מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה. יום טוב לכולם
, נצלו את השמש
.

שיעור על נמו ../images/Emo99.gif

הוא היה ממש מתוקק ! בהתחלה התחלנו בקורות והוא קצת היה מוזר חח הוא דילג ולא קפץ ! ואז פתאום הוא התחיל לקפוץ ולהתעופף באויר החתיךך הזה ! היה שיעור ממש טוב אני מרוצה ! *זכויות שמורות לגלי*
מהשיעור ביום שישי

עNבר

New member
../images/Emo203.gif תגידי מיכל..

איך את יכולה לרכוב על כזאת נמלה?! את ניראת יותר גדולה ממנו

H a d a S D

New member
לא מאמינה שאני רושמת פה..../images/Emo3.gif

אבל לא בגלל שהיה לי שיעור... אלה בגלל שרכבתי סוף סוף!! אחרי כל כך הרבה זמן שלא יכולתי לרכב!
יום חמישי
הכוונה הייתה לעבוד על הבהמות שלי,אחרי שאני אסיים להדריך... אבל אז לא היה לי חשק לקחתי את זהר (מנהלת האורווה) ועוד אחד ויצאנו לטיול, הוצאת מרץ לסוסים. ופתחנו!
אחרי כל כך הרבה זמן והיה כל כך כייף!!
יום שישי
הגעתי בערך בעשר לאוורוה רכבתי על פרג, והיה קשה!
כי הוא לא עבד בערך איזה חודשיים דרסז', ואז על וונדי. ואז החלטתי לנקות את האוכפים שלי
עד התלמידה שלי תגיע, וכמובן היא דפקה איחור!
אבל יצא טוב. כי בדיוק טל (מישהו שיש לו סוסה אצלנו והוא רוכב ווסטרן) רכב על הסוסה שלו ואז באתי אליו וביקשתי לעלות אליה. והיה הכי כייף בעולם
התחברתי לשורשי הווסטרן שלי!!! אני ממש צריכה לשקול לעבור ענף
יום שבת
הגעתי בבוקר עם אבא האכלנו את הסוסים עליתי לרכב על פרג, והיה הרבה יותר טוב!!
כזה מלך!! ואז עשיתי שיעור לאבא על וונדי ורכבתי עליה, וזהו!! בהחלט כייף לרכב אחרי כל כך הרבה זמן שלא רכבתי וביום שבת יש תחרות דרסז' אצלנו שארגנתי, מקווה שיילך טוב... וזיו מגיע!!! אז יהיו לי שיעורים!!!!
לכל מי שקרא.. ולא התייאש

soosapir

New member
וואי..

איזה סוס\ה יפה!... שלך? איך קוראים לו?(עם כתוב בהודעה הקודמת אז לונורא..חח..)

S H I L G I

New member
חחח היה מטורף

שיר ויעל היו עדות... בוא נגיד שב-5 דקות שרכבתי הספקתי לעשות מלא בלאגן והיתה נפילה מאד כואבת ועדיין כואב לי כל הגוף...הראש בעיקר [במזל לקחתי קסדה טובה כי בהתחלה לקחתי אחת ממש גדולה עליי ואמרתי שחפיף..וברגע האחרון החלפתי]

../images/Emo221.gifיום ד',ה' וא'../images/Emo221.gif

יום רביעי
אני לי כל כך מה ליכתוב אז אני ממש יקצר רכבתי לבד עבדתי עבודה די קלה בסוף עליתי על ארתור ואיתי עלה על וונדי והיא ממש ממש רחב וזה היה מפחיד בהתחלה הוא לא רצה לעבור לטרוט וממש בעתתי בוא ולחצתי וזה היה פשוט מצחיק
אחרי שהוא עבר לטרוט הרגשתי ממש מוזר כי יש לא צעד אחר משל וונדי או ג'ינג'י ועז עשיתי הרבה טרוט ישיבה והוא הלך ממש יפה על המתג (לפחות ככה מורני אומרת) והוא היה ממש חמוד ואז הוא בא לעבור לקנטר וירד לטרוט אז בסוף לא עשיתי קנטר פעם הבאה אני יצליף בוא על שהוא יעבור
יום חמישי
היה לי שיעור כל כך טוב מה שהיינו עובדות בחצי שעה עשיתי ב15 דק' ואז עבדנו פתיחות וסגירות בטרוט ובקנטר והיא היתה ממש בונבון גם היה לה ממש מצב רוח מדהים בקיטור יופי של שיעור
יום ראשון
עבדנו על דברים שאני לא עושה מדהים במיבחני דרס'אז ומלי עלתה כדי להראות לי את הטעויות שלי ואז עשיתי מה שמלי אמרה ווונדי היתה כל כך בוביק. בסוף עשינו את את המיבחן דרס'אז שאני יתחרה ביום שבת בלי ארכובות ווונדי פשוט הלכה מדהים(ענבר תמונות בבקשה)אחרי ענבר עלתה על וונדי.. ישש יש לי עוד 3 שיעום השבוע ואני מפסידה בית ספר יום שישי שזה היום הכי משמעותי כדי לירכב (הצעה של אמא שלי) תודה למי שקרא

למעלה