מעב"ר

טיול ביערות גרמניה:) ../images/Emo185.gif

אומנם לא שיעור-אבל מתחשק לי לשתף אותכם:) ב-11 בבוקר אני עוד ישנתי-פתאום שומעת את הציפצוף של הפלאפון שיש לי הודעה,פתחתי עין אחת-ופתאום אני רואה:"אני באה לקחת אותך עכשיו!" כמובן שהתלבשתי ממש מהר-כי כשגרמנייה אומרת לי שהיא באה לקחת אותי עכשיו ברגע זה-זה אומר שעוד 2 דקות היא מצלצלת לי בדלת ולוקחת אותי.... וכך היה.. 2 דקות חלפו-וצלצול בדלת:) קיצר- נסענו לקחת את הסוסות מהאורווה-היא חיברה את הטריילר העמסנו את הסוסות,ו-הופ! יאללה לדרך! נסענו ליער מיוחד לרכיבה עם סוסים, יש שבילים מיוחדים בכל היער רק לרכיבת סוסים!!! זה מדהים! הכל היה כל כך יפה:) רכבנו בתוך נחל,והסוסות נראה לי נהנו לא פחות מאיתנו:) רכבנו שעה, ואז הגיע הזמן לחזור- הבעיה היא- איך לעזאזל יוצאים מהיער?! חצי שעה חיפשנו את דרכינו חזרה....בסוף הצלחנו:) ללכת לאיבוד ביער זה ממש מצחיק:) וזהו:) זו החוויה שלי מהיום:) יום טוב לכם!

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifשיעור נחמדדדד

היה שיעור נחמדדדד בחימום לא היה משו אבל אחר כך היה יותר טוב אחר כך קפצנו איקס כמה פעמים ואז מסלולון של 3 מכשולים קפצנו את זה כמה פעמים ואז עוד מסלולון שונה של 5 מכשולים בערךךך קפצנו את המסלול הזה פעמיים ואז נועם צירף עוד מכשול היה שיעור חביב
~אני חייבת ללמוד לרכב~

fliperit

New member
היה זבבה

היה לי שיעור עם יעלי ונעמוש... אני רכבתי ל גזר..שהוא סוס מאוד מאוד קשה (כלומר...אם שמים עליו רגל למששל..אז הוא הולך נגדה, ולא ממנה).. עבדנו על עבודה ביד 1..והוא היה דווקא חמוד רוב הזמן.. אח"כ הזזתי את פליפ...רכבתי עליו ביחד עם נעמה...ובלי מושכות..ועמדנו לו על התחת...וישבנו הפוך..ובקיצור..שיחקנו איתו...חמוד!

חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא

חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא עוד משהו?!

הכי טוב שיש../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

רכבתי על סלייטר שאני ממש שנאתי אותו ואני דווקא מתחילה לאהוב אותו בקיצור שני לימדה אותי על המתג הלך לי כלכך טוב הוא נורא הקשיב ליד ובקושי השתמשתי בשוט (תאמת שהוא גם היה קצר מדי חח) בהתחלה היה לי נורא קשה בקטע עם המושכות כי אני אף פעם לא סוגרת את האצבעות כנראה התרגלתי אבל אחר כך התחיל להסתדר והוא היה על המתג

ReSeN

New member
ראיתי שהוא היה על המתג

רציתי לשאול אותך אחרי השיעור אם התחלת ללמוד מתג אבל שכחתי.

../images/Emo80.gif../images/Emo105.gifנפילה =\

רכבתי על פיטר פן והוא היה ממש חמוד בהתחלה
ואז התחלנו לקפוץ היה ממש טובב למרות שהפרעתי לו המוןןןן בעעע
מפגרת שכמותייי... ואז התחלנו לעשות מסלול קטן ואז נעם הוסיף עוד מכשולים והיה איזה מכשול שפיטר כל הזמן סירב ליי אז באתי 10 פעמים בערך הוא סירב לי ואז בפעם ה11 באתי נתתי לו רגל החזקתי את הידיים חזק ואז הוא עצר אז באתי להסתובב איתו והוא נתן קפיצה ענקיתתת ולא הייתי מוכנה אז עפתי =\\ אבל הוא היה ממש חמוד אחרי זה =] וזהו =]

שירלי317

New member
לא שעור... יום מטופש..../images/Emo153.gif../images/Emo151.gif

נסעתי היום לראות שני סוסים בשדה יואב.. בדרך כמעט הלכנו לאיבוד וכמעט הגענו לעזה.. משעשע למדי.. שניהם היו אפלוסות...זכר בן 3 בלי צבע ונקבה בת 5 עם צבע מעוות.. מתברר שהם מאולפים בכלל לווסטרן... מה המדריכה שלי מוצאת לי.. אין לי מושג.. בקיצור, לה היה משו... אבל חפיף.. אבל אחרי זה קפצנו לכנות להגיד שלום ולקחת את החולצה שלי של הקורס!!!! יש לי חולצה עכשיו של קורס מדריכי רכיבה 2005!!!!!!!
פגשתי את גיאצ' ואלושה שהתגעגעתי אליהם המווןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ראיתי את טימטומי הפשוש! ואת שדון השמנמןןןןןןןןן ואת הסייחה כריסטינה שגדלה כל כך... והצבע שלה נהיה עוד יותר יפה... אולי עד שאני אמצע סוס אני כבר אוכל לרכב עליה.. עם איך שזה מתקדם כבר איזה שנה העניין של מציאת סוס... אז דרך אגב, למישהו יש מושג על סוסים למכירה???????????????????? גיאצ, תן צלצול ואל תשכח שאני באה אליך חמישי הבא!!!!!!!

למעלה