מעב"ר

ram ram

New member
לא היה שיעור היום אבל..

רכבתי עליו את הטיול שהיה בלי אוכף ((כי לא היו מספיק אוכפים... קבוצה גדולה..)) והוא היה כזה מתוק!! חמוד אחד!!!! היה מזה אחלה!!!! יש לו צעד יותר נוח בלי אוכף מאשר עם!!! צ'ים צ'ים אהובי!!!!

stary1

New member
../images/Emo55.gif

סתם בא לי לכתוב^^ אלינור באה ויצאנו לרכב לירדן ביחד..פעם היא ופעם אני..ואפילו ניסינו ביחד אבל זה לא נראה הכי טוב ולא היה הכי נוח
- אז ויתרנו. בחוץ עבדתי מעט על פליננג צ'יינג'- הוא פשוט מלך בזה כשהוא לא במנאזW
(מוכשר שלי!). אח"כ פגשתי רוכב מסוים שהכרתי ודיברנו והסוסה שלו כלכך השתנתה
כשחזרנו לחווה יפעת ונעמה הציעו לנו לרכב על שאק וונוס..אז אני התחלתי עם הקוורטרית והתחברתי לשורשי הווסטרן העתיקים שלי שמיום ליום נקברים
ואלינור עשתה לונג' על שאקיל ונראה לי שהיא נדלקה על סוסים ערביים בגללו
אחרי קצת מעברים מטרוט לקאנטר וקוולטים נתתי אותה ליפעת ועליתי על שאק..פאק,איזה הבדל מטורף=| עשיתי איתו מעבר מהליכה לקאנטר ומעמידה לקאנטר ואז כבר ילנה הגיעה אז קיררתי אותו מהר ושיחררנו אותו להתגלגל.. אז הגעתי למסקנה שאם כבר אלינור שם אני חייבת לנצל אותה כדי לעשות אחת ולתמיד לונג' על סטאר!!!! אז מיד הכנסתי אותו למנאז' וחיברתי אותו ללונ'..עליתי עליו והתחלנו בהליכה ואז עברנו לטרוט בלי ידיים..ברגע שהוא כבר עבד מעולה מאחורה אספתי את המושכות והוא מיד התכנס אלי
. אחרי 10 דקות בערך של לונג' רכבתי עליו טיפה משוחררת ונתתי לאינור לרכב עליו טיפה ואז כבר היה חשוך אז קיררתי אותו והכנסתי אותו ללילה בתא שלו ושמתי לו אוכל. אני פשוט מאוהבת בסוסיק הטיפש הזה

טוב היום יש לי שיעור קפיצות

הולך להיות אחד הטובים אני ידאג שיצלמו אותי ויהיו תמונות בערב

אחלה עוגה !!!!

היא היתה ממש טובה וגם יפה (הציור של הסוס) ושחכתי תמצלמה בחווה אז אני יעלה מחר תמונות השיעור התחיל זוועה ובסוף היה בן זונה !!!

Noa Geva

New member
ת'נקס../images/Emo13.gif

אז זאת בעצם עוגת שוקולד רגילה שציפיתי אותה בבצק סוכר. אח"כ העברתי עליה ציור שציורתי על דף (עם עפרון B6) עברתי על קווי המתאר עם טוש שחור אכיל, ואח"כ צבעתי עם צבעי מאכל.

שירלי317

New member
שעור על נייט, היה פצצות!

היה לי אחלה שעור.. למרות שרציתי לעבוד עוד קצת על הקנטר אבל השמנמן התעייף וכבר היה חצי מת.. בתחילת השעור ממש קצת ישבתי לו על הפה ונשענתי על הידיים פתאום.. אין לי מושג למה.. כבר הרבה זמן שלא חזרתי לישיבה הישנה שלי.. אבל אחרי איזה 10 דקות הדס קצת נכנסה בי בקטע הזה אז הישיבה שלי בשניה השתפרה והוא סופסוף עבד לי עגול ליותר מחצי שני..חח.. והוא כזה חמוד.. היה לי קנטר פשוט מושלם! חוצמזה שהרגל שלי לא הייתה טוב בארכובה אז לא הייתי מרוכזת פתאום והוא נפל לי קצת לטרוט.. אבל אפילו הדס אמרה שזה הקנטר הכי טוב שהיה לי עליו.. וממש קשה לו בקנטרים בגלל שהוא יחסית חלש.. אבל הוא עשה קנטר ברלקס (לא משנה שקנטר לפני זה הוא הוציא את כל האגרסיות בכמה באקים חמודים.. אבל זה לא כמו הבאקים של זוהרה..חח בקיצור היה ממש יום נחמד.. למרות שהייתי בבית רק לעשרים דקות עד עכשיו ואני מסריחה לגמרי וגובעת ברעב.. אז אני אנטוש לאכול! איזה כיף, ב11 לינואר מורידים לי את הריבועים והרסן סופסוף! אחרי 3 וחצי שניםםםםםםםםםםם אבל שמים לי פלטה.. (חפיף..) אז בתאבון לי.. אולי תהיה לי סוסה בשם קים!

wildrider

New member
ואואו כמה זמן לא היה לי שעור..

ויותר מכך כמה זמן לא כתבתי פהחחח בקיצור היה בנזונה פעם ראשונה מאז הפציעה של רוקי שאנחנו עושים מסלול ! והיה מדהים.. אפרייט דאבל וחומה היא ממש טוב.. רוקי קצת היה נלהב אבל נוותר לו הרבה זמן לא עשה מסלול...

גילי 13

New member
חרא של שיעור!!../images/Emo31.gif

בחיים לא היה לי שיעור כל כך רע!! זה היה פשוט נורא!

בא ליייי

יום ראשון
היה ממש טוב
רכבתי על קלי כי בילבוש צולעת
עשינו דרסאג'..... כזאת חמודה קלוששש
יום שלישי|
רכבתי על גולדי כי עודד שכח לרשום אותי ברשימה והיא הייתה הסוסה היחידה הפנויה.... היא הייתה מאמי אבל היא הייתה קשה על הפה כי לא עובדים איתה עבודה כזאת קשה עבודים איתה המתחילים והיא רגילה לעשות מה שבא לה אבל היא חמודה..... היה בסדר.... גולדי היא סוסה נשמה היא רגועה כזאת גם עובדים איתה לרכיבה טיפולית..... כיף לפעמים לרכב על סוסים כאלה..... עבדנו בעיקר על בכיפופים להוציא את הסוסים החוצה שיהיו כאלה בננה..... עשינו מעגלית ואקלתונים(ככה רושמים??) וזהו..... בקנטר אני תמיד עם גב קדימה אז כזה ניסיתי לא להיות עם גב קדימה אז הייתי עם גב אחורה פתאום אני קולטת את עצמי עם גב קדימה...חחח זה היה מצחיק...... גם יום שלישי בילבי צלעה.... מקווה שבחנוכה תיהיה תחרות...... ושבילבי לא תצלע..... כל הסוסים שאני אוהבת ורוכבת עליהם קבוע פתאום ילדה אחת רוכבת עליהם הם מתחילים לצלוע... גם דניאלה רכבתי עליה פתאום היא רכבה עליה והיא צלעה..... חחחח אבל זאת לא אשמתה כפה עליה

A z a r o

New member
בעעעעע

נפלתי אתמול מפיטרררר בעעעע הכל אבל הכל תפוס לייי קיבלתי מכה בבטן בכתף וברגל ירד לי דםםם בעעעעעעעעעעע אבל אחר כך היה ממש ממש בסדררר!!!

למעלה