מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה ~הכי מאושרת~
וואו... איזה ממזמן התמונה הזו

שירלי317

New member
נמנמנמ../images/Emo6.gif

יום רביעי בבוקר היה לי שעור על זהרני, כזה מתוקקקק... בדרך למנז' קצת עשה בלאגן, אבל היה מעולה בסופו של דבר פשוט סוס נשמה טובה, אין מה להגיד! מקווה שהיה לכולם צום קל (מי שצם) אני סופסוף צמתי ושרדתי עד הסוף לגמרי! LOL

A z a r o

New member
אממממ../images/Emo76.gif../images/Emo103.gif../images/Emo110.gif

ביום רביעי בבוקר היה לי שיעור על סטאררר.... סוסה מוזרהההה עשינו מבחן דרסאז' בעעעע היה חםםםםםםםםםם אבל הלך טוב חוץ מההתחלההה

רקפת

New member
יום ראשון..

רכבתי על פיל! סוס חמוד
נתתי לו גזר בתחילת השיעור והוא היה מבסוט.. אח"כ עבדנו על קוולטים קורות וקונוסים שנמצאים על הקרקע..והיה ממש נחמד! שיעור הבא מקווה להשתפר יותר... טוב, זו היתה פעם ראשונה
. מחכה ליום ראשוןןן......

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifשיעור מושלםם../images/Emo99.gif

רכבתי על פיטר והוא היה כזה מותקקק הלך מעולה!!!
עשינו מבחן דרסאז' כמו ששני אמרה והיה ממש טוב!

fliperit

New member
היום...

בהתחלה רכבתי על גזר החמדמד...הוא היה ממש חמוד..הרבה יותר רך מפעם קודמת.. אח"כ עליתי על פליפ...ועשינו רולבאקים...היה סבבה....גם יותר טוב מפעם קודמת (שהייתה מזויעה למדי.. :))

יאו איזה כיף לייייי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

רכבתי היום על שלושה סוסים (אוליבר, סיזר, רדבול) וקפצתי עם סזז!!
אוליבר איכס היה די מגעיל..חח הוא כל שניה נלחץ מכל דבר בערך והוא לא הכי קיבל את המתג...חוץ מזה שהישיבה שלי הייתה ממש נוראית
החלטתי לכרות לעצמי את הרגליים חחח... המ..זהו בעיקרון..הייתה רכיבה קצרה כי היה לו שיעור אח"כ. סזר החמודייי המ...עליתי..הרגליים היו סבירותתת, לא משהו. המ..הוא כזה חמוד יווו! מתוקי כזה! אח"כ רועי בא ושאל אותי אם בא לי לקפוץ קצת...יאיייי=] אז הוא שם לי איקס..וסז החליט שבא לו להסתער על המכשול...חיחיחי חמוד.. אז נכנסתי שוב ושוב ואז היה טוב. אז רועי העלה את המכשול ל100 וסז כזה מתוקקק!! הוא קופץ מושלםםם!
ואז באתי מהכיוון השני והוא נבהל מאיזה טרקטור שעבר בכביש ובא בטילללל למכשול. לא הצלחתי ממש לשבת אז פשוט סגרתי אותו ממש חזק עם המשכות כדי שלא יסרב והייתי בטוחה שנתרסק על המכשול..אבל לא! הוא קפץ מושלם!! אז נכנסתי שוב והוא רץ יותר מהר חחחחח אז שוב סגרתי אותו והוא שוב קפץ ואז בפעם השלישית שהייתה הכי 'רגועה' הוא גם קפץ טוב...חחח ואח"כ רועי אמר שהוא היה בטוח שהוא פשוט יברח הצידה ושהוא בחיים לא ראה אותו קופץ בכזאת מהירות
רדבול בהתחלה תום הייתה אמורה לרכב עליו אבל לא היה לה זמן... אז עליתי ועשיתי טרוט וזה ואז עברתי לקאנטר....וגיליתי שיש לו מרץ..הרבה מרץ..חחח אז נתתי לו לרוץ ועוד קצת לרוץ ואז טיפה עבדתי איתו והיה סביר... טוב זהו...ממש חפרתי וגם לא נראה לי שמישהו קרא..חח

טעות

חתיך אחד ועוד דבר שנמצא עליו בצורה ממש מעוותת...אבל מותר לי..לא קפצתי יותר משלושה שבועות חחח ורק בגלל שאת חושבת שלא אמרתי לך..(אפילו שכן) תודה!

MorH

New member
הללויייה ../images/Emo174.gif ../images/Emo9.gif

בהמההה שליי סוף סוףףף ( אם את רוצה הסבר אז כשנדבר כי זה לא מתאים לפה ) שמחה שהיה טוב ושנהניתתת =]

למעלה