה לו???
רכבתי עליו לפני שבועיים, ובכלל יחסית הרבה בזמן האחרון

יש לו קוליק כבר איזה שבוע..

שהוא כל הזמן עובר וחוזר.. והוא ממש רזה עכשיו כי הוא לא אוכל.. ולא יודעת מה יהייה איתו הבנתי שאם זה ימשיך ככה ירדימו אותו כי יהודה לא יעשה ניתוח

popi199

New member
לא יכולה להתאפק

אתם לא מכירים אותי, אני לא כותבת פה באופן קבוע אני יותר בפורום סוסים אני גם לא מכירה את הסוס הספציפי שעליו מדובר אבל מכירה את החווה הזו. פשוט אין מילים. לסוס יש קוליק כבר שבוע ובמקום לעשות עמו חסד ולטפל בו פשוט נותנים לו לסבול ומוותרים עליו??? זו פשוט שערורייה שהמפלץ הזה לא מטפל בסוסים שלו כשהם באמת צריכים אותו וכל מה שהוא יודע לעשות זה לנצל את הסוסים בלי לתת להם תמורה מספקת זה יופי שהוא נותן להם את הבסיס (וגם הבסיס הזה זה לא כזה משהו) אבל זה ממש ממש לא מספיק. אני לא יודעת מה אתם כתלמידים של החווה עושים בנידון אבל למקרה שלא עשיתם למה שלא תנסו כן ללחוץ על בעל החווה אתם והמדריכים יש לכם השפעה מסויימת. אני חושבת שכל אדם שמגדיר את עצמו כאוהב סוסים לא היה נותן למקרה כזה לעבור בלי להגיד מילה, מקום או אדם שלא יכול (או לא רוצה) לתת לסוס את הטיפול הוטרינרי הראוי הוא פשוט אדם שאסור לו להחזיק סוסים. אני לא באה לתקוף או משהו וזה גם לא אליך ספציפית אלא בכלליות לכל התלמידים של הפארק ואני יודעת שיש פה דיי הרבה. לא יכלתי להתאפק מלהגיב.

אמממ

אף אחד כבר לא פונה לבעל החווה כי כבר יודעים מה תהייה התשובה שלו שזה השיקולים שלו והוא לא יכול כספית לממן ניתוחים לסוסים בבצפר כי אז זה יש עוד את ההחלמה אחרי זה ובקיצור זה לא אפשרי לשכנע אותו אחרת.. הניתוח היחיד שהוא עשה על קוליק היה לסוסה שקוראים לה בובה שהיא יש לה סיפור שלם בחווה הזאתי... יש וטרינר צמוד לסוס כל השבוע הזה אבל אין מצב שהוא ישלם ניתוח ושיקחו אותו לבית החולים הוטרינרי.. תאמיני לי שכואב לי הלב ואני אוהבת את הסוס הזה כי הוא באמת סוס חמוד עם נשמה טובה.. ואמרתי גם היום להדרי ולעוד אחת בחווה שאם הייתי יכולה הייתי קונה אותו בעצמי ומשלמת לו ניתוח או את הטיפול הדרוש.. אבל זה לא ביכולתי... וחשבתי לפנות לעמותה להגנת הסוס שאולי הם יקחו את הסוס כי יש להם וטרינרים שעובדים בהתנדבות ויתנו לו תטיפול הדרוש אבל לא יודעת אם זה אפשרי...

popi199

New member
אני בטוחה

שאכפת לך והבקורת לא הייתה אליך אלא למנהל החווה, תסכימי איתי שאם היה מדובר באיזה ערס שקנה סוס ואין לו כסף לניתוח כולם היו מתנפלים עליו, זה לא שונה בגלל שמדובר בבן אדם שמנהל חווה גדולה. זאת סתם הצעה, אבל אתם חווה עם המון תלמידים, אני בטוחה שלעוד אנשים אכפת מהסוס הזה, אם כל אחד מכם יתרום איזה סכום מאוד סמלי זה יכול להגיע להרבה מאוד כסף ואולי יהיה שווה לבוא למנהל ולבקש ממנו שישלים או משהו כזה. לא יודעת באיזה מצב הסוס נמצא עכשיו אבל לפי מה שאת מתארת אין לו הרבה זמן בין כה וכה...בעיני שווה לנסות... ואם באמת תעשו מן התרמה כזו אני מוכנה גם לתרום מה שאני יכולה, ואולי עוד אוהבי סוסים בפורום, כי תחשבי כמה זה ייצא אם 300 אנשים יתרמו 50 שקלים, או אפילו פחות, זה יוצא סכום יפה וזה סכום שכל אחד יכול לעמוד בו. בכל אופן, סתם מחשבה.

cavallo

New member
החווה שייכת לעיריית רמת גן לא?

