מעב"ר

omer71

New member
חרא של שיעור

רכבתי על כרמל וברנעה לא היה משו למרות שזוריק אומר שהיה טוב איין כמו גו'ני דייקירי שלי רק איתה כייף

daniel1235

New member
אה וצריך לדעת לרכב על כל הסוסים

לא רק על סוסים אוטומטים כמו דייקרי

ram ram

New member
אהמ האמ!!

למה אטומים?! זה שהיא קצת דורשת זה לא אומר שהיא אטומה... ואל תחשוב שאני מגנה על עומר כי אני לא!!! אני סתם אוהבת להגיד שאולי ירביעו אותה עם פוקו/פאקו
((לא זוכרת את השם שלו)) החמודי!!!

ram ram

New member
מה לעשות עומר דניאל צודק...

צריך לדעת לרכב על כל סוס ואז שתרכב על דייקירי יהיה לך יותר קל איתה.... וחוץ מזה לי אפילו לא היה שיעור אלא רק ללמד את אורבך המוגבל מעגלים... הדבר הכי טוב שקרה הוא שקיררתי את הסוס החדש
... פוקו קוראים לו?! לא זוכרת... והיום גם לא היה לי שיעור אבל עבדתי על קצת מעגלים על הגמד של מרום גולן... הוא יודע יותר טוב אז היה יותר קל... ואז יצאתי עליו לטיול עם החוג של הילדים... שמעון הגיע והחזרנו את הסוסים... זה הכל.. נקווה שמחר לא יהיה גשם ואז אני אולי ירכב על טריוס
אם יביאו אותו לחווה...

...

היה דיעור יחסית חרא... הייתי על ליידי--- הסוסה הכי עצלנית בחווה..חח.. ולא קפצנו:( וסתם עבדנו על הישיבה( טוב נו... צריך מדי פעם לא?!חח..) ועשינו קצת קנטר..(שזה דבר שקשה לעשות איתה!...) אממ.. וזהו.. אהה.. ילדה אחת נפלה מנובה... והוא המשיך לרוץ כמו משוגע... וזהו.. ס"הכ היה בסדר..חח..

אויי נויהה כישרון שלי! איך זה קרה?!

תרגישי טוב בובההה ודברי איתי אני מתגעגעת =]

חחחח אני יודעת שאני כישרון פפ=\

נפלתי מBJ... כה אני יודעת שזה קשה ליפול ממנו מה אני יעשה?? אני כישרוןןן!! תודהה=]] כעע כמה זמן לא ראיתי אותךך??? חודששים בערךךך חח הגזמתי אבל אני ממש מתגעגעתת אלייך!! אני ינסה לתפוס אותך=]]

פפוניטה

New member
אחלה שיעור

אני רוכבת ברכיבה מערבית ויום שני היה לי שיעור די טוב! עבדנו חצי שעה על חימום ורכיבה בלי ארכובות. כמו כל שיעור החימום היה בלי ארכובות, רק הפעם הוא היה ארוך מאוד!!! ועבדנו על עוד דברים שלא עבדנו בדר"כ כלל בחימום-ליד הפוך...וכאלה. ושאר השיעור עבדנו על רולבק נכון-והיה לי ממש אחלה, ותאמת התכוננתי לשיעור גרוע!

גחצי

New member
שעור טוב על אלפרד! ../images/Emo6.gif

עברתי לרכב בקבוצה עם עוד שניים, ואף אחד לא אמר לי את זה, שבוע שעבר באתי לחווה והיה כתוב (ברשימה של מי רוכב על מי) שאני רוכבת עם אסתר ויוגב. אבל, לא היה לי זמן להגיד כלום, כי היה ממש בלאגן באותו יום, כי אחת המדריכות שרכבה בלי קסדה נפלה מפיקאסו, ופתאום היא לא זכרה כלום מהיומים האחרונים... היא כל הזמן שאלה איזה יום היום ומה קרה לה וכאלו... ואז אסתר נסעה איתה לבי"ח ויוגב ואני רכבנו. השיעור היה בסדר, אבל חשבתי שזה חד פעמי... ושבאתי בשיעור האחרון ראיתי שזה לא השתנה... אז שגמרתי להתעצבן על עופר שלא מודיעים לי כלום, אסתר אמרה לי שאני יכולה לרכב על אלפרד או על עזיז, ולקחתי את אלפרד שהיה מאוכף (לא היה כבר זמן אחרי כל הבלאגן). נכון מעצבן שעושים דברים כאלה בלי להודיע / לשאול? בשיעור היינו אני (על אלפרד), אסתר (על פאיקסו), ויוגב (על עזיז). ובמגרש היה גם את אלן שהייתה בשיעור לונג', את שיר שהמשיכה לעבוד עם אפצ'י אחרי השיעור, את אריאל שחימם לפני השיעור, ואת בר שרכבה על ז'אן. כל המגרשים היו רטובים והיה באלגן עם כל הסוסים באינדור... אז אחרי החימום (שאלפרד התחיל לזוז קצת סוף סוף, וראה מה קורה שהוא משחק משחקים
) חגית החליטה שכדאי שנלמד להסתדר ככה, עם שאל לשמאל והכל, אז עבדנו על תרגילים כמו אלכסונים, מעגלים, עקלטונים והכל על מסלול פנימי, ובזהירות על הלונג' של אלן... לאלפרד היה קצת קשה על דברים כמו חצי מגרש בפניות של 90, אבל עם קצת עזרה זה הסתדר... דווקא נהנתי בקבוצה, רק חבל שלא הודיעו מראש...
למי שקרא...

רכבתי על סנואי../images/Emo150.gif

היינו אמורים לקפוץ אבל משום מה עשינו פלאט.. הכל היה בוץ וחלק שלוליות וסנואי מידי פעם קפצה לי מכל מיני שטויות אבל היה נחמד.. עבדנו על פתיחת צעד בטרוט ובערך שעה רצוף רק עשינו את זה-טירוף!! כל הזמן חשבתי לעצמי "טוב זה הפעם האחרונה שהוא מבקש לפתוח צעד" ואז הוא ביקש עוד פעם ועוד ועוד וזה לא נגמר! אחרי זה עשינו קצת קאנטר ואז סנואי התחילה להתחרפן-באקים ולעמוד על 2 וכאלה..אבל התרגלתי משבת (סוסה אחרת שתמיד נותנן באקים..) וחוץ מזה היא כזו נוחה שבקושי הרגשתי שהיא עלתה על 2 אז לא היה נורא..ואחרי כמה פעמים כאלה היא נרגעה והלך טוב. ואחרי הקאנטר שוב עשינו פתיחת צעד 2000 פעם וזהו.. היה שיעור בסדר אבל דיי סתמי..לא למדתי הרבה..

למעלה