מעב"ר

fliperit

New member
יש 2 חוות בארץ עם גג ....

נצר ותל מונד (אולי יש עוד 1 או 2)...אבל אין אף חוותץ ווסטרן עם גג..

fliperit

New member
אררר שוב התבטל!!!!!!!!!!!!!!!

בגלל שאחד הסוסים צולע...ואין לי על מי לרכב!!! שונאאאאאאאאת אז זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נפלתי../images/Emo122.gif

טוב, כל השיעור מההתחלה ועד הסוף סזר שם עלי ז*ן... ואז הוא החליט שבא לו להתחיל לסרב לי אז הוא סירב וסירב וסירב ועוד קצת סירב עד שעשיתי מה שרועי אמר לי (אם הוא מושך חזק ימינה אז למשוך אותו שמאלה וההפך) והוא עשה לי פליינצ'יינג' עם קפיצה כזאת קטנה...איבדתי את הארכובה+שיווי משקל כל צעד עפתי עוד טיפה שמאלה עד שהגעתי למצב שאני תלויה עליו עם רגל שמאל ועם המושכות. ואז הרגשתי את רגל ימין נתקעת בגדר והוא התחיל להגביר קצב (כן סזר, תתלהב, למה לא?!) אז פשוט שחררתי את רגל שמאל מהארכובה וניסיתי לעצור תוך כדי עמידה (גרירה חחח)...ראיתי שזה לא עוזר אז פשוט עזבתי מושכות עשיתי גלגול אחורה וקמתי חחחח ואז עליתי שוב וקפצתי וזהו חחחח

olivia 4 ever

New member
שיעור אם מור ונויה ..

יום ראשון .. : אם מור ונויה קפיצות על אוליפיה.. נפלתי
בהתחלה קפצנו ואז באתי לשער ואחרי השער היא פשוט דווקא לי ברקס עם הרגליים הקדמיות ואני עפתי קדימה .. יותר נכון עשיתי 360 מעלות באוויר.. ואחרי זה עליתי ועשיתי 3 מכשולים מושלם .. (:) יום שני: שיעור על תם .. היה מעולה קפצנו מסלול והיה ממש ממש מדהים .. ללא הפלות סירובים וזה היה מסלול קשה .. אפילו נועם אמר.. אני ממש גאה בעצמי .. ונועם כל הזמן אמר לי שממש ממש הישתפרתי ..

olivia 4 ever

New member
חחח...

עדיין כואב לי !!! כואב לי הטוסיק ..
ורכבתי היום והיה זוועה !!!!!! פשוט זוועה.. !!! ארררררררררררר יצאתי בוכה !

שיעור קפיצות אחד מהצחיקים

עזבו שזה שיעור שלישי שלי בקפיצות קפצתי אוקסר מטר אין זה היה בן זונה אחרי זה באתי לאפרייט של מטר גם מעל המכשול ברחה לי הרגל מהארכובה ושהסוס נחת כימעט עפתי ממנו הייתי כולי על הצד אין זה היה מצחיק אפילו המדריכה שלי צחקה עלי חחחח אין עליה אחלה מדריכה ! אבל הכי חשוב בסוף לא נפלתי ממנו !!!!

snow snow

New member
יואוו שיעור בין הטובים=]]]

היה מושלמייי=]]] בחימום הי טוב מאד עבדתי איתה על מעברים שהיא לא מתקצרת והיה טוב מאד
ואז קפצנו אין אנד אווט|ככה כותבים חחח?!!?|וצעד קפיצה ואז עוד צעד ... חחח והי מושלמייי והגענו למטר עשרהה ככה=]]]] יומשבתת תחרותתת:) יאיייי בהצלחה לי ולכולםםם

cavallo

New member
איזה שיעור...../images/Emo9.gif

רכבתי על סקוטר בהתחלה הוא זז נורא לאט אבל בסוף זה הסתדר
אחרי זה עשיתי קפיצות והיו כמה פעמים ששכחתי לעשות ישיבת קפיצות חחחח
סקוטר סירב לי פעמיים אבל זה היה באשמתי,כי שכחתי להצמיד רגליים
אממממ כמה חבל שהוא מפחד מסוסים,כי כשסיימתי קפיצה היה סוס שעבר ליד וסקוטר נבהל וכל הגוף שלי עף ימינה,אבל הצלחתי להישאר למרות שהוא עשה לי גם פירואטים
מסכנה מאיה חחח היא כל כך רצתה עוגה

נפלתי מקוניאק ../images/Emo178.gif

מתרגשת -מעב"ר ראשון שלי
רכבתי על קוניאק (פעם ראשונה שלי איתו) בחימום היה ממש נחמד אבל בקנטר לא הצלחתי לשבת עליו עמוק. עשיתי קצת מעגלים והחלפות כיוון ואז התחלתי לקפוץ. קפצתי מכשול קטנטן ובפעם השלישית קוניאק התחיל לרוץ ימינה ואז שינה כיוון לשמאל ואז נפלתי
(על הראש והגב). אח"כ עליתי עליו שוב ואיך שעליתי עליו (עוד לפני שהספקתי להכניס את הרגליים לארכובות) הוא ניסה להעיף אותי שוב
אז החזקתי לו בצוואר. ואז התיישרתי והמשכתי את השיעור כרגיל... נ.ב. תודה למי שתפס את קוניאק

למעלה