מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה שנה טובה
.

horse 1212

New member
=)

התאמנו לתחרות שמחר(פנימית)והיה ממש טוב
,התאמנו על המבחן ואלינור אמרה שאם אני ארכב ככה מחר אז אני בלי בעיה לוקחת 1... =] זהו.. תאחלו לי
מחר!=PP

fliperit

New member
היה פאאאאאאאאן

אני ונטע יצאנו לטיול על פילפ (בהתחלה אני הייתי על התחת, ואח"כ התחלפנו..). הוא היה כזה בובון!!!!!!! חמוד.. וכשחזרנו ארז שחררנו אותו בחצר וישבנו עליו בלי אוכף..ועשינו "בוקים" אחת לשניה...

שירלי317

New member
שעור חביב..

הגעתי לחווה והמצב רוח השתפר.. זה טוב.. אממ.. השעור היה חביב למדיי.. הדס אמרה לי לעשות איזה תרגיל שהמטרה שלו הייתה כנראה ללמד את נייט לעשות פליינגצ'יינג'.. ובהתחלה לא הבנתי מה היא רוצה.. ואפילו לא שמתי לב כשהוא החליף רגל..חחח.. חמודי... אני גאה בשמנמן.. אממ.. אולי מחר יהיו לי סופסוף מלא תמונות של קים ושלי על נייט מהשעור לפני שטסתי ומהיום.. צריך לפתח.. אממ.. חוצמזה היה שעור ממש סבבה.. אממ.. הדס הקריאה לי מן מבחן דרסז' רמה א'.. אבל לא הלך משו.. אבל בסוף השעור עשיתי הארכת צוואר ובסופו של דבר היה נחמד ביותר.. בקיצור יום חביב.. ואממ.. בורקס זה טעים..

שירלי317

New member
בהחלט..

פוני איסלנדי מתוק.. חח.. טיול בשלג זה כיף.. היה מעולההה... קוראים לו גלואי (כמו דבק.. LOL)

שירלי317

New member
יאפ

לא טועה בהחלט.. זה בצל אמ זה אוסטריה.. בהרים.. מקום מדהים.. אבל קררררררר מינוס 20 מעלות דאמיט!!!

snow snow

New member
הזוי הזוי והזויי

יואוו עלינו והיה בסדר פתאום מור אמר להוריד ארכובות..אז רכבנו בלי ארכובות והיה מצחיק...ואז התחלנו לקפוץץ~בלי ארכובות~והיה מבדרר ביותר חחחחחחחחחחחחחח

DiMi DiMa

New member
חעחעחעחע

ואני קפצתי עם בגלל שהיה לי דיל עם מור - אם אני יושבת פרפקט פעם אחת כל הליין אני שמה ארכובותתת.... והצלחתי 3 פעמים!!! יאאא מאן!!! אני היחידה שניצחתי אותו!!! ומאיה נדפקהה קפה אוקסר 90-100 בלי ארכובות!!! ואחותי נפלה... פחחחחחח קר אני שרדתי....=]]]]]]

SkAzi w

New member
../images/Emo68.gif

שיעור כל כך רעע אבל כל כך טובב.... חחחח כניראה לא הבנתם .. אז ככה רכבתי היום על תומס הקטן שלייי והיתחלנו ליקפוץ בהתחלה הכל הלך טוב אותם טעויות כרגיל .. ואז נועם החליט שנימאס לו שאני קופצת בקו יש ועושה פניות גדולות אז הוא אמר לי לעשות מסלול שלבוא למכשול צריך מהצד... כאילו ממש מהצד וישר אחרי הפניה צריך לעשות פניה חדה למכשול הבא........ השיעור נימשך אולי שעה ו20 דקות עד שהצחלתי לעשות את זה... לא מעולה אבל הצלחתי ... ואני הכי הכי גאה בעצמי...

fliperit

New member
טיול כיייייייף

יצאנו 4 אנשים על 2 סוסים (אני והבעלים של פליפ על פליפ, וחברה שלי ועוד ילד אחד על הסוסה שלו)...והיה כ"כ כיף!!!!! פליפ היה כזה חמוד!

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifלא האמנתי,

שאי פעם אני אכתוב שוב את המשפט הזה, אבל- עליתי על שינצי. והיה מדהים. אני כלכך אוהבת את הסוס הזה.. אני לאדעת מה הייתי עושה אם בסוף הוא כן היה הולך. אין לי כוח לפרט.. דאמט, כלכך התגעגעתי אליו

למעלה