מעב"ר

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifשיעור מעולההה

רכבתי על אשלייי היה חימום טובבבבבב אחר כך קפצנו איקס ואז אפרייט של 80-90 משו כזה ואז עבדנו על קומבינציההה היה ממש טובבבבבב והלך לי מעולההההההה

fliperit

New member
שיעור טרייל על פליפ!!!! חחחחחחח

היום היה לי שיעור על פליפ...ובגלל שנגמרה העונה ועוד בוע הוא ממילא הולך להיות סוס טיולים, אז לא עובדים על ריינינג.. עבדנו על מעבר קוולטירם בהליכה טרוט וקנטר...והוא היה ממש ממש חמוד!! והוא הכי התאמץ בעולם בשבילי!! זה גם היה כיף לגוון קצת.. ובקירור אני וחברה שלי רכבנו לסוסים על התחת...ועמדנו על הסוסים..ורכבנו בלי מושכות...ובקיצור עשינו טיפה התחלה של התחלה של טריק ריידינג (לא שני מאמינה שזה יוביל לאנשהו...אבל שיהיה...זה היה ממש ממש כיף)

../images/Emo7.gif היה שיעור גרועעעע

החליפו לי את המדריך.. יש עכשיו ילד חדש שהוא לא יודע לעשות כ-ל-ו-ם אני לא אומרת שאני רוכבת מצוין אבל הוא פשוט לא רוכב.. היו צריכים להתחנן אליו שיאכף את הסוס [שבסוף אני עשיתי] והיו צריכים לגרור אותו למנז' בשביל שיעלה על הסוס.. אח"כ המדריכה החדשה והלא נחמדה הזאת [
] אמרה לנו לעשות טרוט.. אז כמובן שהחדש לא יודע כלוםםם והוא עצר פתאום הילדה שהייתה מאחוריו עפה מהסוס.. פעמיים [
] לא קרה לה כלום אבל בכל זאת.. אח"כ המדריכה אמרה לה לחזור לשבת על הסוס.. אחרי 17 דק' של טרוט והליכה.. [כן, לא עשינו כלום בשיעור חוץ מזה
] היא שוב נפלה
היה שיעור גרוע.. אני לא הצלחתי כלום.. היא שונאת בנותתתת
או רק אותי {אעאעאעאע}

A z a r o

New member
אממ שיעור נחמד....../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

רכבתי על פיטר... סוף סוף חזרתי לקפוץ אחרי שכל כך הרבה זמן לא קפצתיייייי....... בהתחלה הלך לי על הפנים אבל אחר כך היה ממש כייף!!!!

cavallo

New member
היה כיף אבל קשה../images/Emo42.gif

או כואב יותר נכון כי רכבתי שיעור שלם בלי ארכובות ואני בקושי יכול לזוז עכשיו
רכבתי על ערבה המלכה
ועשיתי הרבה קום שב וקפיצות שיעור שלם והכל בלי ארכובות
ד"א המדריכה החדשה שלי ת-ו-ת-ח-י-ת

שירלי317

New member
../images/Emo8.gifקפיץ קפוץ!

היום עשינו טיול רכיבה משעשע.. בדרך לפיקניק רכבתי פעם ראשונה על זוהרה.. חמודה למדיי.. היו מלא צחוקים! בדרך חזרה רכבתי על נייט הקטנטן הפשושון.. היה נחמד.. אבא שלי ואחותי הגיעו במכונית ספורט שלנו (כשהפיקניק היה על הרים כאלה..) וכמעט הלכו לאיבוד... טיפשות.. יום שלישי אני הולכת לראות סוס אפלוסה צעיר שלמכירה! מקוה שהוא חמוד ונסתדר איתו! שבת שלום אנשים!

למעלה