שעור טוב על אלפרד! ../images/Emo6.gif
עברתי לרכב בקבוצה עם עוד שניים, ואף אחד לא אמר לי את זה, שבוע שעבר באתי לחווה והיה כתוב (ברשימה של מי רוכב על מי) שאני רוכבת עם אסתר ויוגב. אבל, לא היה לי זמן להגיד כלום, כי היה ממש בלאגן באותו יום, כי אחת המדריכות שרכבה בלי קסדה נפלה מפיקאסו, ופתאום היא לא זכרה כלום מהיומים האחרונים... היא כל הזמן שאלה איזה יום היום ומה קרה לה וכאלו... ואז אסתר נסעה איתה לבי"ח ויוגב ואני רכבנו. השיעור היה בסדר, אבל חשבתי שזה חד פעמי... ושבאתי בשיעור האחרון ראיתי שזה לא השתנה... אז שגמרתי להתעצבן על עופר שלא מודיעים לי כלום, אסתר אמרה לי שאני יכולה לרכב על אלפרד או על עזיז, ולקחתי את אלפרד שהיה מאוכף (לא היה כבר זמן אחרי כל הבלאגן). נכון מעצבן שעושים דברים כאלה בלי להודיע / לשאול? בשיעור היינו אני (על אלפרד), אסתר (על פאיקסו), ויוגב (על עזיז). ובמגרש היה גם את אלן שהייתה בשיעור לונג', את שיר שהמשיכה לעבוד עם אפצ'י אחרי השיעור, את אריאל שחימם לפני השיעור, ואת בר שרכבה על ז'אן. כל המגרשים היו רטובים והיה באלגן עם כל הסוסים באינדור... אז אחרי החימום (שאלפרד התחיל לזוז קצת סוף סוף, וראה מה קורה שהוא משחק משחקים
) חגית החליטה שכדאי שנלמד להסתדר ככה, עם שאל לשמאל והכל, אז עבדנו על תרגילים כמו אלכסונים, מעגלים, עקלטונים והכל על מסלול פנימי, ובזהירות על הלונג' של אלן... לאלפרד היה קצת קשה על דברים כמו חצי מגרש בפניות של 90, אבל עם קצת עזרה זה הסתדר... דווקא נהנתי בקבוצה, רק חבל שלא הודיעו מראש...
למי שקרא...