מעב"ר

חחחחח תודה../images/Emo3.gif

המ...אחרי השיעור קפיצות האחרון (שלישי), שהיה זוועת עולם, החלטתי לעשות גם דרסאז' לפני התחרות עם נופרייייי הכוסיתתתתתת! הממממממממ......בהתחלה עשינו שחרור ואז שאספנו אותם היה לי ממש קשה, במיוחד בקאנטר, כי הוא פשוט ממש נשען לי על היד. אז תמי נתנת לי כמה תרגילים מעולים לעשות כדי להוריד אותו מהיד וזה הלך מעולה. ואז הוא כבר עבד מעולה מבחינתי והיה ממש קל על היד. ואזזזז עשינו קצת קאונטר קאנטר. ובפעם ראשונה שניסיתי לא הייתי מספיק ברורה אבל אח"כ הלך מעולה. והסוס הזה כישרוןןןן! וזהוו....חוץ מזה שניסינו לעשות תרגיל ואדמייר התחרפן אז ויתרנו.

שירלי317

New member
../images/Emo9.gifניייטייי

שוב שעור על נייטי הקווטר המתוקייי והפעם היה הרבה יותר טוב.. כי הייתי עם דורבנות... (דורבנות פלסטיק מצחיקות.. אבל זה גם משו..חח) ולשם שינוי הרגשתי שהישיבה שלי ממש השתפרה ושאני יושבת ממש זקוף.. איזה באסה שאין לי תמונות.. אני צריכה למישהו יבוא לראות אותי מדי פעם ויצלם קצת... חח... אממ... חוצמזה היה ממש סבבה.. ובקנטר הצלחתי קצת להרים אותו למרות שהוא דפק ספידים חבל על הזמן ובאחת הפינות הרגשתי שעוד שניה אנחנו נופלים ביחד..חח.. אבל סך הכל היה חביב.. עלה לי רעיון... חשבתי אולי לשקם סוס מהמחסה לחיות גדולות של דגני בראשון.. זה אולי גם יקדם אותי וזה גם פחות או יותר מווה.. אממ.. ממליצים? הצעות? כי חשבתי על זה וסוס מתאים שיודע את העבודה אני לא נראה לי אמצע בקרוב.. וסוס ירוק אני יכולה למצוא אבל במחיר הרבה מעל התקציב שלי.. אז אולי זה דווקא רעיון טוב.. וזה גם יתרום לי, לסוס ולמחסה שם.. שאני בכלל שוקלת ללכת להתנדב שם במסגרת המחויבות אישית... סוף שבוע רגוע לכולם! וגיאצי, אם אתה נכנס תן לי צלצול בקשר להערב...

Blue Eyessss

New member
לדעתי..../images/Emo47.gif

אני לא יודעת מה זה המחשסה הזה.. אבל אני מניחה שסוס שמסוגל לעבוד לא תמצאי שם... זה לקחת סוס ולהשקיע בו המון המון המון זמן כסף והמון אהבה בידיעה שיכול להיות אחרי שתשקמי אותו הוא לא יהיה מסוגל לעבוד ,וסביר להניח שיהיה לו הרבה טרואמות....אז כדאי שתשקלי מעשים

שירלי317

New member
אממ..

לקחתי את זה בחשבון.. וזה שיקולים שלי ושל אמא שלי.. ונראה.. בנתיים אני מנסה לחשוב על האפשרויות שלי... נראה.. זה תלוי מה אני אמצא...

DiMi DiMa

New member
לא הייתי...:'(

הייתי חולה...אני גם עכשיו... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifבעעעעעע

ג'סי תרגישי טובבבבבבב גמאני חולה=/

fliperit

New member
אחרי שלא רכבתי מיום שישי הקודם...

ואתמול היה היום הכי רע בחיים שלי!
היום היה יום טוב!!!!!!! הוא התחיל בזה שירדתי ב2 וחצי קילו!!!! והמשיך בזה שהכתי לרכב על פליפ בבית החדש...הוא היה *קצת* מפגר..אבל לא נורא!

פייין המתוקה!

בחווה שלנו יש סוסה שקוראים לה פיין, וכולם כל הזמן רוצים לרכב עליה..והיום רכבתי עליה..איזה כיף=), היא עושה קאנטר כ"כ מדהים....חולה עליה!! בדרך כלל השיעורים שלנו הם אותו דבר כל הזמן... אתם יודעים, מה כבר אפשר לעשות ברכיבה מערבית?!

fliperit

New member
אמממ

ריינינג, פלז'ר, טרייל, קאטינג לא חסר מה לעשות ברכיבה מערבית...פפפחחחחחח

shir gr

New member
יווו מזה מה כבר יש לעשות?!?!?!

תגידי לי את באמת רוכבת?? איפה את רוכבת שאתם עושים כל הזמן אותו הדבר??? אני לא מאמינה שרוכבת ווסטרן אמרה את זה!! יש ריינינג יש טרייל יש פלז'ר יש הורסמנשיפ קאטינק ועוד ...!!!

נפלתי -וזה עדיין כואב ../images/Emo7.gif

מתרגשת -מעב"ר ראשון שלי יום חמישי- רכבתי על קוניאק (פעם ראשונה שלי איתו) בחימום היה ממש נחמד אבל בקנטר לא הצלחתי לשבת עליו עמוק. עשיתי קצת מעגלים והחלפות כיוון ואז התחלתי לקפוץ. קפצתי מכשול קטנטן ובפעם השלישית קוניאק התחיל לרוץ ימינה ואז שינה כיוון לשמאל ואז נפלתי (על הראש והגב). אח"כ עליתי עליו שוב ואיך שעליתי עליו (עוד לפני שהספקתי להכניס את הרגליים לארכובות) הוא ניסה להעיף אותי שוב אז החזקתי לו בצוואר. ואז התיישרתי והמשכתי את השיעור כרגיל... נ.ב. תודה למי שתפס את קוניאק יום שישי רכבתי על סקוטר וכל הגוף שלי כאב מהנפילה
אבל היה שיעור ממש נחמד. וקפצתי מכשול קטן.

למעלה