../images/Emo221.gifיום ד',ה' וא'../images/Emo221.gif
יום רביעי
אני לי כל כך מה ליכתוב אז אני ממש יקצר רכבתי לבד עבדתי עבודה די קלה בסוף עליתי על ארתור ואיתי עלה על וונדי והיא ממש ממש רחב וזה היה מפחיד בהתחלה הוא לא רצה לעבור לטרוט וממש בעתתי בוא ולחצתי וזה היה פשוט מצחיק
אחרי שהוא עבר לטרוט הרגשתי ממש מוזר כי יש לא צעד אחר משל וונדי או ג'ינג'י ועז עשיתי הרבה טרוט ישיבה והוא הלך ממש יפה על המתג (לפחות ככה מורני אומרת) והוא היה ממש חמוד ואז הוא בא לעבור לקנטר וירד לטרוט אז בסוף לא עשיתי קנטר פעם הבאה אני יצליף בוא על שהוא יעבור
יום חמישי
היה לי שיעור כל כך טוב מה שהיינו עובדות בחצי שעה עשיתי ב15 דק' ואז עבדנו פתיחות וסגירות בטרוט ובקנטר והיא היתה ממש בונבון גם היה לה ממש מצב רוח מדהים בקיטור יופי של שיעור
יום ראשון
עבדנו על דברים שאני לא עושה מדהים במיבחני דרס'אז ומלי עלתה כדי להראות לי את הטעויות שלי ואז עשיתי מה שמלי אמרה ווונדי היתה כל כך בוביק. בסוף עשינו את את המיבחן דרס'אז שאני יתחרה ביום שבת בלי ארכובות ווונדי פשוט הלכה מדהים(ענבר תמונות בבקשה)אחרי ענבר עלתה על וונדי.. ישש יש לי עוד 3 שיעום השבוע ואני מפסידה בית ספר יום שישי שזה היום הכי משמעותי כדי לירכב (הצעה של אמא שלי) תודה למי שקרא