מעב"ר

הוא באמת הלך לך יפה

רק הממ...פעם הבאה אני מבטיחה לך שאני רודפת אחרייך עם השוט

חח הית צריכה ליראות מלי

קימאט נתנה לה שוט אתמול מלמעתה כי היא היתעצבנה על וונדי ווונדי הסתומה הזאת ניבהלה מאוד ומזה קפצה

חחחחח

טוב נו..
בכל מיקרה כבר פעם אחת כמעט רדפתי אחרייך, וגם עודד אל תשכחי...אנחנו מסוגלים!

fliperit

New member
סופסוף שיעור!!!

כבר חודשיים לא כבתי עם הדרכה! קכבתי על צ'אקה..שהוא הכי מתקדם מכל הסוסים שהיו בשיעור..הוא כבר עם מנוף. הוא היה ממש ממש חמוד (בניגוד לפעם הקודמת שהייתה מזעזעת...באקים באקים).עבדנו על הגה (עליו ביד 1...על הסוסים האחרים ב-2)- והוא היה מושלם.אני צריכה קצת לחזור לזה..לשים לב איפה אני נמצאת למשל..ולחזור לשבת כמו רוכבת ריינינג ולא כמו רוכבת טיולים.. אח"כ אני עליתי על גזר (הסוס שפעם קודמת עשה לי ווחאד רודאו רציני), חברה שלי הייתה על סייחה שזאת הרכיבה הראשונה שלה, וחוץ מאיתנו היום עוד 5 תלמידים קטנים במגרש ועוד מישהו..יענו-8 רוכבים במגרש...אני וחברה שלי רצינו לעשות תחרות למי יהיה יותר באקים (להזכירכם- היא רכבה על סייחה ברכיבה ראשונה)..והיא ניצחה...גזר לא עשה אף באק..ומזל- כי זה מפחיד לא לשלוט בסוס כשיש הרבה רוכבים מתחילים מסביב..

fliperit

New member
שחכתי לציין..

חברה שלי נפלה...בעסה שאני לא אוכלת עוגות....

שיעור מושלם ^^

הממ באתי כזה באיזה ב ורבע ועימנואל עושה לי - ב 4 וחצי את במגרש! פפפ אז איכפתי מהררר ועליתי והחימום היה על הפניםם לוידעת מה נכנס לה בשכל אבל אז היא נרגע קצת... והתחלנו לקפוץ והיא הייתה כזאתייי שנטייי ורגועההה ומותקק
ואז סתם עשיתי כל מיני סטים של 3/4/5 מכשולים ובסוף עשיתי 4 מכשולים של 110-120 והיה פשוט מעולה... אני הכי מרוצה
הייתי בטוחה שיהיה על הפנים!

ram ram

New member
היה שיעור לא משו (לדעתי) אבל

זוריק היה ממש מרוצה... אחרי שלא רכבנו על צ'ים הרבה מאוד זמן במגרש (כי הוא היה במרעה ואכל
) רכבתי עליו היום... עשיתי מעגלים, ליד צ'ינג', קטן, גדול ספינים טובים לדעתי... וזוריק רצה שאני יעצור אותו מטרוט למרות שאין לו סליידרים (למי שמבין...) והוא עצר בסדר... למרות הכל הייתי עצבנית
כי התקשרו אליי באמצע...

למעלה