מעב"ר

אוי אלוהים דורון אני יהרוג אותך

יש לי תתמונה הזאתי והיא נוראיייייית אני פשוט מכוערת להחריד... מה זה הדבר הזה?!? מכווותתת

TauraMan

New member
חחחח זה ממש ישן ../images/Emo3.gif

וזה לא שאת מכוערת, את סתם ילדה קטנה שם

ido132435

New member
אני ואוסטין לפני שלוש שנים באליפות

חח איזה ישיבה היתה לי פה.....עשיתי אז עליה את האליפות כי גווינר מת יומים לפני זה... :(

חחח איזה 3 שנים בראש שלך!??!

זה היה לפני שנה וחצי באליפות שהייתה באצטדיון וינטר הגדול..

hi little brother ../images/Emo9.gif

אני שמחה שהיה לך שיעור טוב. טלי ברקן אחלה מדריכה (היא גם שלי) . מקווה שהשיעור שלי יהיה טו ב (השבוע אני רוכבת ביגור כי אני נשארת בתקופת המבחנים בטכניון).

fliperit

New member
סתם טיול

על סוס שעקרו לו שן לפני שבוע נראה לי, אז הייתי צריכה לצאת עליו עם בוזל..והאמת שדי כיף לרכב עם זה...וגם הסוס היה חמוד (חוץ מכמהה ביסים לסוסים אחרים) ומחר אני ארכב על פליפ...אז אולי יהיה יותר מעניין

שיעור לא משהו ../images/Emo10.gif

רכבתי ביגור בשיעור קבוצתי. הארכובות לא הסתדרו לי, גם לא הישיבה וגם זה שהייתי בשיעור קבוצתי לא עזר (אני תמיד רוכבת בשיעור פרטי) . אני בד"כ רגילה לעשות כיפופים בחימום (אחרי שהסוס זז טוב) ולהמשיך איתם את כל העבודת קרקע , והיום עשיתי כיפופים רק לפני פניות, ולא כ"כ היה לי נוח עם זה. נראה לי שאני לא ירכב בשבועיים הקרובים עד שאני יחזור לפארק, למדריכה,סוסים, מאנז'ים שאני רגילה אליהם-נראה לי מבלבל לרכב בשני מקומות. שונאת שיעורים קבוצתיים

שירלי317

New member
אני לא אוכלת יותר תירס בחיים שלי!

הבטן שלי ותירס זה לא שילוב טוב...
שעור חרא, כאבה לי הבטן בצורה נוראית.. עד עכשיו... ואז טיול קצרצר וחביב (חוץ מהטרקטורונים המעצבנים ששגעו אותו) על נייט ואז יותר מדי אנשים- כל המשפחה שלי, החליטו לבוא לראות את קים וקצת הרבה הלחיצו אותה.. אז היא קצת השתוללה אבל הרגעתי אותה.. המתוקה שלי... אני היחידה שהיא נותנת לה לגעת לה ליד העין שיש לה בה דלקת קצת והיחידה שהיא נותנת לה לטפל לה בזה כמו שצריך..
היא סומכת עלי... ואני מאושרת! כל הזמן הזה רציתי למות מכאבים!!!

Nemo the star

New member
שתי נפילות באותו יום ../images/Emo3.gif

היה לי שיעור ראשון עם ג'רום ונפלתי על ההתחלה אבל לא סתם נפילה
היא התחילה לתקוע באקים על ההתחלה ואני עפתי ממנה קדימה והיא רצה ועלתה עליי והייתי מלאה דם ואני נראת עכשיו כמו ילדה מוכה
. אחרי שנפלתי ממנה אז בקשתי לרכב על נמו אז הביאו לי את נמו והיה דווקא בסדר רק שלא ממש יכלתי לעשות ישיבת קפיצות והוא לא ממש זז
אחר כך אלינור הציעה לי לרכב על פו ואז רכבתי ונפלתי עוד פעם
נפלתי מזה שפו קפץ נורא גבוהה ועשיתי סלטה קטנה חח מה שאומר שאני צריכה להביא שתי עוגות

למעלה