מעב"ר

חרא של שיעור...../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

אחרי איזה חודשיים שלא עליתי על אלפרד, סוף סוף עליתי עליו. אני אמורה להיות מאושרת, לא?... אז מסתבר שלא. היה אמור להיות לי שיעור דרסז' ובמקום זה קיבלתי שיעור רודיאו. אלפרד שם עליי קצוץ כלללל השיעור! ונפלתי. וכואב לי הגב עדיין. ובגלל שבשיעורים הבאים אני אמורה להתכונן לתחרות פנימית שתהיה אצלינו אני כנראה לא אחזור לרכב על אלפרד בזמן הקרוב...
אין לי מזל איתו-מתוך ה-5 נפילות שהיו לי עד היום, 4 היו ממנו. וגם אם יום אחד אני אחזור לרכב עליו, כבר אין לי ביטחון. אין לי אומץ אפילו לנסות.

היה לי שיעור טוב מאוד על פו ../images/Emo99.gif

אחרי שנפלתי ממנו לפני איזה חודש נפילה קשה עליתי עליו אתמול והיה ממש טוב ... בהתחלה התחלנו באיזה 8 קורות על הריצפה ואז ל - 7 קורות ומכשול ולא קפצנו גבוהה כי עבדנו על יציבות קפצנו בלי ידיים בהתחלה היה ממש טוב רק שפו קפץ גבוהה והיה כיף לקפוץ איתו! רק שאחר כך היא העלתה בגובה וקצת איבדתי שווי משקל וכמעט עפתי פעם אחת אבל חוץ מזה היה ממש כיףף ואני מרוצה מאוד מהשיעור ! יש לי תמונה אבל אני יעלה אחר כך כי אני לא בבית עכשיו...

JuSt A d i

New member
טיול../images/Emo41.gif

יצאנו לטיול בשלב מסויים התחיל לרדת עלינו מבול!!!!! עברה רכבת עשינו לאנשים שלום
חח אם מישהו נסע מהרכבת מב"ש לת"א וראה קבוצת רוכבים עם סוסים עושים שלום אני הייתי שם

עדימ

New member
מג'יקו צולע ורגלו מנופחת../images/Emo7.gif

אז בעצב רב עליתי על ספוט שהיא ממש לא נוחה לי אבל הייתי חיבת כיאלו גם בשביל הרכיבה עצמה. אז עשיתי שיעור לונג' שזה כלל הרבה מתיחות גמישות שיווי משקל וכו. מה שגיליתי זה שישבתי עליה יותר טוב מבעבר אבל עדיין היא ממש לא נוחה לי. אז אח"כ הלכתי למג'יק באורווה וגירדתי אותו ואשיתי לו שייאצו ושיחקתי איתו וזה. אז הבת של קטי אמרה שהוא ממש נרדם לי ביד וצילמה כמה תמוונות שלנו ביחד מאוהבים בפלאפון והיא תעביר לי מחר או משהו שאני יעלה לכאן. זהו נקווה ששישי שבת מנוחה עשו למג'יק טוב

שירלי317

New member
סופסוףףףףףףףףף

סופסוף שעור... יצאנו לטייל.. אני על זוהרה והדס על זהרני.. היה מבדר.. עברנו בנחל.. עלינו עליה מטופשת וזוהרה השמנה דפקה כמה בקים הזויים.. סך הכל היה טוב.. גם הייתה לי אחלה שיחה עם הדס (המדריכה שלי) והיה מעולה
חוצמזה.. ראיתי את קים, והוטרינר בא לבדוק אותה.. הכל היה טוב.. הלך בסדר.. חוצמזה שהיא הייתה נורא חמה כי היא הייתה מלא זמן בתא.. והם בקושי מטפלים בה.. והיא בכלל התחרפנה.. וכל הזמן צהלה לאמא שלה שנשאר בתא.. ומה שכן, אחרי שהוטרינר עשה לה כל הכיפופים והכל.. אז היא צלעה על רגל אחת.. (אחרי שלקח לו שנה להצליח לכפף לה את הרגל למספיק זמן בלי שהיא תקפוץ על שתיים וכמעט תהרוג אותו המשוגעת..) אז יש לה משו ברגל.. יכול להיות שזה סתם מכה או דלקת קלה... אבל הוא יבדוק אותה שוב עוד שבוע.. אחרי שהבעלים שלה יתן לה איזה תרופה... ונקווה לטוב! תחזיקו אצבעות!!
דרך אגב.. הייתה לי ציפור ליום אחד.. אבל בירדי גו ביי ביי! =/ מי ידע שחוחית זה מוגן?!

fliperit

New member
טיול על פליפ...

כשהגעתי אליו הוא היה די לחץ, כי שניה לפני זה הוא נגע בחוט חשמל (במתח נמוך...לא לדאוג), ורציתי לרכב עליו ביחד עם חברה, אבל החלטנו קודם להוציא לו מרץ לפני שעולות עליו 2..אז כל אחת יצאה ועשתה קצת קאנטרים, ואז עלינו עליו שתינו והיה טיול ממש כיף...

stary1

New member
../images/Emo55.gifמנצר?P:

תמונות שצילמנו לפני כמה תחרויות במצלמה של חברה של חברה(
)שלי..האיכות לא משהו בגלל המצלמה,אבל למי אכפת?חח

מה הקשר??

זה שהן עלו עליו 2 זה לא אומר שהם "חאפריות" זה לא שהן עושות את זה כל יום וחוץ מזה חאפר זה גם הדיבור שמתווסף לזה..

fliperit

New member
אני הכי לא חאפרית..וזה לא קשור.

סוס שסוחב 100 קילו (שזב טיפה פחות ממה שאני וחברה שלי שוקלות ביחד) זה כמו שאני אסחוב תיק ששוקל 10 קילו, ועוד אצל הסוס המשקל מפוזר על שטח גדול יותר. אני עושה את זה ברך פעם בשבוע...אבל זה רק לתקופה של הפגרה..

למעלה