מעב"ר

אוווווווווווווווווו!!

רכבתי על קמלוט, היה מצויין!!! הוא כל כך רגיש לרגל... עבדנו קצת על להעביר אותם מהליכה לטרוט ישיבה ומטרוט ישיבה להליכה.. בלי סימנים קוליים, רק עם לחיצות [לא בעיטות], והלך לי ממש טוב
אבל זה קמלוט, לא אני
חוץ מזה שהוא השתגע לי קצת בקאנטר, הלך ממש טוב
אני מרוצה! והמורה החדשה הייתה ממש נחמדה היום ואמרה שאנחנו קבוצה מעולה

Ride Or Die

New member
בעע

היה לי סופסוף שיעור עם כמיסה היה בסדר עד שנפלתי
ועכשיו כואב לי... בעעע

DiMi DiMa

New member
היה שיעור פיצוץ!!!!../images/Emo59.gif

רכבתי על דימי שלי... בהתחלןה הו לא היה כל-כך רק...
אבל לא נורא אחרי איזה 10 ד'ק הוא ממש היה על המתג!!!!
אמממממ אחרי זה עשינו מעברים מטרוט להליכה ומהליכה לטרור... שמטרור להליכה הסוס מקטין ת'צעד ואז עובר להליכה ומהליכה לטרור הסוס מגדיל צעד ועובר לטרור.... וככה גם בקמטר והיה מהמם!!!
אחרי זה קפצנו מסלולון.... אבל לא גובה התאמנו על סיגנון....
דימי שלי היה כזה מאמי!!!! זהו.....

free horse

New member
היה נחמד!

בהתחלה עשינו חימום טרור... אחר כך עשינו טרוט ישיבה. ואז עברנו לקנטר: [היה ממש פגז, בקנטר הלך לי חלק]! אחר כך עשינו טיפה קפיצות של חצי מטר- גם זה היה נחמד... בקיצור...היה ממש ממש ממש נחמד!

ה צ י ף

New member
טיול באיצטרובל

הלכתי לעשות טיול באיצטרובל עכשיו חזרתי רכבתי על קווטר טהור לא מסורס עצלן ברמותתתתתתתת בקושי זז ומרוב שהוא היה כזה עצלן כל העדר תפס ממני מרחק רק 4 סוסים היו מאחורי אבל גם במרחק קטן והיתה לי הרגשה כאילו שאני רוכב לבד כזה חח וגם זה נחמד בקיצור עשינו קצת טרוט הם עשו גם קנטר אבל העצלן הזה... אחריזה ליד החווה יש שביל שקנראה בוא הם עושים כל הזמן קנטר אז אחרי כמה הצלפות בתחת שילד אחד שהיה מאסף כזה מהחווה הצליף בוא עם המושכה הוא עבר לקנטר ואז היסתובבנו ועוד פעם אבל בלי בבצלפות... היה טיול רגוע חבל על הזמן נחמד לעשות טיול כזה מידי פעם אבל לא כל הזמן

פפוניטה

New member
השיעור האחרון שהיה לי...

..היה ביום שבת, לפני התחרות. ואני חייבת להודות, שהלך לי די טוב! עבדנו על המסלול שלנו, ורכבתי על הסוס שאני מתחרה עליו (לצערי)-שייח. הייתה תחרות אחרונה סופסוף, ואני לא מתחרה עליו יותר-יש.....!

למעלה