מעב"ר

horse 1212

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif

סתם יום שני היה קפיצות על שושניקק
והיה ממש נחמד..=)) בהתחלה עשינו קצת חימום ואז התחלנו עם איזה איקס ואז הוספנו לו עוד מכשול..יצא איזה מן קומבינציה כזאת שצריך להכניס בה 5 צעדים בהתחלה לא ממש הצלחתי ואז גם לא קמתי וכמעט נפלתי=PP..אחרי זה עשינו משסלולון של 60 משו מסכן כזה שהיה ממש טוה חוץ מעוד קצב שהיה צריך להוסיף..אחרי זה אלינור הגבייה לאיזה 70 והיה ממש טוב ועשינו אותו עוד כמה פעמים וכמובן שהיה חסר קצבבב..
ואז היא הגבייה עוד ואני ישר כזה לאלאלאלאלא טוב לאנורא זה היה 80 ככה והיה חסר עוד פעם קצבבב וכמובן שאני ואהוד שמים זין על מה שאלינור אומרת כבר חצי שיעור
אבל בלי להעליב
והיא טוענת שאנחנו מזיינים לה ת'שכל כל שיעור מחדש אבל בקטנה...=P וכמובן שזה היה צריך לקרות מתישהו ומה קרה???אהוד נפל מחוסר קצב במסלול..ואני צחקתי עליו
ואלינור כזה:"אני אמרתי לכם!!אין לכם קצב בגרוש ואני אומרת לכם את זה בר שיעור שלם!!אתם סתם מזיינים לי ת'שכל כל השיעור בלי להקשיב"חיחיחי לא נורא... יש עוגה שבוע הבא..
שמייניםםםם

horse 1212

New member
אה ושחכתי להוסיף ש...

זה לא שאנחנו מזלזלים באלינור,להפך,אנחנו ממש מעריכים אותה!
פשוט לא יודעת מה קרה בדיוקאבל באותו זמן לא הכי הקשבנו לה..
מה שאנחנו בכל שיעור עושים!!!

PinkHorse

New member
עוגה?! פאן פאן פאן../images/Emo9.gif.

וגלי אין דבר כזה קומבינציה עם 5 צעדים.

horse 1212

New member
../images/Emo3.gif

אז אני לא יודעת איך קוראים לזה אבל זה היה משו מפחידדד..!!

olivia 4 ever

New member
ME [[=

היה לי שיעור על תם .. קפצנו בהתחלה נועם שם לי אפרייט נמוך וכל הזמן הגביה עד שזה הגיעה ל 130 .. ואחרי זה הוא נתן לי לעשות מסלולון של 3 מכשולים של 130 .. ואז הוא השאיר 3 מכשולים של 120 ואת כל הזאר הוריד ל 70 80 ועבדנו על להאט את תם לפני מכשול שלא ירוץ כמו משוגע .. ( כמו כל שאר המסלולים המטורפים שהיו לי איתו ) והיה ממש טוב .. חוץ ממכשול אחד של אוקסר שכל הזמן קמתי לפניו והוא סירב וקפץ מהמקום עד שפעם אחת ישבתי עד הסוף והוא קפץ כל כך גבוה עד שהרגשתי כאילו אני עפה וכמובן אחרי זה נפלתי לו על הצוואר .. אבל חזרתי לשבת ...אז לא תיהייה עוגה..

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

=]]] שיעור דראסז'- בחימום היה מעולהההה עד שנקראה הרצועה של הארכובה (אני שמינה באמת!) ולא ידענו מה לעשות אז קיצר נועה הורידה לי גם את השנייה והיה לי שיעור בלי ארכובותתתת היה קשההההה אבל טובב! בעעעע כואבים לי עכשיו כל השרירים!

A z a r o

New member
בעעעע

עוד נפילההה חעחע מסטארררר היה שיעור נחמדדד חוץ מזה שנפלתיייי בעעע כואבת לי הכתף ואני צריכה ללכת לעשות צילום....... אבל חוצמזה היה בסדר...{בערך}

netapet2

New member
היה גדול ../images/Emo3.gif

קפצתי 80-90
סוף סוף
חח... היה מצחיקקקקק... וקורע... רק תהילה ונורית יבינו
... חחח... ולי לאאא קוראים מאמי (גם נורית ותהילה רק יבינו...)

למעלה