מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה אני יודעת שאני קרציה, אבל: כל מי שהתחרה בתחרות ביגור/מתכוון להתחרות [מדברת על קפיצות בינתיים] בעונה הקרובה, בבקשה שיכתוב לי לאייסיקיו 312774835/מסנג'ר [email protected]/מסרים/אימייל [email protected]

A z a r o

New member
שיעור על הפניםםם

בעעעעע רכבתי על סטאר וכלום לא הלך לי איתה טובבב אררר כל כך לא מסתדרת עם הסוסה הזאתתתת!!!!

snow snow

New member
יואוווו שיעוןר פצצתי../images/Emo9.gif

התחלתיחימום והיה ממש טוב היא הייתה מאד רגועה וממושמעתת
ואז בקפיצות התחלתי חימום וזה על מכשול של איזה חמשים סנטימטר
ומור העלה את זה לאט לאט ורותי ההיייתה הכי מושלמת ביקום .. אחרי זה עשיתי מסלולון והיה ממש ממש טוףף לעומת פעם קודמתת וקפצתי מטר עשרה עשרים ככה והיה הכיי טובבב בעולםם
אין עליה פשוטטט מקווה שיהיה הכי טוב מחר ומחרותיים
טפו טפו טפו

DiMi DiMa

New member
יאייי!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בגלל שדימי לשי עדיין צולע על רכבתי על סוס שקוראים לו שלמה...
בשיעורים הראשונים לא היה לי כל-כך טוב איתו... אבל היום היה מושלמי!!!! אההה ד"א אני יוצאת איתו לליגת ביצפר צחוץ לתחרות במטר...
:p הוא היה כזה טוב בהתחלה הוא פחד קצת ואחרי זה היה מושלםםםם
אממממממ בעז"ה יהיהי טוב ביום שבת

fliperit

New member
המממ

באתי לחווה היום בערך ב-9...והוא לי 5 סוסים לרכב עליהם..אבל ספקתי בסוף רק 3. התחלתי עם ויקה, אבל היא צלעה, אז ירדתי אחרי 10 דקות. אחר כך עליתי על פוניש והוא היה ממש חמוד...הוא היה רך על המתג למרות שלא עבדו איתו על זה כבר חודש ומשהו.. ואז יצאתי לטיול על פליפ, והוא היה ממש חמוד..חוץ מפעמיים שהוא עשה קצת באקים בגלל שהתרחקנו מהעדר, והוא נלחץ... אחר כך כשחזרנו לחווה רכבתי עליו טיפה במגרש, ובקירור התאמנתי על הרמת קונוסים מהרצפה בעמידה/הליכה/ טרוט (אבל טרוט לא הצלחתי...פעם באה)

שירלי317

New member
נייטיייייייייי

שעור רכיבה על הבוקר... רכבתי על נייט... היה סבבה.. חוץ מהקנטר שדורש אצלו הרבה עבודה.. כי הוא לא לגמרי בכושר... ובגלל שהוא היה פעם בווסטרן הוא רגיל לעבור לקנטר בנשיקה... LOL וכשעצרתי אותו הוא היה הולך אחורה מדי פעם.. חוצמזה... יש סיכוי שאני אצא איתו לא' בדרסז' מתישהו העונה... בנתיים שאני לא מוצאת סוס!!! כי עם זהרני זה בעיה בגלל הרגל שלו אז הוא לא תמיד עובר לקנטר שמאל על רגל נכונה... חוצמזה.. הלכתי לראות סוסים בבן שמן אצל סוחר סוסים שהוא חבר טוב של אמא שלי... אבל לא היה משו.. כי כולם של ווסטרן... בעעעעעעעעעעעע למרות שהיה אחד חמוד אבל לא הסתדרתי איתו הכי... יש למישהו לעזאזל מושג על סוסי אינגליש (דרסז' ) למכירה????????????????????????

daniel1235

New member
נייט הוא פוני????

פוני טיפונת נמוך וולש צבע חום אם זה הוא אז אני אילפתי תטיפשון

למעלה