מעב"ר

שירלי317

New member
מלחה"ע ה3 בערפל../images/Emo3.gif

שעור ממש קשה על זוהרה.. ניסינו שוב מתג אחר, יותר עדין ועם חוטמית שמוטה.. והגענו למסקנה שכדאי שנשאר עם הראשון.. נמנמ היא הרגה אותי לגמרי היום אבל אני גאה בעצמי שלא וויתרתי.. אני בד''כ מנסה להמנע ממלחמות, אבל זה היה צריך להגיע, לחנך אותה קצת.. אז בסוף השעור היו איזה 5 דקות טובות יחסית.. אז סיימתי כי גם ככה עברה כבר שעה מזמן.. היו שם ליד המנז' כרגיל איזה שני חמורים חמודים שכשיצאתי מהמנז' התחילו לעשות קולות..חח.. וזה היה נשמע פשוט כמו חריקה של דלת חלודה LOL והיה פתאום גם גמל וזוהרה כמעט הלכה לבקר אותו..חח לפני השעור הגעתי מוקדם אז ביליתי קצת עם קימי בתא כשהיא משוחררת והברשתי אותה והכל.. והחמודה כזה ראיתי שהיא רוצה להתפלש.. אז זזתי הצידה, ואז היא פשוט נשכבה לה כזה קצת.. לנוח
ואז התיישבתי לידה וליטפתי אותה
פשוט מדהימה שלי!

soosapir

New member
שונאת רוח!.. כל החול עף לי לעיניים.

ובקושי וראיתי משוו.. אממ.. הייתי על ג'וליה.. היה שיעור מתיש..
קפצנו 90.. והתכוננו לתחרות בשבת..(שבסוף ביגור) אממ.. וזהו.. אה.. עשינו מסלול והיא נתנה לי גז ולא הצלחתי לעצור אותה אז בטעות הרמתי את הידיים יותר מדי למעלה והיא הרימה קצת רגליים.. טוב.. זהו....

A z a r o

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo203.gifשיעור כל כך מושלםםםם!!!

רכבתי על רדבול והוא היה ממש ממש מתוקקקק!!!!גרררר הוא לא רץ יותר מידי מהר למכשולים ובקנטר הוא גם לא רץ יותר מידי! עשיתי סוף סוף מסלול אחרי מלא מלא זמןןןן והיה לי כל כך כייף!!!! כל כך שמחה שרועי לא ויתר לי ונתן לי לרדתתתת!!!!גרררררררר שלמות של שיעור אחרי מלא זמן

A z a r o

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo203.gif*ולא נתן לי לרדת../images/Emo122.gif

cavallo

New member
../images/Emo41.gifהיה לי שיעור כזה מושלם../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

רכבתי על אוסטין שהיא סוסה קשה כי היא כל הזמן טסה אבל הצלחתי איתה ממש טוב ועשיתי כיפופים כאלו יפים
והמדריכה החדשה שלי (טלי ברקן) מדריכה פשוט תותחית

cavallo

New member
לא,בפארק

היא עברה אלינו עם הסוסה שלה בסוף החופש הגדול בערך או קצת אחרי

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאוסטין מקסימה../images/Emo141.gif

חח תמונה ישנה אל תצחקו

cavallo

New member
אהה במיוחד בקפיצות

אבל צריך להיות עליה ממש רגועים כי אחרת היא נכנסת לאטרף ואז נורא קשה להאט אותה

lions queen

New member
../images/Emo23.gifעל כל סוס צריך להיות רגועים

אותה פשוט צריך להרגיע..

Tamir The King

New member
../images/Emo45.gif היא ממש טסה.. אבל אני פחות או

יותר כבר למדתי להרגיע אותה, קצת כיפופים, מעגלים קטנים והכל טוב

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאמרה הראשית..../images/Emo25.gif

אוסטין מושלמת שמעת..?! היא הסוסת בית ספר הכי טובה שיש בפארק (חוץ מסול וגם זה ל בטוח..)

למעלה