אפשר אולי לדבר איתם??למרות שאני לא חושב שזה יהיה להם כל כך אכפת אבל אולי שווה לנסות

מה זאת אומרת "הוא לא יכול כספית לממ

"הוא לא יכול כספית לממן ניתוחים לסוסים בבצפר " ברגע שהוא קנה סוס הוא חייב לטפל בו, ואם אין לו כסף להחזיק כ"כ הרבה סוסי בית ספר אז שיגביל את מס' הסוסים והתלמידים. לא יכול להיות מצב שסוס שאפשר להציל אותו בלי הרבה מאמץ יורדם סתם.
נ.ב. הביטוח לא מכסה על חלק מהוצאות הניתוח, או שלא עשו ביטוח לכאלו מיקרים?

פףףף קודם תרגעי... אממ

אני לא באה להצדיק שום דבר ממה שהוא עושה ואולי תלכי אליו ותגידי לו את כל הדברים האלו תאמיני לי שמספיק אנשים כבר הלכו אליו... יש לו 25 סוסים בחווה שלמזלנו טפו טפו טפו בשנה האחרונה לא היו כמעט קוליקים.. אבל היו לו שנים שהיה לסוסים קוליק איזה 10 פעמים בשנה שרובם היו קלים אבל נגיד היו 3 מקרים קשים שצריכים ניתוח.. ניתוח קוליק עולה לפחות 15 אלף ש"ח והוא לא יכול לממן את זה לכל סוס שצריך כי תחשבי ש-50 אלף ש"ח על ניתוחים אין לו מאיפה לממן את זה... והוא לא עושה ביטוח על ניתוח קוליק הביטוח גם לא מכסה את כל הוצאות הניתוח ואחרי ניתוח צריך גם מנוחה ועד שהסוס חוזר לעבודה זה לוקח הרבה זמן אז הוא מפסיד גם כסף על הסוס שהוא לא עובד והווא אוכל והכל.. אני רק אומרת תשיקולים שלו אז הוא מעדיף להמית סוס שעלה לו 3000 ש"ח ובמחיר של ניתוח שהיה משלם על הסוס הוא יכול לקנות עוד לפחות 3 סוסי בית ספר.. ובכל מקרה בינתיים פגס יהייה בסדר וכנראה שהוא יוצא מזה ואני ממממממש מקווה שזה ימשיך ככה...

הייתי הולכת אליו אם לא הייתי בחיפה

לא בקטע של להתווכח איתו, אלא לנסות לחשוב מה לעשות כדי להשיג את הכסף ומה לעשות כדי שבמקרה הבא ימצא המימון לזה.אבל אני חושבת שבסה"כ הוא צריך להשאיר בתיכנון התקציבי של החווה כסף לדברים האלה (או לפחות כסף לניתוח אחד בשנה וחצי)-ברור שהתקציב גם ככה מהודק אבל אני מאמינה שאפשר להגיע למצב הזה.

PinkHorse

New member
אף אחד לא אמר שפחדן זה לא סוס

עם יכולות טובות. הוא באמת סוס טוב והוא קופץ יפה..

TauraMan

New member
חיחי, ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני זוכרת לפני איזה ארבע שנים ששי ודרור יצאו עליה לתחרות

TauraMan

New member
חחח לגמרי ישן../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני זוכרת שהייתי אצלך וראינו וידיאו של תחרות שלך איתה חחח ענתיקה לגמרי... יש לי כזה שומר מסך של תמונות מתחלפות של כל התיקיות תמונות שלי, קיצור אני מגיעה לדר כזה ואיזו תמונה יש?
חחחח לא דיברתי עם הדס איזה שנתיים

למעלה